Най-добрите наеми и абонаменти за бременни дрехи

Сякаш пазаруването на нови дрехи не е достатъчно сложно, бременността прави нещата дори още по-сложни.

Когато сте бременна, тялото ви се променя и развива всеки ден и може да е почти невъзможно да се справите с дрехите. Въпреки че някои от вашите скоби все още ще стоят удобно (като тези супер разтегливи йога панталони), може да се окажете, че имате нужда от нови артикули, като панталони, подходящи за офиса или подходяща рокля с черна вратовръзка за сватбата на вашия приятел.

И така, как да си спечелите чисто нов гардероб, който вероятно ще носите само няколко месеца, без да изпразвате значителна част от банковата си сметка? Въведете абонаменти за дрехи за бременни и фирми за отдаване под наем.

Защо да помислите за наемане на дрехи за бременни?

Облеклата, които ще обличате по време на бременност, най-вероятно ще бъдат уникални за тези 9 месеца (и няколко месеца след раждането). Освен ако наскоро не сте спечелили от лотарията, няма реална нужда да харчите кофи пари за изцяло нов гардероб, който няма да издържи.

Също така е трудно да се предвиди как тялото ви ще се промени по време на бременност, особено ако това е първото ви родео. Някои бебешки подутини растат по-бързо и по-големи от други, а някои майки се разширяват в други области извън корема.

С наем и абонамент за дрехи за бременни имате възможност да поръчате дрехи само няколко седмици преди да възнамерявате да ги носите и (най-добрата част) получавате да ги върнете в замяна на нещо ново.

По този начин винаги парадирате с дрехи, които ласкаят вашето постоянно променящо се тяло, без да нарушавате банката.

Как избрахме тези дрехи под наем и абонаменти за бременни

За да създадем този списък, ние се обърнахме към нови и очакващи майки, за да научат на кои компании за дрехи са разчитали най-много по време на бременността и следродилния период. Освен това разчитахме до голяма степен на отзивите на клиентите и взехме предвид други съображения, включително цена, предложения и гъвкавост.

Ето наемите на облекло за бременни и абонаментните услуги, които очакващите и нови родители установиха за най-полезни, удобни и ориентирани към стила.

Цените са актуални към 1 септември 2020 г.

Най-добрите дрехи под наем и абонаменти за бременни

Майчинство под наем

Предоставени ви от две марки за майчинство, които познавате и обичате – Motherhood Maternity и A Pea in the Pod – идва дългоочакваната, току-що стартирана абонаментна услуга, която обслужва бъдещите майки и специално новите майки. Той включва микс от всичко, от нови за сезона стилове до класически основни предмети в гардероба.

Как работи: Вие създавате виртуален гардероб от артикули, които са най-подходящи за вашия стил и форма, и избирате 3 артикула наведнъж, които да бъдат изпратени направо до прага ви. След като приключите с оформянето на тези части до максимум, избирате 3 нови артикула и изпращате обратно старите. При връщане в склада цялото облекло се почиства мокро, химическо чистене и на пара на висока температура за санитарни цели.

Разходи $69/месец
Ползи за членове В допълнение към безплатна доставка и връщане, както и неограничена размяна на кутии, вие можете да закупите всеки от артикулите, които сте наели на намалена цена.
Абонамент Месечен абонамент с неограничени суапове

Наемете писта за майчинство

Чували сте за тази онлайн услуга за отдаване под наем на дрехи. Но това, което може да не знаете, е, че те имат раздел, който се грижи специално за очаквания комплект. да! Rent the Runway Maternity стартира преди няколко години и оттогава е хит сред тълпата на бъдещите майки.

Как работи: С Rent the Runway вие можете да избирате между три различни плана, всички от които можете да наемете четири артикула наведнъж. След като изберете своя план, въвеждате датата си на термин и виждате стила, който съответства на вашия триместър. Изберете четири артикула наведнъж и те ще пристигнат на прага ви в рамките на 2 работни дни.

Разходи $89/месец за един суап, $135/месец за два суапа и $159/месец за неограничени суапове
Ползи за членове Rent the Runway разполага с един от най-големите избори от дизайнери от висок клас и ги предлага под наем на достъпна цена. С членството си вие също печелите безплатно химическо чистене и застраховка под наем (хей, злополуки се случват!), както и безплатна 2-дневна доставка.
Опции за абонамент Всеки месец избраните от вас четири артикула се изпращат до вас и, в зависимост от вашия план, можете да ги изпратите обратно за една размяна, две размяна или неограничени размяна.

Моят за девет

С повече от 1000 различни артикула, от които да избирате – включително блузи, пуловери, дънки и дори луксозни рокли – Mine for Nine е чудесен вариант за бъдещи майки, които искат да смесват и съчетават стилни артикули с основните неща, които притежават У дома.

Как работи: Разгледайте опциите на техния сайт и изберете колкото артикули искате да наемете. Можете да запазите всеки артикул за един месец (с изключение на облеклото за специални поводи, което трябва да върнете в рамките на 14 дни).

Разходи Без месечна такса за членство – просто плащате за броя на елементите, които наемате.
Ползи за членове Не сте сигурни в размера си? Поръчайте едно и също нещо в два размера срещу номинална допълнителна такса. Освен това, ако имате нужда от артикул за конкретна дата, като сватба, можете да включите тази информация по време на плащането, така че артикулът да бъде запазен за вас, когато имате нужда от него.
Опция за абонамент Не се изисква абонамент.

Le Tote

Le Tote е прост и ясен, поради което толкова много бъдещи майки обичат услугата им, базирана на абонамент. Чудесно е, ако търсите както дрехи, така и аксесоари към гардероба си.

Как работи: След като създадете акаунт, ще бъдете подканени да попълните въпросник за стил, който вашият стилист използва като ръководство, за да направи избор на дрехи и аксесоари за вас. Вие правите последното обаждане, когато става въпрос за това, което харесвате, и получавате шанса да замените всичко, което не ви харесва. Избраните от вас дрехи се изпращат по пощата в чанта, за да носите толкова дълго, колкото искате, преди да ги изпратите обратно или да ги закупите.

Разходи Започва от $79/месец. Допълнителната месечна застраховка за щети е допълнителни $5.
Ползи за членове Получете до 50 процента отстъпка от цената на дребно за всичко, което купувате, и цялата доставка е напълно безплатна (и в двете посоки!).
Опции за абонамент Месечното членство включва три облекла и два аксесоара с неограничена размяна. Предлагат се допълнителни опции за членство за добавяне към дрехи и аксесоари.

Нуули майчинство

Ако сте фен на Anthropologie, Free People и Urban Outfitters, това е опцията за наемане на дрехи за бременни за вас. Nuuly е стартирана от URBN, компанията-майка зад трите марки, в началото на 2019 г. и те пуснаха опция за майчинство около година по-късно.

Как работи: Както повечето абонаменти за дрехи под наем, Nuuly ви започва с въпросник за профил. Попълвате всички важни данни, включително вашия ръст, тегло и къде се намирате по време на бременността.

След това започвате да разглеждате снимки, филтриране по размер, стил, цвят и повод. Вие запазвате артикулите, които харесвате, в гардероба си или ги добавяте директно към вашата чанта Nuuly за плащане. Вашите шест избрани артикула се изпращат до вас по пощата в чанта с цип с предплатен етикет за лесно връщане. Изпратете тези артикули обратно в рамките на 30 дни и изберете следващите си шест – лесно!

Разходи $88/месец
Ползи за членове Прането и ремонтите са покрити, без такси за закъснение и безплатно връщане.
Опции за абонамент Абонаментът включва шест артикула на месец. Поставяне на пауза или отмяна по всяко време.

Stitch Fix Майчинство

Ако предпочитате да си купите собствени дрехи за бременни, но просто се нуждаете от помощ при пазаруване на модерни парчета, които подхождат на вашата фигура, Stitch Fix е чудесен вариант. Това не е абонаментна услуга, а по-скоро по-лесен начин за пазаруване на дрехи, които отговарят на вашите нужди.

Как работи: След като създадете акаунт на Stitch Fix, ще бъдете подканени да вземете кратък, 5-минутен тест, който ви пита основните неща: вашия стил, размер и ценови диапазон. Предварително плащате такса за стилизиране от $20, която се кредитира към всички артикули, които в крайна сметка закупите по-късно.

След като вашият стилист направи избор, ще получите артикулите си по пощата, за да можете да пробвате парчета у дома. Запазвате това, което харесвате и изпращате обратно това, което не ви харесва!

Разходи $20 такса за стилизиране плюс каквото решите да закупите
Ползи за членове Получавайте персонализирани предложения за стил от стилист на Stitch Fix въз основа на това къде се намирате по време на бременността си. Към края на триместъра си предупредете стилиста си и той може да препоръча подходящи за кърмачки артикули.
Опция за абонамент Не се изисква месечен абонамент.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss