Най-добрите колички с чадъри

Най-добрите колички с чадър

 • Най-добрата бюджетна количка за чадър: Количка за чадър Kolcraft Cloud
 • Най-добрата количка с наклонен чадър: Лятна 3Dlite удобна количка
 • Най-добрата луксозна количка с чадър: Детска количка Babyzen YOYO+
 • Най-добрата количка с чадър за малки пространства: gb джобна количка
 • Най-добрата лека количка с чадър: Стилна количка Maclaren Mark II
 • Най-добрата количка с чадър за летните дни: Количка за пътуване Kolcraft Cloud Plus
 • Най-добрата реверсивна количка с чадър: Лятна 3Dflip удобна количка
 • Най-добрата количка с чадър за пътуване: Количка Jeep North Star
 • Най-добрата количка с чадър за честа употреба: Ултралека количка за чадър Joovy Groove
 • Най-добрата количка с двоен чадър: Delta Children LX Side by Side Тандемна количка с чадър

Освен много памперси, удобни следродилни пижами и може би еженощен масаж на краката, новите майки трябва да имат и страхотна количка с чадър.

Сега не говорим за бъги, което заема централно място на модното шоу в Лондон. Не, искаме нещо практично, достъпно и способно да направи почти всичко, което поискаме от него!

Но с всички опции може да стане доста непосилно да знаете коя да изберете. И освен ако нямате часове да обикаляте из интернет, което предполагаме, че може и да нямате, тъй като сте млада майка и всичко останало, е вероятно да проучите тънкостите на днешните топ детски колички не в горната част на вашия списък със задачи.

Добрата новина? Направихме търсене за вас и измислихме едни от най-добрите колички с чадър във всяка категория от бюджетни и пътуващи до честа употреба и летни дни.

Какво представлява количката с чадър?

Ако сте нов в цялото това нещо с мама, може да се чудите каква е разликата между традиционна количка и количка с чадър. Може също да се чудите защо имате нужда от количка с чадър, когато вече имате луксозната количка със система за пътуване, която се предлага със столче за кола и количка.

Детска количка с чадър е лека (обикновено под 20 паунда), преносима версия на вашата количка за пътуване, без столчето за кола. Те са по-малки и по-лесни за опаковане. И много по-лесно за разгъване, когато стоите пред колата си в проливния дъжд.

Създадени за бързи пътувания, разходки и пътувания, количките с чадър служат за улеснение и преносимост, когато не се нуждаете от столчето за кола, елементите за съхранение и всички други звънци и свирки на системите за пътуване.

Те са чудесен вариант да имате под ръка като допълнителна количка за баби и дядовци или други болногледачи или за моменти, когато голямата система за пътуване не е практична.

Въпреки това те са предназначени за по-големи бебета и малки деца, обикновено четири до седем месеца или по-големи, които могат да седят изправени сами.

Как избрахме най-добрите колички с чадър

Детските колички, описани по-долу, са избрани въз основа на препоръките на родителите, списъците с най-продавани, отзивите и групите за родители във Facebook. Макар и да не е изчерпателен списък, количките в тези категории излязоха начело сред различни аудитории.

Ръководство за цените

 • $ = под $50
 • $$ = $50- $150
 • $$$ = над $150

Изборът на Healthline Parenthood за най-добрите колички с чадър

Най-добрата бюджетна количка с чадър

Количка за чадър Kolcraft Cloud

Цена: $

Има причина, че количката Kolcraft Cloud Umbrella оглавява списъка за най-добра бюджетна опция. Тя е любима на много семейства, които търсят проста, лека, но издръжлива количка, която също е много достъпна.

Количката се сгъва лесно със сгъване с една стъпка, тежи 9,5 паунда, има удължен сенник за слънце и все още се предлага с малък джоб за съхранение на най-важните неща като закуски и бутилки.

Най-добрата количка с наклонен чадър

Лятна 3Dlite удобна количка

Цена: $$

Удобната количка Summer 3Dlite има четири позиции на наклон с петточков предпазен колан, за да поддържа вашето малко дете безопасно и удобно по време на дрямка.

Този любимец на феновете получава най-добрия избор за легнало положение, тъй като най-ниското легнало положение е почти равно, което е чудесно за време за дрямка. Той също така се сгъва със система с една ръка и един крак, която позволява бърза настройка и сваляне.

Освен това родителите казват, че подплатата на седалката и ремъците са първокласни, а дръжките от пяна се чувстват по-приятни от пластмасата на други колички. Освен това има по-широка седалка от другите колички, което е приятна характеристика за по-големите малки деца.

Най-добрата луксозна количка с чадър

Детска количка Babyzen YOYO+

Цена: $$$

Луксът среща удобството в тази достойна за разходка количка за чадър. Ако имате неограничен бюджет или приятели, които търсят групов подарък за закупуване, детската количка Babyzen YOYO+ е нашият най-добър избор за луксозни колички с чадър.

Има бързо сгъване с една ръка, което превръща количката от напълно отворена в затворена и над рамото ви за броени секунди. Пътната чанта, която можете да прехвърлите през рамо или да използвате като раница, е една от причините тази луксозна количка да е толкова популярна сред семействата, които пътуват много.

Забележка: Този конкретен модел детска количка Babyzen вече не се произвежда, така че количествата може да са ограничени. Той е заменен с по-нов модел – Детска количка Babyzen YOYO2 — която се предлага с още по-висока цена!

Най-добрата количка с чадър за малки пространства

gb Pockit

Цена: $$

Независимо дали мястото в багажника ви е тясно или трябва да поставите количката си в ъгъла на стаята, намирането на количка с чадър, като количката GB Pockit, която е компактна и се побира в малки пространства, е функция, която много родители търсят.

Количката GB Pockit е компактна и лека, с тегло под 12 паунда. Когато е сгъната, тази компактна количка е с размери 12 инча x 7 инча x 20 инча, според производителя.

Но това, че е малък, не означава, че не е здрав. Pockit може да побере вашето малко дете до 55 паунда и можете да поставите 11 паунда оборудване в кошницата за съхранение. Освен това седалката има дебела подплата, която е удобна за деца с по-висока граница на теглото.

Най-добрата лека количка с чадър

Комплект със стил Maclaren Mark II

Цена: $$$

Ако търсите количка с чадър, която е по-лека от вашето бебе, количката Maclaren Mark II Style Set е количката за вас. Тази супер лека количка тежи под 8 паунда, което я прави идеална за опаковане и пътуване.

Единственият недостатък на тази количка е по-високата цена на стикера, с по-малко функции от много други колички. Въпреки това, той има хубав сенник, двупозиционна наклонена седалка и устойчив на вятър покривка за дъжд.

Най-добрата количка с чадър за летните дни

Количка Kolcraft Cloud Plus

Цена: $$

Поддържането на вашето малко дете защитено от слънцето е важно, когато сте навън. Ето защо пътническата количка Kolcraft Cloud Plus се превърна в най-добрата количка с чадър за летните дни.

Тази лека количка с чадър има удължен сенник, който повече от защитава лицето и тялото на вашето бебе или малко дете от слънцето, и има прозорец за надникване, така че можете бързо да погледнете надолу, за да видите какво правят. Тъй като седалката е многопозиционна и се накланя, вашето бебе може да бъде защитено от слънцето, когато спи.

Най-добрата обръщаща се количка с чадър

Лятна удобна количка 3DFlip

Цена: $$

Ако търсите количка с реверсивна седалка, която също се предлага с някои най-задължителни функции, тогава си струва да проверите удобната количка Summer 3Dflip.

Подобно на обръщаща се столче за кола, тази количка с чадър ви позволява да обърнете бебето към вас, когато е малко, а когато пораснат, можете да обърнете столчето, за да могат да гледат света. Освен това се накланя в три позиции за обърнат назад и три позиции за обърнат напред. Позицията, обърната напред, пасва на детето ви, докато достигне 50 паунда, а обърнатата назад, докато достигне 25 паунда.

Най-добрата количка с чадър за пътуване

Количка Jeep North Star

Цена: $

Количката Jeep North Star е насочена към родителите, които търсят лека количка, която също така се прибира лесно за пътуване. С тегло под 12 паунда, тя със сигурност отговаря на изискването за лесна за пренасяне количка за пътуване.

С голямо място за съхранение и подвижен родителски органайзер, който виси отзад на количката, Jeep North Star е отличен избор за родители, които искат да опаковат леки за еднодневна екскурзия, но също така да имат къде да поставят личните си вещи.

Най-добрата количка с чадър за честа употреба

Ултралека количка за чадър Joovy Groove

Цена: $$

Ултралеката количка за чадър Joovy Groove печели категорията за най-добра количка с чадър за честа употреба, защото е една от малкото, които можете да използвате с новородено. Повечето колички с чадър се препоръчват за 4 месеца и нагоре, но Groove Ultralight има по-дълбок режим на накланяне и люлка, което я прави идеална за бебета.

Тъй като е подходяща за деца до 55 паунда, ще получите много полза от тази количка. Освен това идва с голям сенник, който ще предпази както новородените, така и малките деца.

Най-добрата количка с двоен чадър

Delta Children LX Side by Side Тандемна количка с чадър

Цена: $$

Напускането на къщата с две деца под 3-годишна възраст понякога може да се почувства като пастене на котки. Единият излита в една посока, докато другият се разделя и отива в другата посока. Е, вече не с тандемната количка за чадър Delta Children LX Side by Side.

Тази здрава, но удобна количка с двоен чадър е задължителна за всеки родител, който трябва да има две деца в седнало положение едновременно. Подобно на повечето от най-добрите колички с чадър, тази се предлага с петточкова система за колан и сенникът, макар и по-малък от другите колички, все пак осигурява защита от слънцето.

Тъй като това е количка рамо до рамо, можете да очаквате, че ще бъде от по-тежката страна. Този тежи 18,3 паунда. Потребителите обаче казват, че се сгъва лесно и се побира в по-малки пространства.

Какво да търсите при пазаруване на количка с чадър

Всяко семейство ще има различни критерии при пазаруване на количка с чадър. Въпреки това има няколко функции, които трябва да имате предвид, преди да сключите сделката.

 • Цена. Познаването на бюджета си, преди да се отправите към магазина, е от ключово значение, когато пазарувате за количка с чадър. Тези бебешки джаджи ще ви струват от $30 до $500, като средната стойност е около $75 до $200.
 • Тегло. Колкото по-лека, толкова по-добре, особено ако използвате тази количка за пътуване или бързи пътувания до магазина. Повечето колички с чадър тежат по-малко от 20 паунда, като повечето са под 15 паунда. Някои от най-леките избори обаче тежат под 10 паунда.
 • Натиснете. Дизайнът на колелата, височината на кормилото и теглото са от значение за това колко лесно ще ви бъде да навигирате в количката си.
 • Сгъваемост. Може да не мислите, че лекотата на сгъване и разгъване на количка с чадър е нещо, от което трябва да се занимавате, когато обмисляте възможностите си. Но попитайте всеки опитен родител и той ще ви каже, че това променя играта. В идеалния случай използвайте сгъване с една ръка, което прави работата много по-лесна, особено след като вероятно ще държите поне един предмет, вашето бебе и вероятно повече в другата ръка.
 • Безопасност. Проверете количката за оценки за безопасност и изтегляне. Можете също да потърсите JPMA печат на кутията. Това е сертификатът на Асоциацията на производителите на непълнолетни продукти за безопасност.
 • Характеристика. Наличието на количка-чадър с наклонена седалка е функция, която много родители искат, а някои предпочитат опции за многократно накланяне. Освен това, поставките за чаши, кошчетата за съхранение и подвижните седалки за лесно почистване са всички функции, които трябва да имате предвид, когато търсите подходящата за вас количка за чадър.

Със стотици детски колички с чадър на пазара, вие непременно ще намерите подходящия за вас. Прочетете нашия списък, направете си бележки и се отправете към най-близкия магазин за бебешки стоки, за да ги изпробвате.

Винаги е добра идея да тествате количка, преди да купите такава, за да можете да получите представа какво е усещането, когато бебето ви е завързано.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss