Healthline Networks първи на пазара с напълно оптимизиран за мобилни устройства уебсайт за здравна информация

Търсачите на здравна информация се обръщат към мобилни устройства с нарастваща честота за отговори на непосредствени медицински нужди и чувствителни здравни субекти

Сан Франциско, Калифорния – 6 април 2011 г. – Healthline Networks, най-бързо развиващият се доставчик на интелигентни здравни информационни услуги, обяви днес стартирането на първия оптимизиран за мобилни устройства уебсайт за здравна информация-m.healthline.com. Като напълно оптимизирана мобилна версия на Healthline.com, m.healthline.com предоставя на потребителите същото надеждно референтно съдържание за здравето и приложения като SymptomSearch ™ и TreatmentSearch ™, което им позволява да вземат по-добри решения за здраве и уелнес, където и да се намират . Тази нова платформа, предназначена да посрещне нуждите на 43 процента от американците с мобилни устройства, поддържащи интернет, предоставя на рекламодателите стабилен маркетингов инструмент, за да достигне до нарастващия брой потребители, търсещи здравна информация, докато са далеч от настолния си компютър.

„Тъй като потребителите се приспособяват към„ околната среда на здравеопазването “и разнообразието от цифрови, мобилни и социални инструменти, налични за управление на здравето, mHealth трансформира пейзажа на съвременната медицина“, каза Уест Шел, главен изпълнителен директор и председател на Healthline Networks, „Сега, когато ние сме оптимизирани за мобилни устройства и потребителите имат достъп до силата на семантичното търсене на Healthline, богатите данни и платформа за съдържание, следващата ни стъпка е да внедрим разнообразни приложения за здраве, уелнес и профилактика, за да се възползваме от вълнуващите разработки в мобилното здраве. ”

Последните данни показват, че оптимизираният за мобилни устройства опит създава средно 75 % по-висок процент ангажираност на посещение за мобилните потребители. Според Morgan Stanley, мобилните устройства ще изпреварят настолните компютри в онлайн присъствие до 2013 г. и тази нарастваща общност от мобилни потребители също е по -ангажирана в пътуването за откриване на здравето онлайн. 83 % от потребителите на безжичен интернет са търсили онлайн здравна информация в сравнение със 70 % от интернет потребителите, които не използват мобилна връзка. Healthline отчита постоянен ръст на трафика на сайтове от мобилни устройства, понастоящем 6 милиона потребители годишно, което се очаква да се удвои през следващите шест месеца. Освен това търсещите здравна информация, които използват мобилни устройства за достъп до сайта, драстично индексират съдържание за лични условия като психично здраве, стомашно-чревни теми, болести, предавани по полов път и други чувствителни здравни теми.

http://www.ichartsbusiness.com/mobile-searchers-seek-privacy

„Мобилните потребители на Healthline имат различни нужди от потребителите на настолни компютри – те идват при нас, търсейки достоверни отговори на въпроси относно личните условия и когато се нуждаят от незабавна информация за симптоми като болка, гадене и замаяност“, казва Дейвид Коп, старши вицепрезидент на Consumer Media на Healthline . „Тъй като Healthline mobile е оптимизиран за по -малки екрани на мобилни устройства, потребителите имат по -лесен достъп до нашето здравно съдържание в рационализиран мобилен опит и за маркетолозите в здравеопазването е по -лесно да ангажират потребителите.“

В допълнение към напълно оптимизираните мобилни версии на началната страница Healthline и страницата с резултати от търсачките (SERP), новата мобилна платформа разполага с ключови продукти, оптимизирани за мобилни устройства, включително:

  • SymptomSearch ™ -Единственият семантично генериран, интерактивен инструмент за симптоми, който обхваща 10 пъти повече симптоми и вероятните им причини, отколкото всеки друг онлайн инструмент за проверка на симптомите
  • TreatmentSearch ™ – Единственият онлайн инструмент за търсене на лечение, който разкрива възможни възможности за лечение, включително лекарства, диагностични тестове, както и медицински, хирургични и алтернативни терапии
  • Изчерпателно здравословно справочно съдържание-Най-широкият набор от оптимизирано за мобилни устройства съдържание за здравето на потребителите от 18 водещи здравни издатели като ADAM, Cengage, Gold Standard, Reed Elsevier и др.

Възможностите за рекламиране в мобилната платформа са достъпни чрез Healthline Media Network, най -голямата рекламна мрежа в категорията здравна информация. Потребителите могат да посетят новата мобилна платформа Healthline на адрес: m.healthline.com.

За Healthline

Healthline Networks е най -бързо развиващият се доставчик на интелигентни здравни информационни услуги, което дава възможност на 100 милиона потребители на месец да вземат по -уверени, информирани решения в областта на здравеопазването. Собствената таксономия на потребителското здравеопазване, най -голямата по рода си, осигурява набор от интелигентни услуги за търсене на здраве, съдържание и реклама. Комбинирайки напреднала технология за търсене с дълбок медицински опит, Healthline си партнира с мрежа от повече от 50 надеждни дестинационни сайтове, които включват издатели, портали, търсачки, работодатели и здравни планове. Със седалище в Сан Франциско и класиран на #54 място в Технологията Fast 500 на Deloitte за 2010 г., Healthline се подкрепя от Aetna, GE/NBC Peacock Fund, Investor Growth Capital, Kaiser Permanente, Reed Elsevier, US News & World Report и VantagePoint Venture Partners. За повече информация посетете healthline.com.

Медийни контакти

Дженифър Конуей, комуникации с пунктирана линия, Jennifer@dottedlinecomm.com, 978-463-0289

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss