7 съвета за намиране на облекчение при спазми при улцерозен колит

Избягването на задействането, приемането на лекарства и практикуването на дейности за облекчаване на стреса може да помогне за намаляването на спазмите.

Спазмите са често срещан симптом на улцерозен колит (UC), който е вид в розовия резултат на червата (IBD). Те могат да дадат резултат от загубата или да бъдат причинени от червата. Някои спазмите придружават други симптоми на UC като газове, запек или диария.

Тези видове симптоми могат да се влошат по време на пристъп, когато констатацията е активна. Някои храни, дейности или други фактори на начина на живот могат да предизвикат пристъп.

Вашият лекар ще Ви предпише лекарства, които да приемате редовно, за да намалите честотата и тежестта на пристъпите. Но дори и тогава всичко още може да изпитате спазми и други симптоми на UC.

Уведомете Вашия лекар, ако продължите да изпитвате чести или тежки симптоми. Това може да е знак, че ще се възползвате от корекцията на вашия план за лечение.

Можете също така да опитате тези стъпки, за да облекчите новини от UC спазми.

Вземането

UC може да причини крампи и други неприятни симптоми, които могат да се влошат по време на пристъп. Някои храни, дейности и други фактори на начина на живот могат да предизвикат пристъп.

Но има стъпки, които можете да предприемете, за да управлявате спазми и други симптоми на UC. Говорете с вашия лекар, за да научите повече за употребата и да промените начина на живот, който може да ви помогне да облекчите любовта си. Също така, уведомете вашия лекар, ако изпитвате чести или тежки спазми. Те могат да коригират плана ви за лечение.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss