Задълбочен преглед на приоритетните STD

Със силна репутация като дискретна услуга за тестване на ППИ с бързи резултати, Priority STD има какво да предложи. Ето нашия преглед на техните лечения, цена, обратна връзка от потребителите и много други.

Getty Images/FG Trade

Редовното изследване за инфекции, предавани по полов път (ППИ) е важна част от наблюдението на сексуалното здраве, тъй като всяка нелекувана инфекция може да доведе до неприятни симптоми и потенциално сериозни здравословни усложнения.

Priority STD предлага удобни, рентабилни услуги за изследване на ППИ. И с 4500 места в цялата страна, Priority STD улеснява насрочването на поверителна среща за тестване и получаването на резултатите в рамките на няколко работни дни.

Ако се чудите дали Priority STD е добър вариант за вашите нужди от STI тестване, продължете да четете, докато разбиваме подробностите за техните услуги.

Какво е STD с приоритет?

От 2010 г. Priority STD предоставя бързи, поверителни и удобни услуги за изследване на ППИ на лица и организации в цялата страна. Те предлагат тестове за различни ППИ, включително:

 • човешки имунодефицитен вирус (HIV)
 • хламидия
 • гонорея
 • сифилис
 • херпес
 • трихомониаза
 • хепатит В и С

Използването на услугите им е лесен процес. Не се нуждаете от направление от лекар — просто поръчайте и платете за вашите тестове онлайн и насрочете час в едно от многото им места. Изпитните центрове имат удобно работно време, включително събота.

Вашата информация се пази поверителна и вие сте сигурни, че отговаряте на най-високите стандарти, тъй като пробата ви се тества от Изменения за подобряване на клиничната лаборатория (CLIA)– сертифицирана лаборатория. Можете да очаквате да получите сигурни, цифрови резултати след 1 до 3 работни дни.

Със страхотна репутация и над 2000 проверени прегледа, Priority STD е солидна потенциална опция, ако търсите бързо, надеждно и достъпно изследване за ППИ.

Професионалисти

 • предлага тестове за повечето ППИ
 • не е необходимо направление от лекар
 • над 4500 центрове за тестване в цялата страна
 • използва сертифицирани от CLIA лаборатории
 • лесен за поръчка онлайн
 • бързи резултати

минуси

 • може да не са налични лаборатории на всички места
 • трябва да посетите център за тестване, няма налични тестове у дома
 • не приема здравноосигурителни плащания
 • поръчките се анулират без възстановяване на сумата, ако не се използват в рамките на 90 дни от покупката
ЗАПОЧНЕТЕ С Priority STD

Как работи тестът

С приоритетното STD тестване процесът на тестване е прост. Посетете уебсайта, въведете вашия пощенски код, за да намерите най-близкия център за тестване, и изберете тестовете, които искате да поръчате. След това ще бъдете насочени към защитен сайт за плащане, където можете да резервирате поръчката си за лаборатория.

Няма нужда да се притеснявате за поверителността, тъй като вашата лична информация се пази защитена и криптирана. Всички поръчки за тестове са напълно поверителни и нищо не се изпраща на Вашия лекар.

След това посетете частния център за тестване, когато е удобно. Нямате нужда от среща и времето за изчакване обикновено е минимално. Тестът е бърз и безболезнен, без неудобно вземане на тампони или инвазивни визуални изследвания, просто дайте проба от кръв или урина.

Можете да получите достъп до вашите резултати онлайн със защитено, уникално потребителско име или като се обадите на някой от техните консултанти по грижи. Повечето резултати са налични след 1 до 3 дни и ще показват положителни или отрицателни показания.

Лечения

Priority STD предлага лечение по избор, ако тестът ви е положителен за хламидия, гонорея или трихомониаза. Те не предлагат лечение за други инфекции.

Когато получите резултатите си, можете да се обадите и да говорите с консултант, за да насрочите консултация с лекар по телефона или видео. Цената на консултацията е 65 лв. Обикновено можете да вземете лекарството в местната аптека в същия ден.

цена

Повечето от индивидуалните приоритетни STD тестове струват между $59 и $169. Можете обаче да изберете тест с 10 панела за $198, което представлява значително спестяване на разходи. Няма отстъпки за абонаменти или членства.

Priority STD не приема здравно осигуряване и не се споменава за приемане на здравни спестовни сметки (HSA) или сметки за гъвкави разходи (FSA). Но те ще ви предоставят цялата необходима информация, за да подадете самоиск, ако вашият доставчик предложи някаква форма на възстановяване.

Репутация на марката и отзиви от клиенти

Хората изглежда гледат благосклонно на приоритета STD. Освен няколко отклонения, преобладаващата част от клиентските отзиви са положителни.

На TrustPilot Priority STD има средно 4,9 от 5 звезди от над 2300 отзива. Коментарите казват услугата:

 • е удобен и достъпен
 • има лесно настаняване с любезен персонал
 • е професионален, дискретен и личен
 • предлага бързи резултати, обикновено под 2 дни
 • включва ясно обяснение на резултатите
 • осигурява страхотна комуникация

Компанията има рейтинг A+ на Better Business Bureau, но няма отзиви на сайта. Объркващо е, че е посочено като „Тестване на здравето без стрес“, като Priority STD е посочено като алтернативно име на бизнеса.

ОТИДЕТЕ НА Приоритет STD

Приоритет STD спрямо неговите конкуренти

За да ви помогнем да сравните Priority STD с някои конкуренти: Healthlabs, Health Testing Centers и Walk-In Lab, ето удобна таблица:

Тест Приоритет STD HealthLabs Testing.com Входна лаборатория
Сертифицирани лабораторни изследвания да, сертифицирани от CLIA лаборатории да, сертифицирани от CLIA лаборатории да, сертифицирани от CLIA лаборатории да, сертифицирани от CLIA лаборатории
поверителност пълна защита на поверителността пълна защита на поверителността пълна защита на поверителността пълна защита на поверителността
Обхват на тестване Най-често срещаните полово предавани болести стотици тестове за всички видове здравословни състояния стотици тестове за всички видове здравословни състояния стотици тестове за всички видове здравословни състояния
Брой местоположения 4500+ 4500+ 3500+ не са посочени
Тестване в домашни условия на разположение? не не да да

Кога да говорите с лекар

Ако имате симптоми на ППИ или положителен тест за ППИ, важно е да говорите с лекар или друг специалист по сексуално здраве. Те могат да предоставят информация и съвети, да обсъдят вашите възможности и да предпишат лекарства, ако е необходимо.

Посещението на лекар също е важно, ако имате симптоми, но резултатите от теста ви са отрицателни. Те могат да поръчат допълнителни последващи тестове, за да изключат други състояния, които може да не се появят при тест за ППИ, или да осигурят лечение за други заболявания.

Не забравяйте, че въпреки че редовните прегледи за ППИ са важни за всеки, те не заместват редовните посещения при медицински специалист.

Често задавани въпроси

Законен ли е Priority STD?

Да, така е. Компанията е създадена през 2010 г. и има страхотни отзиви и отзиви. Плюс това, приоритетните STD тестове са одобрени от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) и използват сертифицирани от CLIA лаборатории. Тези лаборатории са сертифицирани да отговарят на стандартите за качество и се наблюдават редовно от FDA.

Точна ли е приоритетната STD?

Да, така е. Сертифицираните от CLIA лаборатории гарантират, че резултатите от тестовете са с най-високо ниво на точност и надеждност.

Но имайте предвид, че някои ППИ изискват да изчакате известно време след полов контакт, преди да се изследвате. Всеки STD има различен период на латентност, което означава, че отнема различно време, за да се покаже в тест. Следователно разбирането кога да се тества е от решаващо значение. Priority STD има консултанти по грижи, с които можете да говорите по този или други въпроси.

Трябва ли да отида на лекар, за да си направя приоритетен тест за полово предавани болести?

Не. Приоритетното тестване за полово предавани болести си партнира с PWNHealth за предоставяне на лабораторни поръчки, разрешени от лекари в 48 щата, така че не се нуждаете от направление от вашия лекар, за да завършите процеса на тестване.

Къде се предлага Priority STD?

Priority STD се предлага почти навсякъде в Съединените щати. Те имат 4500 места за тестване в 49 щата, окръг Колумбия и Пуерто Рико. Можете бързо да намерите лаборатория близо до вас, като използвате приложението Priority STD Labs или техния уебсайт.

Поверителни ли са резултатите от приоритетните STD?

да Компанията е въвела мерки за сигурност, за да защити вашата поверителност и лична информация, като криптиране и защитени сървъри за обработка на плащания. Те също така следват стандартните правила за поверителност и Закона за преносимост и отчетност на здравното осигуряване (HIPAA).

Услугата също е поверителна и нищо не се споделя с вашия лекар или доставчик на застраховка. Освен това ще видите само „SFHT“ във всички банкови извлечения или извлечения по кредитни карти.

Приоритетната STD е надеждна опция за тестване за често срещани ППИ. Можете да очаквате бързо, точно тестване и резултати на хиляди удобни места в цялата страна.

Поддържането на информация за вашия STI статус е важно за вашето собствено здраве и това на вашите партньори, а Priority STD улеснява бързия и личен достъп до тестване.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss