Най-добрите звукови машини за бебета

Бърз преглед на най-добрите звукови машини за бебета:

 • Най-добрата цялостна звукова машина: Почивка на люка
 • Най-добрата звукова машина с нощна светлина: Звукова машина Housbay Glows с бял шум
 • Най-добра звукова машина с проектор: Залъгалка Skip Hop Moonlight & Melodies Nightlight
 • Най-добрата преносима звукова машина за пътуване: Джобна бебешка залъгалка Yogasleep
 • Най-добрата звукова машина за количката: Marpac Hushh Портативна машина с бял шум
 • Най-добрата бюджетна звукова машина за бебета: Conair Dream Tones
 • Най-добрата звукова машина с батерии за бебета: myBaby SoundSpa
 • Най-сладката звукова машина за бебето: WavHello SoundBub
 • Най-добрата звукова машина за малки деца: Малката Хипо Мела
 • Най-добрата интелигентна звукова машина за бебе: Echo Dot
 • Най-добрата звукова машина с естествен шум: Marpac Dohm Classic

Новите родители имат много притеснения, но една, която седи на върха в списъка на повечето майки и тати, е как да накарат бебето си да започне да спи през нощта – или дори за солидна поредица от часове.

Попитайте всеки ветеран родител, който е оцелял в етапа на новородено, и той вероятно ще препоръча едно нещо: звукова машина. Тези удобни устройства могат да бъдат истински спасители на нови родители, идващи на помощ, за да заглушат всички други звуци, така че бебето ви да може да продължи да спи спокойно.

Имате ли нужда от звукова машина за вашето бебе?

Хората са отглеждали бебета много преди появата на звуковите машини, но, ако трябва да сме честни, те вероятно не са спали толкова добре. Бебетата са склонни да спят по-добре с някакъв вид бял шум на заден план, тъй като той имитира естествените звуци на утробата.

Звуковите машини помагат на вашето бебе да заспи и да заспи няколко часа – може би дори цяла нощ, ако имате късмет. Те са полезни особено в случаите, когато има шум извън вашия контрол, например, ако имате по-големи деца или лаещо куче.

Звуковите машини също могат да играят неразделна роля в рутината ви преди лягане, като сигнализират, че е време да се отпуснете за лягане.

Други опции за бял шум

Струва си да споменем, че можете също да изтеглите приложение за бял шум на вашия смартфон, много от които са безплатни, за да използвате, за да помогнете на бебето да спи. Те могат да бъдат особено полезни за родителите в движение, тъй като ви дават едно нещо по-малко за опаковане и носене.

Някои от по-популярните приложения за бял шум включват:

 • myNoise
 • Бял шум
 • Мелодии за релакс
 • Звуци за дълбок сън

Имайте предвид, че интелигентните домашни устройства, като Alexa и Google Home, също могат да възпроизвеждат бял шум за вас при поискване, така че ако вече имате такъв и нямате нищо против да го използвате за вашето бебе през цялото време, можете да опитате тази опция .

Какво да търсите за звукова машина за бебе

Повечето съвременни звукови машини се предлагат с различни функции, много от които може да са полезни. Ето някои функции, които определено искате да вземете предвид:

 • лекота на използване
 • таймер
 • избор на звук
 • нощна светлина
 • превключване на силата на звука
 • способност за зареждане
 • преносимост
 • автоматични настройки

Как избрахме любимите си звукови машини за бебето

За да създадем този списък с най-добрите звукови машини, се обърнахме към новите родители, за да разберем марките и устройствата, които са работили най-добре, за да помогнат на детето им да спи през първата му година.

Освен това разчитахме в голяма степен на отзиви и оценки на клиенти, за да разберем кои функции най-много харесват родителите и кои функции смятат, че са необходими подобрения.

Ето най-добрите звукови машини, които ще ви помогнат да вкарате цялото ви семейство по-затворено.

Ръководство за ценообразуване

 • $ = под $50
 • $$ = $15–$30
 • $$$ = над $30

Изборът на Healthline Parenthood за най-добрите звукови машини за бебета

Най-добрата като цяло звукова машина за бебе

Почивка на люка

Цена: $

Ако искате звукова машина, която издърпва всички ограничители и е супер лесна за използване, не търсете повече от Hatch Rest. Може да се програмира и регулира направо от вашия смартфон, но седи в детската стая на вашето бебе, като служи едновременно като звукова машина и нощна лампа.

Той има всички важни функции, включително ключалка за малко дете, когато детето ви започне да се бърка с него. Можете също да го персонализирате с различни предварително зададени звуци и цветови комбинации и да го използвате като устройство за ставане, когато бебето ви започне да ви събужда призори.

Най-добрата звукова машина с нощна светлина

Звукова машина Housbay Glows с бял шум

Цена: $$

Тази звукова машина е 2-в-1, която служи едновременно като машина за бял шум и като нощна светлина. Той има широк спектър от звукови предложения, включително 17 звука от природата, 7 различни вида бял шум и 7 звука на вентилатора.

Нощната лампа също се предлага с опции — 8 различни цветови опции, за да бъдем точни — които могат да бъдат забавни за вашето малко да си играе, когато е малко по-голямо.

Най-добрата звукова машина с проектор

Залъгалка Skip Hop Moonlight & Melodies Nightlight

Цена: $$$

Тази звукова машина не само е очарователно допълнение към детската стая на вашето бебе, но и служи за няколко други цели.

Освен че издава бял шум и сладки приспивни песни, това е и нощна лампа, и проектор! Има регулируема леща, която можете да изправите срещу стената или тавана, така че да създаде красив звезден дизайн.

Най-добрата преносима звукова машина за пътуване

Джобна бебешка залъгалка Yogasleep

Цена: $$

Акумулаторната Pocket Baby Sound Soother се предлага в четири очарователни форми на животни и може да работи 8 часа с едно зареждане. Има шест звука, от които да избирате, силиконовият капак е защитен и лесен за почистване, а включената кука го прави лесно допълнение към всяка чанта за пелени или количка, когато сте в движение.

Най-добрата звукова машина за количката

Marpac Hushh Портативна машина с бял шум

Цена: $$

С диаметър само 3,5 инча и 3,7 унции, това е лесен избор да се промъкнете в чантата си за пелени или да закачите за коша или кормилото на вашата количка. Той има три различни настройки на звука, включително бял шум, още по-дълбок бял шум и нежно сърфиране, което звучи като разбиващи се вълни. Презарежда се и се доставя с USB кабел.

Най-добрата бюджетна звукова машина за бебе

Conair Dream Tones

Цена: $

За цената не можете да победите тази звукова машина, която включва много от най-добрите функции, които бихте търсили, включително селекция от шест различни настройки на звука, 5 настройки за прожекция на LED светлина и дори успокояваща нощна светлина. Изисква 3 батерии тип АА (които не са включени) и се предлага с 1-годишна ограничена гаранция.

Най-добрата звукова машина с батерии за бебе

myBaby SoundSpa

Цена: $$

С шест успокояващи приспивни звука, включително бял шум, сърцебиене, люлка, океан, ручей и лятна нощ, тази звукова машина е готова да помогне на вашето бебе да се отнесе към страната на мечтите.

Той е малък, лек и работи с батерии, така че можете да го вземете със себе си на пътувания с лекота. Има автоматичен таймер, така че можете да го настроите да се изключи след 15, 30 или 60 минути или да го оставите да работи непрекъснато през цялата нощ.

Най-сладката звукова машина за бебе

WavHello SoundBub

Цена: $$$

Тази мъничка звукова машина е с размерите на дланта ви, но притежава много сила, предизвикваща сън. Презарежда се и се предлага с интегрирана щипка, която можете лесно да прикрепите към количка или столче за кола, което го прави чудесен за пътуване.

Има таймер, както и опция за непрекъснато възпроизвеждане и можете да избирате между различни успокояващи звуци, като вълни и дъжд. Когато го сдвоите с приложението SoundBub VoiceShare, можете да добавите своя собствена музика и дори да създадете свои собствени записи.

Най-добрата звукова машина за малки деца

Малката Хипо Мела

Цена: $$$

Когато бебето ви е малко по-голямо и разбира по-добре процеса сън-събуждане, този забавен будилник наистина ще ви бъде полезен.

Той използва изражения на лицето и цветове, за да научи детето ви кога е време за сън и кога е време да се събуди. Той също така служи като машина за бял шум с три звука за сън и шест различни опции за нощно осветление.

Най-добрата интелигентна звукова машина за бебе

Echo Dot

Цена: $$

Искате звукова машина, която да използвате дълго след като бебето ви е бебе? Запознайте се с Echo Dot. Това е най-популярният интелигентен високоговорител на Amazon, който е компактен, има висококачествен звук и ви позволява да се свържете с безброй музикални приложения, за да предавате музика, включително Spotify, Sirius XM и Apple.

Можете да го свържете с едно от приложенията за бял шум и да го използвате, за да помогнете на вашето бебе да заспи. Освен това ви позволява да използвате Alexa, виртуалният асистент, за да проверявате трафика и времето, да задавате аларми и др.

Най-добрата звукова машина с естествен шумен звук

Marpac Dohm Classic

Цена: $$$

Това е една от най-старите звукови машини, обичана от поколения родители от началото на 60-те – и има причина да е толкова популярна днес.

Той върши убийствена работа за заглушаване на фоновия шум с характерния си свистящ звук и създава напълно персонализирано шумово изживяване за вашето бебе с опции за регулиране на тона, скоростта и силата на звука. Освен това е супер лесен за използване, което много родители оценяват.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss