Бърз преглед на Extender Pro: Какво трябва да знаете

Quick Extender Pro е нерегистрирано медицинско изделие, за което производителят твърди, че може да помогне на пениса ви да придобие допълнителна дължина или да се справи с изкривяването на пениса, което може да бъде болезнено или разрушително за сексуалния ви живот.

Това устройство разчита на тракционна терапия на пениса (PTT), която може да омекоти втвърдената тъкан, често срещана при състояния като болестта на Пейрони, и според съобщенията да удължи пениса ви.

Въпреки това, няма научни изследвания или доказателства в подкрепа на това дали Quick Extender Pro има някакъв ефект върху болестта на Peyronie или удължаването на пениса като цяло. В допълнение, това устройство не е преминало нито един от строгите тестове или изпитания, необходими, за да бъде определено като медицинско изделие за болестта на Пейрони.

Innovatech Designs, компанията, която произвежда Quick Extender Pro, заявява, че устройството не е тествано от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) и че устройството не е предназначено да бъде медицинско лечение за каквото и да е заболяване, включително болестта на Пейрони .

Много устройства като Quick Extender Pro правят подобни твърдения за увеличаване на пениса ви или за подобряване на сексуалната ви функция и комфорт. Но заслужава ли си да опитате това устройство или друго устройство за PTT?

Продължете да четете, за да научите как работи това устройство, какво е предназначено да адресира PTT и друга информация, от която се нуждаете, за да вземете информирано решение относно изпробването на Quick Extender Pro или други PTT устройства.

Какво представлява Quick Extender Pro?

Quick Extender Pro е PTT устройство, което носите на пениса си, за да помогне за бавно, но безопасно разтягане на тъканта.

Това устройство използва техника, известна като механотрансдукция. Това означава, че устройството издърпва тъканите на пениса за продължителен период от време, разтягайки кожата в пениса. В резултат на това получената тъкан може да стане много по-дълга и по-мека.

Ето защо Innovatech Designs рекламира Quick Extender Pro като начин за увеличаване на пениса и лечение на състояния като болестта на Пейрони, при които твърдата тъкан може да направи ерекцията рязко извита и да направи секса с пениса неудобен.

Подходящ ли е Quick Extender Pro за вас?

Всеки, който иска да удължи пениса си, когато е отпуснат или не е еректирал, може да се заинтересува да изпробва Quick Extender Pro.

Но имайте предвид, че PTT устройствата не са предназначени да добавят значително количество дължина над няколко сантиметра. Освен това няма изследвания или доказателства в подкрепа на това твърдение.

PTT устройствата са предназначени основно за справяне с изкривяването на пениса, което възниква при болестта на Peyronie. Това състояние води до рязка извивка на пениса, когато е еректирал поради натрупване на белег. Това може да затрудни ерекцията и половия акт без болка или нараняване.

Някои изследвания предполага, че PTT устройствата могат да бъдат полезни за хора с корпорална фиброза.

Това състояние може да възникне, когато тъкан от белег измества иначе здравата тъкан в части от пениса, наречени corpora cavernosa, които се пълнят с кръв и нарастват, когато получите ерекция. Фиброзата обикновено е резултат от нараняване или състояния като високо кръвно налягане или диабет.

Работи ли Quick Extender Pro?

Quick Extender Pro е сравнително ново устройство и няма конкретни изследвания, които да подкрепят неговата дългосрочна ефикасност и безопасност при големи популации.

Също така не е регистрирано в бази данни на FDA, където са документирани одобрени медицински устройства. Това означава, че не е правилно тестван за безопасност и ефикасност и че всички твърдения, направени от Innovatech Designs относно употребата му, не се основават на никакви научни доказателства.

Това не означава, че PTT устройствата са напълно неефективни.

Някои изследвания върху теорията зад тези устройства предполагат, че PTT устройствата могат да помогнат за удължаване на пениса и намаляване на симптомите, свързани със състояния като болестта на Пейрони.

А 2016 проучване предполага, че PTT с помощта на устройство като Quick Extender Pro – заедно с допълнителни лечения като блокери на калциевите канали или антивирусни лекарства – е ефективно не само за лечение на състояния като болестта на Пейрони и корпорална фиброза, но и за увеличаване на размера на пениса с няколко сантиметра.

В допълнение, a Преглед на литературата за 2018 г установи, че проучванията на PTT устройства показват обещаващи резултати, но предупреждава, че някои проучвания имат малък размер на извадката, непоследователни процедури за тестване или участници, които може да не използват устройствата правилно – всичко това може да повлияе на данните и заключението.

Накрая, а Преглед на литературата за 2019 г проучвания за разтягане на пениса, публикувани между 1990 г. и 2018 г., установяват, че PTT е успешен в подпомагането на удължаването на пениса и като лечение на основните причини за болестта на Пейрони, особено в комбинация с тъканни присадки или методи, които хирургично изправят пениса и намаляват излишната тъкан, т.нар. пликиране.

Рискове и странични ефекти

Към днешна дата не съществуват конкретни изследвания за това устройство. Това означава, че няма регистрирани оплаквания относно безопасността срещу това устройство. Това не означава, че устройството няма опасения за безопасността. Възможно е да разтегнете пениса си твърде много и да причините дискомфорт или болка, но това може да се коригира чрез намаляване на напрежението в устройството.

Някои потребители предупреждават за болка, дискомфорт, прищипване или триене от силиконовите ленти на устройството. Това може да се дължи на прекомерно разтягане или пренатягане, но може също така да отразява предпочитанията и нивото на комфорт на всеки потребител.

Не се препоръчва да използвате това устройство, ако имате известни алергии към метали или силикон, които могат да причинят дразнене.

В противен случай няма известни сериозни странични ефекти или рискове, свързани с Quick Extender Pro, но отново това се дължи на липсата на изследвания и тестове на устройството.

Имайте предвид, че Quick Extender Pro не е одобрен от FDA за употреба в Съединените щати поради липсата на тестове за безопасност и ефикасност.

Това устройство е преминало тестове, за да отговаря на строгите стандарти за безопасност съгласно Европейската обща директива за медицински устройства и се счита за медицинско устройство, сертифицирано от Клас I CE.

Това обаче не е заместител на строгите тестове, на които устройствата трябва да преминат, за да получат одобрение от FDA.

Как да използвате Quick Extender Pro

Ето кратко ръководство за това как Quick Extender Pro:

  1. Закрепете Quick Extender Pro към основата на пениса си с кръгъл пръстен. Поставете пениса си през две силиконови ленти в края на набор от регулируеми пръти.
  2. Затегнете ремъците, за да закрепите пениса си към края на устройството. Лентите спомагат за намаляване на натиска върху ствола на пениса и насърчават здравословния кръвен поток.
  3. Удължете регулируемите пръти, за да приложите леко напрежение, известно като тракция на пениса, върху тъканите на пениса, докато е отпуснат. При прилагане на напрежение ще се появят микроскопични разкъсвания в целия пенис. Това не трябва да причинява болка или дискомфорт. Вашето тяло ще работи за излекуване на тъканта чрез генериране на нови клетки. По време на този етап можете да носите устройството по всяко време на деня под бельото, късите панталони, панталоните и други видове дрехи.

С употреба може да започнете да забелязвате цялостно удължаване на пениса си, когато е отпуснат. Много клиенти твърдят, че виждат първите си резултати след 3 месеца или по-малко. Можете да удължите регулируемите пръчки по-навън, за да насърчите повече дължина и дебелина, докато не сте доволни от резултатите си.

Ценообразуване

Ето разбивката на разходите за Quick Extender Pro, според уебсайта на устройството. Имайте предвид, че може да има разпродажби, така че не забравяйте да проверите уебсайта на продукта за най-актуалните цени.

Quick Extender Pro версии Цена Размер на устройството (инчове)
Стойностно издание $150 6 инча
Делукс стандартно издание 225 долара 8 инча
Deluxe Limited Edition $437 12+ инча
Curvature & Peyronie’s Edition 225 долара 8 инча

Фирмена репутация

Устройството има средна репутация в Trustpilot, въпреки че това се основава единствено на анекдотични доказателства, а не на изследвания или медицински тестове. Потребителите казват, че е лесен за използване и надежден за осигуряване на няколко сантиметра допълнителна дължина.

В момента няма съдебни дела или предупредителни писма от FDA срещу това устройство, но това не означава, че устройството е напълно безопасно за използване без риск.

Компанията не е акредитирана от Better Business Bureau (BBB) ​​и BBB е дало на уебсайта на устройството оценка F за многобройните неразрешени оплаквания за обслужване на клиенти.

Фирмени политики

Уебсайтът Quick Extender Pro има стандартна политика за поверителност и сертификат за сигурност, които помагат да защитите вашата лична информация и информация за плащане, когато купувате устройство през сайта.

Уебсайтът също така посочва, че можете да изпробвате устройството за 6 месеца. Ако не сте доволни от резултатите, можете да върнете устройството и да получите пълно възстановяване на сумата.

Уебсайтът също така казва, че всички опаковки са дискретни и само „Innova Quick E“ ще се появи в банковото ви извлечение.

Отзиви от клиенти

Този продукт е сравнително нов и е получил ограничени отзиви от потребители, някои от които са окуражаващи.

Въпреки това, нашият медицински рецензент отбелязва, че не са запознати с лекари, които препоръчват Quick Extender Pro. Така че не забравяйте да го имате предвид, особено след като няма надеждни научни изследвания в подкрепа на използването на това устройство.

Някои прегледи на Trustpilot предупреждават за недискретно опаковане. Други критикуват обемистата конструкция на устройството, което може да го направи неудобно за носене през деня. Други също се оплакват от известен дискомфорт или прищипване от силиконовите ленти.

И накрая, някои рецензенти също се оплакват, че никога не са получили устройството по пощата или че не са получили пълно възстановяване след връщане на устройството.

Често задавани въпроси

Колко време отнема Quick Extender Pro да работи?

Някои клиенти твърдят, че забелязват първоначални резултати след около 3 месеца.

Безопасен ли е Quick Extender Pro?

Няма научни изследвания или данни за безопасност, регистрирани в FDA за това устройство. Quick Extender Pro е медицинско изделие, сертифицирано от клас I CE, съгласно Европейската обща директива за медицински устройства, но това не е заместител на одобрението на FDA в Съединените щати.

Резултатите ми постоянни ли са?

Съобщава се, че това устройство води до постоянно увеличаване на дължината или дебелината с това устройство. Но в момента няма никакви изследвания или доказателства в подкрепа на това твърдение.

Колко време трябва да нося това устройство всеки ден?

Това зависи от това колко често се чувствате комфортно да го носите. Според потребителските отзиви поне 2 до 3 часа носене всеки ден изглежда достатъчно, за да видите резултатите след няколко месеца.

Има ли ограничение за това колко дълго мога да удължа пениса си с това устройство?

Устройството се предлага с регулируеми пръти, които се предполага, че ви позволяват да разтегнете пениса си до дължината, която искате да постигнете. Компанията предлага и допълнителни пръти, които могат да ви помогнат да продължите да удължавате пениса си извън стандартната дължина на устройството.

Това устройство ще се показва ли в извлечението на кредитната ми карта, когато го купя?

Компанията използва името „Innovatech Quick E“, за да поддържа покупките дискретни.

Алтернативни варианти

Има няколко налични алтернативи на PTT устройствата, ако искате да подобрите твърдостта на ерекцията си, включително:

  • вакуумни помпи, които помагат да се вкара кръв в пениса ви, за да получите ерекция

  • скоби или пръстени, които могат да задържат кръв в пениса ви, за да поддържате ерекция

Ето някои подкрепени с доказателства устройства, които могат да ви помогнат с еректилната функция:

  • RestoreX устройство за тракционна терапия на пениса: PTT устройство, одобрено от FDA, което се поддържа от данни от клинични изпитвания за лечение на болестта на Peyronie, както и за удължаване на пениса и подобряване на възприеманата сексуална функция

  • CalExotics Optimum Series Advanced Automatic Smart Pump: вакуумна въздушна помпа, която може да ви помогне да получите и запазите ерекция

  • Augusta Medical Soma Therapy Premium: одобрена от FDA помпа за пенис, която се предлага само по рецепта

Помпените устройства могат временно да ви помогнат да получите и поддържате ерекция за полов акт или мастурбация. Тези устройства не са предназначени да увеличат трайно дължината или дебелината на вашия пенис.

Докато тракционната терапия на пениса, или PTT, се подкрепя от изследвания като цяло, на Quick Extender Pro липсват конкретни изследвания, които да подкрепят неговата ефикасност и употреба. Някои потребители на устройството обаче съобщават, че са доволни от резултатите си.

Не забравяйте да говорите с лекар, преди да опитате това устройство или друго устройство за РТТ за лечение на състояния като болестта на Пейрони или фиброза. PTT се прави най-добре в комбинация с други лечения. Работете със специалист по план, който ще отговори на вашите специфични нужди.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss