Градски майки! Ще ви трябват тези 7 броя бебешки принадлежности

Когато сте бременна и съставяте регистъра на бебето си, всякакви хора, от семейство и приятели до добронамерени непознати, започват да тръскат неща, които вие не може да живее без. Но ако сте градски жител, тъй като списъкът нараства с дузина, бързо ще започнете да се чудите, — Как ще се побере всичко това в апартамента ми?

Градският живот естествено изисква да се прави повече с по-малко, тъй като е трудно да се намери излишно място за съхранение. Това означава, че вашите градски родители трябва да сте особено придирчиви, когато става въпрос за вида оборудване, което купувате, за да сте сигурни, че отговаря на вашия начин на живот (помислете: количка, която може лесно да маневрира през претъпкани тротоари или чанта за пелени, която буквално държи всичко).

Така че, за да ви помогнем да се ориентирате в понякога огромните опции в отдела за бебешка екипировка, ние събираме задължителните неща за градските родители.

Как избрахме

Удобните за града бебешки принадлежности трябва да бъдат безопасни, функционални, леки и компактни. Ако е възможно, идеално е избраното от вас оборудване да бъде преназначено през по-късен етап от живота на бебето.

За този списък се обърнахме към градските майки и татковци, за да разберат по-добре техните родителски нужди и изисквания, както и специфичните продукти, които са намерили за полезни през първата година на бебето им.

Ние също така взехме предвид прегледите на продуктите, за да гарантираме, че препоръчаното от нас оборудване има висок рейтинг на удовлетворение.

Ръководство за цените

  • $ = под $100
  • $$ = $100 – $199
  • $$$ = $200–$300
  • $$$$ = над $300

Компактна количка

Количка UPPAbaby Cruz V2

Цена: $$$$

Количката е един от аксесоарите за бебета, които вероятно ще използвате всеки ден през първите няколко години от живота на детето си. И, особено когато търсите градска количка, размерът има значение. Искате нещо достатъчно малко за сгъване, достатъчно леко за носене и достатъчно лесно за маневриране по градските улици.

UPPAbaby е любимо сред градските майки по няколко причини. Първо, задното му окачване гарантира, че се движи плавно (дори и по неравни тротоари), сгъва се в позиция, лесна за носене, която заема минимално място, а сенникът му осигурява UPF 50+ защита за вашето малко дете, докато сте в движение.

Тази количка без съмнение е разкоша, но прегледащите родители казват, че си заслужава заради допълнителното място за съхранение, здравите колела и плавното возене. Освен това ще го използвате от дните на столчето за кола (не е включено в тази количка), докато вашето дете не достигне 50 паунда (lbs.).

Удобно за пътуване столче за кола

Cosco Scenera Next

Цена: $

Дори градските родители трябва да използват столче за кола от време на време, а когато го направят, те трябва да е леко и да позволява монтаж без основа. Тази трансформируема седалка от Cosco покрива и двете бази, а след това и някои.

Може да се използва и като седалка за кола, обърната назад и предна, така че ще издържи на вашия малък пътник, докато не надхвърли 40 фунта. Той е обичан от родителите заради лекия си дизайн (с тегло малко над 10 фунта), лесно почистващ се капак и лесна инсталация без основа.

Стилна, достъпна чанта за пелени

Раница с чанта за пелени Skip Hop

Цена: $

Тъй като вероятно ще извършвате по-голямата част от транспортирането си пеша, искате чанта за пелени, която да е функционална, но да отговаря на вашия стил. Това е, което родителите обичат в чантата Chelsea на Skip Hop.

Тази чанта има елегантен дизайн и регулируеми презрамки на раницата, освобождаващи ръцете ви, за да можете да носите бебето си и всичко друго, което може да имате със себе си. Предлага се и с подложка за повиване, два изолирани джоба за бутилки и много по-малки джобове за pacis, кремове за пелени и други.

Кошелка за сън

HALO BassiNest въртящ се сън, серия Essentia

Цена: $$$

През първите няколко месеца (поне) вашето бебе ще стои с вас в стаята ви. Градските стаи често са малки, така че ще искате люлка, която можете лесно да придърпате възможно най-близо до леглото си и да се отдалечите сутрин, за да направите място за разходка.

Този, от Halo, е известен и обичан със своята въртяща се функция, която се върти на 360 градуса. Неговата здрава, четириточкова основа се регулира, за да пасне на повечето легла с височина от 24 до 34 инча. Той също така идва с нетоксичен водоустойчив подматрак и координиращ монтиран чаршаф.

Удобен носител

Ergobaby Omni 360

Цена: $$

Някои дни вашето малко дете ще иска да бъде физически възможно най-близо до вас. Точно тогава коша за бебе спасява положението. Позволява ви да се разхождате, да говорите по телефона, да работите или да правите каквото трябва, докато ги носите добре и близо.

Градските родители обичат Ergobaby Omni 360, който побира повечето бебета от периода на новородено до 4-годишна възраст (независимо дали Вие искате да носите вашето 4-годишно дете по този начин, зависи от вас!) и ви позволява да носите бебето си с лице навътре или навън, на ханша или по гръб. Предлага се и с качулка UPF 50+, за да предпази вашето мъниче от слънцето.

Успокояваща звукова машина

WavHello SoundBub

Цена: $

Градовете не са известни с това, че са тихи – някога. Ето защо със сигурност ще искате да имате звукова машина под ръка, за да настроите цялата ракета.

SoundBub е една от най-компактните звукови машини на пазара, но притежава мощна шумова мощност. Той е приветстван от родителите заради неговата лекота на използване и интегрираната му щипка, която можете да прикрепите към всичко – от вашия люлеещ се стол до количката на вашето бебе. Пуснете шест различни вградени бял шум и тихи звуци или го използвайте като Bluetooth високоговорител, за да пуснете своя собствена музика за вашето мъниче.

Ръкавици за бебешка количка 7 сутринта

Цена: $

Ако живеете в град, в който през зимата става студено (гледаме ви, Чикаго!), определено ще искате да имате под ръка чифт тези ръкавици за количка. Те се закачат директно върху дръжката на вашата количка, за да можете да останете топли, докато сте в движение. Те са водоотблъскващи, могат да се перат в пералня и се предлагат в шепа различни цветове, които да паснат на вашия стил.

Основни неща за студено време

За вкъщи

Да бъдеш градски родител изисква малко повече внимание към детайлите, когато става въпрос за избор на продукти за вашето растящо семейство. Но с подходящата лека, функционална екипировка вие ще се насладите на шума и суетата на градския живот с вашето малко дете за нула време.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss