Преглед на матрака Layla

Тази статия първоначално е публикувана на Mattress Finder.

За да ви помогне да намерите подходящите продукти и инструменти за сън за вашите нужди, Healthline си партнира със сертифицираните експерти в Mattress Finder, за да предостави на нашите читатели изчерпателни прегледи на напълно изпитани матраци.

Преглед на матрак Layla

Преди да започнем, нека се заемем с доставката, връщанията и всички тези фактори за поддръжка на клиенти.

Layla предлага безплатна доставка — матракът ще пристигне на вратата ви безплатно в кутия със среден размер.

Оттам нататък Лейла предлага 120-дневен безрисков пробен период, който всъщност е с около 20 дни по-дълъг от средната компания за легло в кутия. Това означава, че ако решите, че не харесвате матрака в който и да е момент през първите 4 месеца, в които го притежавате, просто се обадете на компанията и те ще изпратят някой да вземе матрака безплатно, като осигури пълно възстановяване на сумата .

Layla също така е толкова уверена, че ще харесате матрака им, че те подкрепят продукта си с доживотна гаранция. Това е доста невероятно – срещнахме само една друга компания за легло в кутия, която предлага това.

Layla ще замени матрака по всяко време, ако бъдат открити производствени дефекти (т.е. разпадане на шевове или компресия от 1 инч или повече).

Излишно е да казвам, че Layla предлага отлично обслужване на клиентите и прави нещата много лесни за потребителите.

Конструкция на матрака Layla

Layla е много уникална с това, че е подвижният матрак. Точно така — той е проектиран така, че да можете да спите от двете страни.

Матракът има мека страна и по-твърда страна, така че потребителите могат да изберат коя страна предпочитат. Като такава конструкцията на това легло е малко по-различна. Дебелият поддържащ слой (в този случай това е 4-инчов слой от полипяна) е в средата на матрака, а не в дъното, както при другите матраци легло в кутия.

Върху този основен слой е друг 2-инчов слой поддържаща пяна. След това отгоре е 3-инчов слой мемори пяна, наситена с мед – това е меката страна.

След това за твърдата страна има 1-инчов слой от същата инфузирана с мед мемори пяна, която лежи върху 4-инчов слой полипяна, споменат по-горе.

Значи искате меката страна? Просто обърнете матрака, така че 3-инчовият слой да е отгоре.

Искате ли твърдата страна? Просто го обърнете, така че 1-инчовият слой да е отгоре.

И въпреки че и двата горни слоя са съставени от едни и същи материали, определено има разлика в усещането. Повече за това по-долу.

Поглед вътре в матрака Layla

Обвивката на тези слоеве е покритие, инфузирано с термогел. Много матраци тип легло в кутия на пазара съдържат слоеве от мемори пяна, наситени с гел, за да помогнат за прохлада, така че е уникално, че Лейла всъщност включва това в калъфа.

Като цяло калъфът е много мек и удобен. Сваля се и отнема само няколко минути, за да се разкопчае и закопча обратно, ако решите да обърнете матрака. Не е толкова болезнен процес за смяна.

Въпреки това, ако случайно разлеете нещо върху корицата, компанията препоръчва да не го перете в пералня. Просто го почистете на място или на място.

Усещане за матрак Layla, твърдост и охлаждане

Матракът Layla (меката страна) ни напомня много на Purple, който е един от любимите ни матраци, които сме тествали. Подобно на Purple, той е много мек и удобен, но същевременно поддържащ. Това е много хубаво усещане.

Като цяло бихме дали на меката страна 5/10 по нашата скала от меко до твърдо — снимка 1 е като да лежиш върху 10-годишна торба с боб и 10 като да лежиш в леглото на пикап.

Така че с такъв резултат смятаме, че меката страна е идеална за всички видове спящи (гръб, корем, странично и комбинирано).

СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ: $110 отстъпка от матрака Layla с код RIZSLUMBER

Ако сте по гръб или корем, се чувствате така, сякаш винаги сте отгоре на леглото и никога не изпитвате чувството, че сте заседнали в калта. Ако спите настрани, матракът все още е достатъчно мек, така че бедрата и раменете ви да се облекчат значително.

Що се отнася до твърдата страна, тя е доста твърда. Всъщност това е едно от най-твърдите легла, които сме тествали досега. Бихме дали на фирмата 6,5/10 по нашата скала.

Бихме препоръчали страничните спални да се придържат към меката страна, но за спящите на гърба и корема тази страна може да е за предпочитане, особено ако имате по-високо телесно тегло.

Все още е удобно, просто осигурява доста малко подкрепа. И можем да видим, че тази страна омекотява с течение на времето, може би слиза по-близо до този знак 6.

Меката страна е най-подходяща за спящи настрани.

Преминавайки към регулиране на температурата, Лейла изтъква факта, че медта трябва да подобрява кръвообращението и че покритието им е с гел, за да помогне за охлаждане. Обикновено не съм от хората, които си падат по този вид реторика, но трябва да кажа, че се съгласявам с нея.

Layla определено е един от най-добрите матраци легло в кутия по отношение на охлаждането ви, докато спите. Всъщност бихме го поставили в нашата категория от ниво 2 заедно с матрак Bear и YogaBed.

Единствените легла, които сме тествали и които сме поставили пред Layla, са Purple и Cocoon Chill от Sealy. Като цяло, това е много готин матрак за спане и е една от основните причини да харесваме този матрак толкова много.

Трансфер на движение и отзивчивост на матрака Layla

Матракът Layla върши добра работа за ограничаване на предаването на движение. В това отношение е почти в съответствие с повечето други матраци тип легло в кутия.

Не мисля, че ще имате проблем да събудите партньора си, ако се търкаляте много в съня си.

И накрая, по отношение на отзивчивостта, матракът се представя доста добре. Въпреки че горните слоеве са от мемори пяна, матракът се връща в първоначалната си форма почти мигновено след освобождаване на натиска. Това е доста впечатляващо.

Това просто означава, че не мисля, че ще трябва да въртите матрака толкова често, нито ще има много потъване с течение на времето.

Цена на матрака Layla и кодове на купони

Цените за Layla всъщност са доста умерени. Всичките им матраци са на цена под или около 1000 долара. Ето разбивката:

РАЗМЕР ЦЕНА (MSRP)
близнак $649
близнак XL $749
кралица 1049 долара
Пълен $949
крал 1149 долара
Кал Кинг 1149 долара

Цените са валидни от 9 септември 2020 г

Освен това често можете да намерите промоционални кодове на Layla и кодове на купони на Layla. И всъщност ние ви покрихме – точно сега можете да получите $110 отстъпка от матрак Layla с код RIZSLUMBER.

Присъда за преглед на матрака Layla

Ние сме големи фенове на матрака Layla. Всъщност има много голям шанс да попадне в нашите най-добри списъци.

Има много уникално усещане (като Purple), където матракът е супер удобен, но в същото време много поддържащ.

Освен това, ние харесваме факта, че е преобръщащ се и е един от най-готините спални матраци на пазара. Освен това има умерена цена за зареждане. Като цяло, този матрак има много добри резултати.

В Търсач на матраци Екипът е съставен от сертифицирани професионалисти, които са страстни да помагат на потребителите да подобрят съня си. Ние задълбочено тестваме всеки матрак, който преглеждаме, чрез серия от практически, практически проверки и оценки. Ние пишем всеки отзив, като очакваме, че нашите най-близки приятели и членове на семейството разчитат на нас за своите решения за матраци и продукти за сън, така че честността и автентичността са основни принципи на нашия процес на проверка.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss