Рецензии на Calmerry за 2023 г.: Характеристики, цени и още

Гети изображения/Maskot

Ние включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате чрез връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна Ето нашия процес.

Здравна линия показва ви само марки и продукти, зад които стоим.

Нашият екип задълбочено проучва и оценява препоръките, които правим на нашия сайт. За да установим, че производителите на продукта са спазили стандартите за безопасност и ефикасност, ние:

 • Оценете съставките и състава: Имат ли потенциала да причинят вреда?
 • Проверете фактите на всички здравни твърдения: Съвпадат ли те с настоящите научни доказателства?
 • Оценете марката: Работи ли почтено и спазва ли най-добрите практики в индустрията?

Ние правим проучване, за да можете да намерите надеждни продукти за вашето здраве и уелнес.

Прочетете повече за нашия процес на проверка.

Може да се интересувате от онлайн терапия, защото е по-достъпна и удобна от личните срещи за терапия. Може би сте имали проблеми с намирането на специалист по психично здраве наблизо или може би е трудно да си уговорите срещи, които отговарят на вашия график.

Ако търсите повече гъвкавост с грижите си за психично здраве, онлайн терапията може да е подходяща за вас, а Calmerry е солидна опция, която да обмислите.

Calmerry е платформа за онлайн терапия, основана през 2020 г. Целта на компанията е да направи грижите за психичното здраве и подкрепата достъпни, като предлага достъпна терапия с видео и текстови съобщения чрез опитни лицензирани консултанти.

Прочетете, за да научите повече за Calmerry, за кого е най-подходяща услугата, цени и много други.

Какво е Calmerry?

Calmerry е онлайн платформа за терапия, която предлага сесии на достъпни цени с лицензирани консултанти. Терапевтите на компанията покриват голямо разнообразие от специалности, включително:

 • контрол на гнева
 • посттравматично стресово разстройство (ПТСР)
 • безпокойство и стрес
 • емоционално насилие
 • обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР)
 • семейни или семейни конфликти
 • хронично заболяване
 • скръб
 • травма
 • депресия

Според уебсайта на компанията Calmerry вярва, че получаването на помощ за вашето психично здраве не трябва да е лукс – трябва да е достъпно за всички.

Calmerry работи по модел, базиран на абонамент, с услуги от само $50 на седмица.

Плюсове и минуси с един поглед

Професионалисти

 • Има налични гъвкави абонаментни планове.
 • Въз основа на вашите отговори на първоначална анкета при записване, Calmerry лично ще ви свърже с лицензиран и проверен терапевт.
 • Предлагат се видео сесии на живо и аудио и текстови съобщения.
 • Можете да смените своя терапевт безплатно.
 • Предлага се 24/7 техническа поддръжка.
 • Можете да анулирате абонамента си безплатно по всяко време.

минуси

 • Calmerry е сравнително нова услуга.
 • Застраховка не се приема.
 • Няма наличен безплатен пробен период.
 • Calmerry е само за терапия, така че ако се интересувате от психиатрия или управление на лекарства, ще трябва да използвате различна платформа.

Спокойни функции

Основната услуга на Calmerry е онлайн терапия. Функциите на платформата включват различни видове терапия — като текст или видео — и гъвкави абонаментни планове с лесна политика за анулиране.

Съвпадение на съветник

Calmerry се опитва да ви свърже с правилния терапевт за вашите нужди. Ще изпратите първоначален въпросник и Calmerry ще прегледа информацията ви, за да избере ръчно наличен консултант за вас.

Текстова терапия

След като сте готови, можете да избирате между видео или текстова терапия. Ако изберете съобщения, ще имате достъп до стаята за виртуална терапия 24/7 и можете да оставите съобщение на вашия съветник по всяко време. Те ще отговарят 1 до 2 пъти на ден през работните си дни.

Планът за терапия със съобщения — $50 на седмица — също включва неограничени съобщения, персонализиран терапевтичен план и достъп до допълнителни ресурси за психично здраве.

Видео терапия

Друга възможност е да насрочите сесия с вашия терапевт в защитена стая за видео чат. Тези сесии се провеждат в реално време, подобно на разговор в Zoom. Calmerry предлага два абонаментни плана с видео терапия:

 • Съобщения и една видеосесия на живо: Срещу $298 на месец ($74,50 на седмица) можете да изпращате съобщения на вашия терапевт по всяко време и да имате една 30-минутна терапевтична сесия на живо всеки месец.
 • Съобщения и четири видео сесии на живо: За $360 на месец ($90 на седмица) можете да изпращате съобщения на своя терапевт по всяко време и да получавате четири 30-минутни терапевтични сесии на живо всеки месец.

Ако искате още видео сесии, можете да ги закупите:

 • Една 30-минутна сесия: $45
 • Две 30-минутни сесии: $84
 • Четири 30-минутни сесии: $160

Безплатна смяна на съветник

Ако установите, че вашият терапевт не е подходящ, можете да смените терапевта безплатно.

Политика за анулиране

Calmerry има политика за анулиране, която гласи, че можете да анулирате абонамента си по всяко време, ако не сте доволни от опита си.

Квалификации на Calmerry терапевт

Когато се регистрирате в Calmerry, ще бъдете съчетани с проверен и лицензиран терапевт от вашия щат. Всички терапевти на Calmerry имат магистърска или докторска степен и сертификат от държавния съвет. Те включват професионалисти като:

 • клинични психолози
 • брачни и семейни терапевти (LMFT)
 • клинични социални работници (LCSW/LMSW)
 • лицензирани професионални консултанти

За кого е Calmerry?

Терапията с Calmerry е много подходяща за хора, които:

 • искате план за плащане на абонамент
 • имат натоварени графици
 • имат социална тревожност или се чувстват неудобно да напускат дома си
 • насладете се на текстова терапия

Тази услуга не се препоръчва за хора, страдащи от хранителни разстройства или пристрастяване.

Колко струва Calmerry?

Цените на Calmerry започват от $50 на седмица за терапия чрез текстови съобщения. Планът за съобщения и една видео сесия струва $74,50 на седмица, докато планът за съобщения и четири видео сесии струва $90 всяка седмица.

Calmerry взима ли застраховка?

Calmerry не приема застраховка. Те заявяват, че ценообразуването им е сравнимо с това, което би било вашето доплащане така или иначе. Все пак можете да запазите разписките си и да се свържете с мрежата си за възстановяване.

Предоставя ли Calmerry финансова помощ?

В момента Calmerry не предоставя финансова помощ.

Спокойствие срещу конкуренти

Платформа Ценообразуване Застрахователно покритие Акценти Недостатъци Най-доброто за
Спокойствие $50–$90 на седмица, в зависимост от абонаментния план не приема застраховка – свързва ви с терапевт въз основа на вашите отговори на анкета
– текстовата терапия е добър вариант за хора, които са нови или нервни относно терапията
– не се застрахова
– не предписва лекарства и не диагностицира състояния
хора, които искат да опитат онлайн терапия и да видят дали е подходяща за тях
BetterHelp $60–$90 на седмица обикновено не се покрива от застраховка – може да отмени по всяко време
– наличен абонаментен план
– предлага терапия за тийнейджъри и двойки
– не се застрахова
– не предписва лекарства и не диагностицира състояния
хора, които искат да превключват между методите на комуникация
Пространство за разговори варира, но около $69 на седмица приема застраховка – партньори с работодатели и здравни планове
– предлага управление на медикаменти
– сесиите на живо са с продължителност само 30 минути хора, които са здравноосигурени или които искат да управляват своите лекарства на същата платформа

Отзиви и оценки на клиенти на Calmerry

Понастоящем Calmerry има 4,4 звезди от 5 звезди на Trustpilot към момента на публикуване.

Рецензенти отбелязват, че гъвкавостта е страхотна характеристика: хората могат да говорят с терапевта си в обедните почивки или след като се приберат от работа. Други казват, че въпреки че първоначално не са били склонни да опитат телетерапия, техният терапевт в крайна сметка се е оказал страхотен. Обслужването на клиенти и поддръжката на Calmerry обикновено получават блестящи отзиви.

Някои отрицателни отзиви обаче споменават работа с терапевти в различни часови зони или терапевти, които не отговарят на съобщения навреме и изпращат отговори, които звучат общо.

Онлайн терапия срещу лична терапия

Онлайн терапията има много предимства. Често е изключително гъвкав, което ви позволява да правите срещи, които най-добре отговарят на вашия график. Виртуалната терапия също може да бъде по-достъпна, въпреки че не всяка платформа приема застраховка.

Като се има предвид това, някои хора може да предпочетат да посещават терапевтични сесии лично. Личната терапия може да засили комуникацията между вас и вашия терапевт и да предложи неутрално местоположение. Посещението на терапевтични сесии лично се препоръчва, ако изпитвате симптоми на по-тежко психично състояние.

В крайна сметка няма правилен или грешен отговор кой тип терапия е по-добър. Ще трябва сами да решите дали онлайн терапията или личната терапия е най-подходяща за вашия график и вашите нужди.

Често задавани въпроси

Calmerry предписва ли лекарства?

Не, Calmerry не предписва лекарства. Терапевтите на Calmerry са консултанти по психично здраве и не са лицензирани да предписват лекарства.

Calmerry покрива ли се от застраховка?

Calmerry не приема застраховка. Въпреки това можете да опитате да получите възстановяване на разходите от вашата здравна каса.

Истински ли е Calmerry?

да Calmerry е легитимна и уважавана компания. Тази платформа за онлайн терапия е сравнително нова и е основана през 2020 г. През първата година на компанията Calmerry улесни грижите за психичното здраве между 600 консултанти и 47 000 души.

Заслужават ли си онлайн терапевтите?

Това е решение, което ще трябва да вземете сами. Онлайн терапевтите ви позволяват да получите професионални грижи за психичното здраве от уюта на собствения си дом.

Като цяло онлайн терапията е достъпна, удобна и ефективна. С личните сесии обаче ще получите различен тип комуникация и можете да се подложите на по-интензивно лечение на психичното здраве, когато е необходимо.

Въпреки че Calmerry е все още нова, ясно е, че тази платформа за онлайн терапия набира скорост с компании като Talkspace и BetterHelp. Онлайн терапията е удобен и достъпен начин да получите грижата за психичното здраве, от която се нуждаете.

С Calmerry можете да говорите или да изпращате съобщения на проверени терапевти от комфорта на собствения си дом.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss