Upneeq и цена: Какво трябва да знаете

Upneeq (оксиметазолин хидрохлорид) е разтвор за очи с рецепта, който се използва за лечение на увиснали клепачи. Цената на Upneeq може да зависи от фактори като дали имате здравна застраховка и аптеката, която използвате.

Колко струва Upneeq?

Цената, която плащате за Upneeq, може да варира. Вашите разходи може да зависят от плана ви за лечение, застрахователното ви покритие (ако го имате) и аптеката, която използвате.

За да разберете колко ще платите за Upneeq, говорете с вашия лекар, фармацевт или доставчик на застраховка. Или погледнете по-долу в следващия раздел, за да научите колко можете да спестите, като използвате купон за Optum Perks.

Upneeq купони и спестявания

За да спестите пари от вашата рецепта Upneeq, разгледайте тези купони за Optum Perks. (Забележка: Купоните Optum Perks не могат да се използват с никакви застрахователни доплащания или обезщетения.)

Спестете от вашата рецепта Upneeq

Спестете от вашата рецепта Upneeq със или без застраховка.

Въведете вашата информация:

Местоположение

47201

Дозировка

30 upneeq (1 кутия)

Реклама

Спестете пари без да използвате застраховка

Просто покажете купона на Optum Perks в предпочитаната от вас аптека или поръчайте онлайн и незабавно спестете до 80%, без да използвате застраховка. Талонът не изтича, така че не забравяйте да го запазите за презареждане.

най-добра цена

13%

Спестявания

Windrose Rx - мини лого Hope 127

Windrose Rx – Надежда 127

215,50 долара

на дребно $250

12%

Спестявания

Мини лого на Walgreens

Walgreens

219,12 долара

на дребно $250

11%

Спестявания

Мини лого на Walmart

Walmart

220,51 долара

на дребно $250

11%

Спестявания

Мини лого на Target (CVS).

Цел (CVS)

222,50 долара

на дребно $250

Optum Perks и Healthline са дъщерни дружества на RVO Health.

Източник на цените: Perks.optum.com

optum-лого


Беше ли Ви полезно?

Предлага ли се Upneeq като генеричен продукт?

Upneeq идва само като марково лекарство. В момента не се предлага в обща версия. Генеричното лекарство съдържа точно копие на активното лекарство в марково лекарство, но има тенденция да струва по-малко.

Защо има такава разлика в цената между маркови лекарства и генерични лекарства?

Необходими са години на изследвания и тестове, за да се гарантира, че марковите лекарства са безопасни и ефективни. Това тестване може да направи лекарствата скъпи. Производителят на марково лекарство може да продава само лекарството до 20 години. След това други производители на лекарства могат да създават генерични версии. Тази конкуренция на пазара може да доведе до по-ниски разходи за генерични лекарства. И тъй като генеричните лекарства имат същите активни съставки като марковите лекарства, не е необходимо те да бъдат изследвани отново. Това също може да доведе до по-ниски общи разходи.

Как мога да намаля дългосрочните си разходи за лекарства?

Ако използвате Upneeq дългосрочно, може да успеете да намалите разходите си по следните начини:

 • Потърсете 90-дневен запас от вашето лекарство: Може да успеете да получите 90-дневен запас от Upneeq, ако бъде одобрен от вашата застрахователна компания. Това може да намали броя на пътуванията ви до аптеката и да помогне за намаляване на цената на Upneeq. Ако се интересувате от получаване на 90-дневна доставка от това лекарство, говорете с вашия лекар, фармацевт или доставчик на застраховка.
 • Използвайте аптека за поръчки по пощата, за да получите вашето лекарство: Използването на аптека за поръчки по пощата може да помогне за намаляване на разходите ви за Upneeq. Освен това можете да получите лекарствата си, без да напускате дома си. Някои планове на Medicare могат да помогнат за покриване на разходите за лекарства за поръчка по пощата. Може също така да можете да получите 90-дневна доставка на лекарството чрез поръчка по пощата.

За повече информация се свържете с RVL Pharmacy на 844-785-3937 (844-RVL-EYES). Можете също да проверите уебсайта на производителя на лекарства за повече подробности.

Ако нямате здравна застраховка, говорете с Вашия лекар или фармацевт. Те може да са в състояние да предложат опции за онлайн аптека, които биха ви свършили работа.

Мога ли да получа помощ за плащане на Upneeq?

Ако имате нужда от помощ за покриване на разходите за Upneeq или разбиране на вашата застраховка, вижте тези ресурси:

 • NeedyMeds
 • програми за отстъпки с рецепта

На тези страници можете да намерите застрахователна информация, подробности за програми за помощ при наркотици и връзки към спестовни карти и други услуги.

Ако имате въпроси относно това как да платите за вашата рецепта, говорете с вашия лекар или фармацевт.

ЧЗВ относно разходите и Upneeq

По-долу са отговорите на някои често задавани въпроси относно Upneeq и цената.

Каква е цената на Upneeq в сравнение с тази на подобни лекарства, като Lumify?

Upneeq съдържа активната съставка оксиметазолин хидрохлорид, а Lumify съдържа активната съставка бримонидин тартарат. (Активната съставка е това, което кара лекарството да действа.) Цената на всяко от тези лекарства може да зависи от няколко фактора.

Например Upneeq е разтвор за очи с рецепта, който лекува увиснали клепачи при възрастни. Ще трябва да посетите очен лекар, дерматолог или друг медицински специалист, за да получите рецепта за Upneeq.

Lumify третира леко зачервяване на очите. Можете да закупите Lumify без рецепта във всяка аптека или друго място за продажба на дребно, където се продава продуктът.

Други фактори, които могат да повлияят на сумата, която плащате, включват:

 • дали има налични спестовни програми за продуктите
 • независимо дали имате застраховка или плащате от джоба си за Upneeq
 • колко време продължава вашето лечение

За въпроси относно цената на Upneeq и подобни лекарства, говорете с вашия лекар, фармацевт или доставчик на застраховка. Те могат да споделят повече подробности относно разходите за лечение въз основа на вашата конкретна ситуация.

Каква е цената на Upneeq със застраховка?

Цената на Upneeq със застраховка зависи от различни фактори. Те включват:

 • предимствата на конкретния ви план
 • ако отговаряте на условията за програми за спестяване на разходи

Разходите може да зависят и от други фактори, като вашето доплащане (вашият дял от цената на лекарството).

За да научите за цената на Upneeq със застраховка, говорете с вашия доставчик на застраховка или с вашия лекар. Те могат да ви уведомят какво можете да очаквате да платите за Upneeq.

Дори ако имате застраховка, можете да посетите Optum Perks*, за да получите приблизителни цени за Upneeq, когато използвате купони от сайта. Важно е да се отбележи, че купоните Optum Perks не могат да се използват с никакви застрахователни доплащания или обезщетения.

* Optum Perks е дъщерен сайт на Healthline.

Предварително разрешение

Ако имате застраховка, може да се наложи да получите предварително разрешение, преди вашият доставчик на застраховка да покрие Upneeq. Това означава, че вашият застраховател и вашият лекар ще обсъдят Upneeq по отношение на вашето лечение. След това застрахователната компания ще определи дали лекарството е покрито. Ако Upneeq изисква предварително разрешение и не го получите, преди да започнете лечението, можете да заплатите пълната цена на лекарството.

Не забравяйте да попитате вашата застрахователна компания дали Upneeq изисква предварително разрешение.

Какви трябва да бъдат следващите ми стъпки?

Ако все още имате въпроси относно цената на Upneeq, говорете с Вашия лекар или фармацевт. Те може да са в състояние да ви дадат по-добра представа за това какво ще платите за това лекарство. Но ако имате здравна застраховка, ще трябва да говорите с вашия доставчик на застраховка, за да научите действителната цена, която бихте платили за Upneeq.

Примери за въпроси, които може да искате да зададете на вашия лекар или доставчик на застраховка, включват:

 • Какви са моите възможности, ако не мога да си позволя Upneeq?
 • Каква е цената на Upneeq в сравнение с генеричния оксиметазолинов разтвор за очи?
 • Мога ли да получа доставка на Upneeq за 1 година, за да спестя повече от разходите?

За да получите информация за различни състояния и съвети за подобряване на вашето здраве, абонирайте се за някой от бюлетините на Healthline. Може също да искате да проверите онлайн общностите в Bezzy. Това е място, където хора с определени условия могат да намерят подкрепа и да се свържат с други.

Отказ от отговорност: Healthline положи всички усилия, за да гарантира, че цялата информация е фактически вярна, изчерпателна и актуална. Тази статия обаче не трябва да се използва като заместител на знанията и опита на лицензиран медицински специалист. Винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар или друг медицински специалист, преди да вземете каквото и да е лекарство. Информацията за лекарствата, съдържаща се тук, подлежи на промяна и не е предназначена да обхваща всички възможни употреби, указания, предпазни мерки, предупреждения, лекарствени взаимодействия, алергични реакции или неблагоприятни ефекти. Липсата на предупреждения или друга информация за дадено лекарство не означава, че лекарството или комбинацията от лекарства е безопасно, ефективно или подходящо за всички пациенти или всички специфични употреби.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss