Какво трябва да знаете за Coastal за контакти и очила

Getty Images/nazar_ab

Coastal е онлайн търговец на дребно, който продава рамки за очила, слънчеви очила, контактни лещи и аксесоари. Има много опции, когато става въпрос за онлайн търговци на очила директно към потребителите, така че как да разберете дали Coastal е правилният за вас?

Пазарувах очила и контактни лещи, предимно онлайн, през последното десетилетие и реших да стигна до дъното на това какво прави Coastal различен от другите онлайн търговци на дребно. Нека да разгледаме плюсовете, минусите, съветите и триковете за пазаруване с Coastal за контакти и очила.

Плюсове и минуси на Coastal

Крайбрежни професионалисти

 • Крайбрежни продава всичко продуктите. Има много опции за рамки, лещи с рецепта и марки контактни лещи.
 • Не е необходимо да предоставяте на Coastal копие от рецептата си, ако поръчвате очила.
 • Стандартните лещи са включени в покупката на рамката ви, така че цената, която виждате, е цената, която получавате.
 • Coastal предлага безплатна доставка при поръчки над $50 и безплатно връщане до 14 дни след пристигането на поръчката ви.
 • Coastal приема здравна спестовна сметка (HSA) и гъвкава спестовна сметка (FSA) като форми на плащане.
 • Coastal дарява чифт очила на нуждаещ се при всяка покупка.

Крайбрежните минуси

 • Не можете да използвате застраховката си за зрение като директна форма на плащане. Ако използвате застраховка за зрение, ще трябва да представите разписка за възстановяване на разходите.
 • Coastal ще се опита да ви продаде с подобрения на лещите, които увеличават цената на вашите очила.
 • С толкова много възможности за избор, пазаруването на уебсайта на Coastal може да се почувства малко объркващо или плашещо, освен ако вече нямате силна представа какво искате.
 • Когато купувате очила онлайн от Coastal, вие пропускате личното внимание на очен преглед в лекарски кабинет.

Какво носи Coastal?

Coastal продава контактни лещи, очила и аксесоари. Това включва:

 • диоптрични очила
 • очила за четене с рецепта
 • слънчеви очила (с рецепта и без рецепта)
 • бифокални лещи
 • прогресивни лещи

Популярните марки за контактни лещи, които Coastal продава, включват Acuvue, Biofinity, SofLens и Air Optix. Coastal продава контакти, направени от повечето големи производители.

Премиум марките очила, продавани от Coastal, включват Ray-Ban, Oakley, Brooks Brothers и Michael Kors, наред с много други. Те също така носят линия очила, кръстена на техния вътрешен дизайнер, Дерек Кардиган.

За бюджетни очила Coastal предлага марки като Clearly Basics и Main and Central.

ЗАПОЧНЕТЕ С Coastal

Колко струват очилата от Coastal?

Когато купувате очила от Coastal, можете да платите само $9 плюс доставка. През повечето време обаче в крайна сметка ще плащате малко повече.

Да приемем, че изберете чифт очила, произведени от Brooks Brothers на базова цена от $90. Изборът на стандартните лещи на Coastal би означавал, че плащате $90, а доставката е безплатна.

Но да приемем, че сте много на компютъра си, така че избирате обективи със защита на филтъра за синя светлина. И може би имате деца, които обичат да свалят очилата ви от лицето ви и да ги пращат да тракат на пода от време на време. В този случай може да изберете второ надграждане на обектива, за да ги направите по-издръжливи. Вашата обща сума след надстройките на обектива ви ще бъде $145.

Това е много далеч от рамки за $9, които Coastal предлага като най-достъпна опция, но също така е дизайнерска рамка с персонализирани надстройки на обективи, които избирате сами.

Колко струват крайбрежните контакти?

Контактните лещи, отпускани с рецепта, струват приблизително толкова, колкото и при други онлайн търговци на дребно директно към потребителите. Като цяло цените на контактните лещи Coastal започват към долния край на това, което бихте платили за продуктите, които продават.

Как работи Coastal

Информацията, която трябва да поръчате от Coastal, ще зависи от това, което получавате. Ето какво обикновено трябва да поръчате:

 • Ако сте поръчали очила или контактни лещи с рецепта, ще трябва поне да знаете рецептата си, преди да направите поръчка.
 • Вие също ще трябва да знаете дали имате специални предпочитания за вашите лещи за очила. Имате ли нужда от покритие против отблясъци за шофиране през нощта? Какво ще кажете за прогресивните лещи, които потъмняват, когато излезете навън? Познаването на вашите задължителни неща ще ви предпази от преразход за функции, от които не се нуждаете.
 • И накрая, ще трябва да разгледате вашата застраховка за зрение, HSA или FSA полица. Coastal ще ви даде разписка за възстановяване или ще ви позволи да платите с вашата дебитна карта HSA или FSA, но компанията няма да работи директно с вашата застраховка, за да координира плащането.

Как да поръчам от Coastal

Coastal е онлайн търговец на дребно, така че повечето поръчки се правят онлайн. Ако искате помощ с поръчката си, можете да се обадите на (866) 333-6888 за телефонна помощ или да разговаряте с някой от техните онлайн представители през уебсайта.

Ще започнете, като преминете през огромния избор на Coastal и ще разберете какви рамки или контактни лещи искате да закупите.

Бакшиш: Ако имате копие от рецептата си, можете да изпратите снимка на Coastal, за да не се налага да викат очния ви лекар. Понякога това означава, че получавате поръчката си по-бързо.

Поръчване на контакти от Coastal

Ако имате контакти, ще изберете марката и типа, които обикновено получавате. Ще въведете информацията за рецепта за контактни лещи, която ще бъде потвърдена от Coastal, когато компанията се обади на Вашия лекар.

Можете да поръчате контактни лещи от Coastal онлайн.

Поръчване на очила от Coastal

Ако поръчвате очила с рецепта от всякакъв вид (включително очила за четене или слънчеви очила с рецепта), от вас зависи да знаете рецептата си и да я въведете правилно. За разлика от контактните лещи, Coastal не изисква да предоставите доказателство за валидна рецепта за очила, когато поръчвате.

Доставката е безплатна, когато вашата поръчка е над $50. Опцията за безплатна доставка отнема от 4 до 5 дни, но може да бъде много по-бърза. Можете също да доплатите за приоритетна доставка.

ОТИДЕТЕ КЪМ крайбрежен

Политика за връщане на брега

Можете да върнете очила в рамките на 14 дни след доставката им, стига да са все още в първоначалното си състояние.

Политиката за връщане на контакти е 30 дни от датата на доставка, стига контактите все още да са фабрично запечатани в оригиналните си кутии.

Можете също да направите замяна в рамките на 60 дни от доставката на вашата поръчка.

Очилата и слънчевите очила на Coastal имат 1 година ограничена гаранция от датата на получаване. Ако очилата ви се счупят или лещите се спукат, можете да се свържете с Coastal. Те ще работят с вас, за да разберат дали имате нужда от възстановяване или замяна.

Крайбрежно обслужване на клиенти

Coastal има рейтинг Trustpilot от 4,6 въз основа на над 2500 отзива. Това се счита за отлично.

Като цяло Coastal има една от по-добрите репутации за обслужване на клиенти. Когато имате проблем и трябва да се свържете с тях, човек на живо ще отговори на телефона или ще отговори на вашата заявка за чат.

Когато става въпрос за закупуване на очила онлайн, повечето търговци на дребно продават едни и същи продукти на много сходни цени. Обслужването на клиентите е основен начин, по който търговците на дребно се опитват да се откроят. Coastal изглежда прави клиентите доволни с подхода си към грижата за клиентите.

Бележки за онлайн закупуване

Когато купувате контакти или очила онлайн, трябва да знаете няколко неща, преди дори да започнете.

 • Вашият бюджет. Имайте предвид какво обикновено плащате в обикновен магазин, за да сте сигурни, че всъщност спестявате пари.
 • Вашата рецепта. Въпреки че не е нужно да предоставяте доказателство, че сте ходили на очен лекар или да потвърждавате вашите очила или рецепта за контакт, за да купите с Coastal, това не означава, че трябва да пропуснете да си прегледате очите. Очните прегледи правят много повече от проверка на зрителната ви острота, включително скрининг за глаукома и катаракта.
 • Формата на лицето ви. Различните очила изглеждат различно при различните форми на лицето. Познаването на стила на очила, който изглежда най-добре с формата на лицето ви, ще ви помогне да стесните избора си, докато гледате онлайн.
 • Купони. Почти винаги има талон за нещо плаващи наоколо, когато пазарувате онлайн за очила. Може би това е отстъпка за надграждане на обективи, може би е безплатна по-бърза доставка или може би е процент отстъпка от рамки. Потърсете онлайн или потърсете оферти само по имейл, преди да финализирате покупката си.

Заслужава ли си Coastal?

Когато става въпрос за закупуване на очила и контакти, Coastal определено не е единствената ви възможност. Но те имат добро обслужване на клиентите, широка гама от продукти и страхотна репутация.

Coastal предлага първокласни марки и контактни лещи на конкурентни цени, изпратени директно до вашия адрес. Ако наскоро сте били на очен лекар, имате актуална рецепта и просто искате да спестите няколко долара, Coastal вероятно е чудесен вариант за вас. Още по-добре е, ако имате HSA или FSA долари, които да използвате.

Ако не сте сигурни дали рецептата ви за очила е точна, ако имате застраховка за зрение, която усложнява възстановяването на разходите, или ако имате въпроси относно вашата конкретна ситуация или зрение, вероятно е по-добре да отидете при оптометрист за очила или контакти .


Катрин Уотсън е писател на свободна практика, обхващащ всичко – от хигиената на съня до моралната философия. Нейните скорошни автори включват Healthline, Christianity Today, LitHub и Curbed. Тя живее в Ню Йорк със съпруга си и двете си деца, а уебсайтът й е такъв kathrinswatson.com.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss