Bowflex Max Trainer: плюсове, минуси, цена и още

Bowflex Max Trainer

Домашните фитнес зали стават все по-популярни както сред фитнес ентусиастите, така и сред сериозните спортисти, а като практикуващ домашен фитнес, имате много опции за кардио уреди, от които да избирате.

Въпреки това, когато става въпрос за най-високо оборудване, е трудно да се победи Bowflex Max Trainer Series.

Тази статия предоставя изчерпателен преглед на моделите Bowflex Max Trainer, за да ви помогне да изберете най-доброто оборудване за вашите нужди.

Какво представлява Bowflex Max Trainer?

Основана през 1986 г., Bowflex е компания, специализирана в иновативни решения за домашни тренировки.

От оригиналното оборудване за домашно обучение с тежести на компанията до по-новите й линии аеробно оборудване, Bowflex покрива пълния спектър от домашни фитнес нужди.

Машините от серията Bowflex Max Trainer са подобни на елиптични, но предлагат по-голямо движение нагоре. Bowflex ги описва като кръстоска между степер за стълбище и елиптичен тренажор.

Max Trainers са проектирани да се използват за високоинтензивни интервални тренировки на спринт, но могат да се използват и за обща аеробика.

Една от определящите характеристики на Bowflex Max Trainers е интегрирането на технология, която да ръководи вашите тренировки.

Например, всички Max Trainers предлагат програмирани интервални тренировки, които могат да изведат нивото на вашата фитнес от начинаещ към напреднал.

Освен това, по-новите модели включват също LCD сензорни екрани с възможности за стрийминг за водени от инструктор класове.

Приложението JRNY

Много от Max Trainers предлагат съвместимост с приложението JRNY на Bowflex.

JRNY е приложение за упражнения, което предлага оценка на фитнеса, проследяване на тренировки, водени от треньор видеоклипове за тренировки и тренировки на дестинация с кадри от над 50 места по целия свят за изживяване с виртуално пътуване.

Приложението изисква месечен или годишен абонамент, който струва или $12, или $19,99 на месец в зависимост от вашия план.

За да използвате приложението, ще ви трябва също iPhone или iPad с iOS 12.0 или по-нова версия или Android с версия 6.0 или по-нова.

Резюме

Bowflex Max Trainers са части от аеробно оборудване, което съчетава стъпало по стълбите и елиптична тренировка с пълна технологична интеграция

Модели Bowflex Max Trainer

Следващият раздел разбива основните спецификации за всеки от моделите Bowflex Max Trainer. Имайте предвид, че всички продукти на Bowflex в този списък изискват AC стенен плъгин.

Bowflex Max Trainer M3

Bowflex Max Trainer M3 е оригиналният модел на Bowflex.

Неговите размери са 49 инча × 26 инча × 67,7 инча (124,5 см × 66 см × 164,3 см), което позволява на този модел да се побере добре в много зони за домашни тренировки.

M3 също така поддържа максимално потребителско тегло от 300 паунда (136 кг) и тежи 143 паунда (65 кг), когато е напълно сглобен.

Моделът разполага с 8 нива на съпротивление и 2 опции за тренировка, включително максимален интервал и ръчно. Той също така идва с сърдечен монитор за каишка за гърдите за наблюдение в реално време на интензивността на вашата тренировка.

Допълнителните функции включват държач за бутилка с вода, държач за таблети и индикатори за целева зона и скорост на изгаряне.

Имайте предвид, че M3 не е съвместим с приложението Bowflex JRNY.

M3 първоначално идваше с 1-годишна фабрична гаранция и беше обявен за $1400 MSRP.

Въпреки това, M3 вече не се предлага директно чрез Bowflex и трябва да бъде закупен от продавачи на трети страни, тъй като е преустановен в полза на по-новите модели Bowflex Max Trainer.

Bowflex Max Trainer M6

Bowflex Max Trainer M6 предлага дизайн, подобен на този на M3, но има малко по-малък отпечатък.

Размерите на Bowflex Max Trainer M6 са 46 инча × 26 инча × 64,2 инча (117 см × 66 см × 163 см).

Той тежи 148 паунда (67 кг), когато е напълно сглобен и поддържа максимално тегло на потребителя от 300 паунда (136 кг).

Най-голямата разлика от модела M3 се крие в интегрирането на по-нови технологии, включително приложението JRNY, което осигурява достъп до водени от обучители класове.

Допълнителните функции включват голяма конзола, стойка за магнитни медии за смартфони или таблети и Bluetooth-съвместима система за измерване на пулса с интегрирани контактни дръжки за наблюдение в реално време.

M6 също се предлага с 5 програмирани тренировки и 16 нива на съпротивление, което го прави добър вариант както за начинаещи, така и за напреднали.

Bowflex Max Trainer M9

Bowflex Max Trainer M9 е скорошен ъпгрейд от модела M6.

Размерите на M9 са 49,2 инча × 30,5 инча × 65,1 инча (125 см × 77,5 см × 165,4 см).

Когато е напълно сглобен, той тежи 148,8 паунда (65,5 кг) и има максимално потребителско тегло от 300 паунда (136 кг).

За разлика от M3, кормилото на M6 предлага 4 позиции за захващане за допълнителен комфорт по време на интензивни тренировки.

M9 също така включва 20 нива на съпротивление, което е с 4 повече от M6. В резултат на това моделът M9 е по-добър избор за опитни спортисти.

Други забележителни характеристики на M9 включват Bluetooth лента за наблюдение на сърдечния ритъм и Bluetooth високоговорители.

Той също така е оборудван с 10-инчов (25,4 см) HD сензорен екран, който позволява пълна интеграция с приложението JRNY и популярни стрийминг платформи като Netflix, Amazon и Hulu.

Bowflex Max Общо

Bowflex Max Total е най-модерният и най-скъп продукт на Bowflex Max.

Въпреки че е подобен на M9, Bowflex Max Total предлага 6 опции за захващане на кормилото и 8 програмирани тренировки, в сравнение с 4 ръкохватки и 4 предварително заредени тренировки на M9.

Както при M9, Max Total също позволява пълна интеграция с приложението JRNY и други платформи за стрийминг.

Въпреки това, тъй като Max Total разполага с по-нова технология, 10-инчовият (25,4-см) HD сензорен екран на машината има подобрено усещане в сравнение с M9.

Bowflex Max Total е приблизително със същия размер като M9, с профил от 49 инча × 30,5 инча × 65,5 инча (124,5 см × 77,5 см × 166,4 см). Освен това има тегло от 300 паунда (136 кг).

Резюме

Продуктите на Bowflex се предлагат на различни цени и технологични характеристики, вариращи от основна функционалност до пълна интеграция с технологиите и приложенията на смартфона.

Цена и гаранция

Цените за текущите обувки Bowflex Max са както следва:

  • M6: 1699 долара
  • M9: $1,999
  • Макс Обща сума: 2799 долара

Bowflex също така предлага опции за финансиране, за да помогне на машините да станат по-достъпни.

Въпреки че M3 вече не се предлага от Bowflex, първоначално беше обявен за $1400 MSRP и все още може да се предлага при избрани търговци на дребно.

Всички обувки Max се предлагат с 90-дневна гаранция за труда. Въпреки това, M9 и Max Total предлагат 3-годишна гаранция за рамката и частите, в сравнение с 2 години за M6.

Също така имайте предвид, че приложението JRNY струва допълнителни $12 или $19,99 на месец, в зависимост от вашия план.

Резюме

Bowflex Max Trainers имат първокласни технологични характеристики и ергономичен дизайн, но са доста скъпи и изискват отделен абонамент за пълните функции.

Сравнение на продукти

Продуктите Max Trainer предлагат уникално и изчерпателно фитнес програмиране за аеробни упражнения.

Следва кратка сравнителна таблица на цените, спецификациите и специалните характеристики на настоящите модели на Bowflex:

Bowflex M6 Bowflex M9 Bowflex Общо
Цена 1699 долара $1,999 2799 долара
размер
46 инча × 26 инча × 64,2 инча (117 см × 66 см × 163 см)
49,2 инча × 30,5 инча × 65,1 инча (125 см × 77,5 см × 165,4 см) 49 инча × 30,5 инча × 65,5 инча (124,5 см × 77,5 см × 166,4 см)
Капацитет на теглото 300 паунда (136 кг) 300 паунда (136 кг) 300 паунда (136 кг)
Нива на устойчивост 16 нива 20 нива 20 нива
Специални функции Пълна интеграция с приложението JRNY
Стелаж за медии
Монитор на пулса
5 програмирани тренировки
Пълна интеграция с приложението JRNY
HD сензорен екран
Съвместимост с поточно предаване
Bluetooth високоговорители
Монитор на пулса
4 програмирани тренировки
Пълна интеграция с приложението JRNY
HD сензорен екран
Съвместимост с поточно предаване
Bluetooth високоговорители
Монитор на пулса
8 програмирани тренировки
Гаранция 2 годишна рамка и части
90-дневен труд
3 годишна рамка и части
90-дневен труд
3 годишна рамка и части
90-дневен труд

Долния ред

Ако търсите аеробна тренировъчна машина, която се предлага с пълен набор от технологични функции, Bowflex Max Trainers си струва да обмислите.

Интензивните интервални тренировъчни програми увеличават максимално вашето изгаряне на калории и аеробна фитнес без нужда от часове досадно кардио всеки ден.

Освен това, въпреки високата цена, Bowflex предлага опции за финансиране, които ви позволяват да плащате с течение на времето, вместо да отделяте $2000 или повече наведнъж за вашето оборудване.

С разнообразие от възможности за обучение, високотехнологични функции и ценови точки, серията Bowflex Max Trainer е чудесно допълнение към всяка домашна фитнес зала.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss