Бърз фитнес – фиксиране на арки, удари в коляното и болки в коляното без ортопедия

Ето Fast Fitness Fitness-Спрете един основен източник на колена, които се обръщат навътре (knock-knees).

  1. Погледнете босите си крака в огледало с крака изправени напред.
  2. Вижте дали коленете се обръщат навътре с лице един към друг, отколкото напред.
  3. Почувствайте как мускулите могат да се издърпат навън, за да преместят леко (не насилствено) положение на коляното. Тези мускули обичат да се използват правилно, а не остават неизползвани.

Често коленете, обърнати навътре, са прост случай, при който телесното тегло се отпуска надолу по вътрешната страна на крака и свода на стъпалото, а не в случай на непроменена анатомия. Болката често идва от оставянето на коленете и глезените да се усукват, въртят и провисват. Възстановяването на неутрално положение може да спре този източник на болка. Не дръпнете и не насилвайте един сегмент, като коляното, причинявайки проблеми на други. Възстановяването на неутрално означава здравословна позиция за целия крак.

Ортопедиите са твърди вложки, които държат крака ви в определена позиция. Ортезите се различават от вложките за възглавници, които правят по -меко кацане за всяка стъпка. Можете да контролирате позицията на краката и ходилата без ортопедия. Това не означава, че ортопедията не работи, просто можете да го направите без тях. Това е по -евтино и получавате безплатна тренировка за стабилност на мускулите на краката едновременно.

Запомнете, не насилвайте. Ако боли, значи е грешно. Създаването на нов щам вместо възстановяване на функцията не е здраве или добро мислене. Всичко, което правите, е да възстановите мускулната дължина и да я използвате, за да се научите как да стоите неутрални, без да се накланяте толкова много, че да компресирате ставите си.

Свързан фитнес фиксатор:

  • Мускулите ви са вашата ортопедия за арки, чукване на коляното и болка в коляното
  • Поддръжката на арката не е от обувки
  • Здрави колена

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss