Сутиени за бременност, които ще пожелаете да имате по-рано

Около осмата до 12-та седмица от бременността (или по-рано, за някои от нас), тялото ви може да расте не само в областта на корема.

Гърдите ви са болезнени, пълни и настояват за внимание. Бъдете подготвени със сутиен за бременни. За тренировки, за излизане и дори за сън – имате нужда от подкрепа.

Вашите сутиени за бременни може да се различават от сутиените, които обикновено носите. Мисля:

  • по-широки презрамки
  • меки чаши, за разлика от подплата
  • памук и дишащи материи, за да се охладите
  • поне затваряне с три куки
  • да имате повече от един от тези сутиени за бременност, за да пасват с развитието на бременността ви

Има две важни неща, които трябва да имате предвид.

  1. Повечето жени нямат правилния размер сутиен. Сложете се. Магазини като Victoria’s Secret и Nordstrom ще направят това безплатно.
  2. Може да имате нужда от подложки за кърмене, преди вашето бебе дори да се появи. Млякото ви идва и може да изтече, докато бременността ви напредва. Подплънките могат да бъдат поставени в сутиена ви за защита. Някои са за еднократна употреба или можете да закупите такива за миене.

Ето кратко описание на някои от сутиените, които може да искате да опитате.

Ежедневният сутиен

Нуждаете се от него за работа, за вечеря навън или за задържане на момичетата, докато се движите през деня. От дантела и тръбопроводи до основни, ето няколко избора за това какво да носите под професионалната си униформа или униформа за майка си.

Сутиен за кърмачки Goddess Comfort Zone

$48 в Amazon. Микрофибърът и вътрешната рамка на чашата осигуряват допълнителна опора без долна жилка. Само размери D и нагоре.

Вечен сутиен за кърмачки

$49,95 в Hotmilk Lingerie. Меките и безшевни чаши правят това идеално за ежедневно носене, особено с рокли и горнище, поради долния център отпред.

Шикозен сутиен за кърмачки

$59,95 в Hotmilk Lingerie. Този дантелен сутиен с пълна чаша се предлага в цвят слонова кост, лилав и гол. Чашките с памучна подплата са разтегливи в горната част, за да позволят растеж.

Спортният сутиен

Американският колеж по акушерство и гинеколози препоръчва поне 30 минути умерени упражнения всеки ден, за да се възползват здравето на майката по време на бременност.

Независимо дали бягате или правите лека йога рутина, нуждите ви от бельо за бременни са различни, когато става въпрос за движение на тялото и изпотяване. Ето някои опции.

Сеизмичен сутиен с подплата

$79 в Title Nine. Подложка, която работи! Кабелът се отделя и държи плътно и не се прищипва, докато се движите.

Фиона спортен сутиен

$39 в Amazon. Широкият преден панел и V-образният гръб са страхотни, за да ви държат на място, но в същото време хладни, докато тренирате. Широките презрамки имат велкро за лесни настройки по време на бременност и евентуално за кърмене по-късно. Работи върху всички типове тяло.

Enell Спортен сутиен без кабели с висок удар

$79 в Amazon. Супер сигурният сутиен за тренировка е тук. Материята на Enell за влагата ви държи хладни, а 10-те предни закопчалки с куки ви предпазват от подскачане.

Сутиенът за сън

Някои жени се нуждаят от този „аааа“ момент, когато свалят сутиена и се качат в леглото. Други трябва да чувстват, че гърдите им са все още сигурни по време на сън.

Emma Сутиен за сън за майчинство и кърмене

$18,99 в Target. Памукът, найлонът и спандексът помагат за създаването на основен (помислете: без закопчалки) и универсален сутиен, който се движи с вас, докато спите.

Памучен сутиен за свободното време Frances Soft Cup от Amoena

$33 в Nordstrom. Четири предни кукички и влагозадържаща материя правят това идеално за сън или почивка. Размерът е малък до изключително голям.

Сутиени за сън NorthStyle

$9,99 за комплект от две в NorthStyle. Този сутиен е удобен и основен. Без суетене, с широки презрамки и меки чашки.

Сутиен за бременни и кърмачки с двойна употреба

По-късно през бременността имате усещане за това как вървят нещата с тялото ви. Сутиен за многократна употреба може да бъде ключов след раждането на бебето, за кърмене, изпомпване и цялостен комфорт.

Сутиен за кърмачки In-Command

$49 в Title Nine. Полка точките правят този сутиен. Но също така има преден достъп и регулируеми чаши и презрамки!

Стартер сутиен за кърмачки

$39 в Amazon. Това може да се удвои като сутиен за кърмене и сън поради широкия, удобен памук, който заобикаля гърдите ви. Регулира се в два размера и има вътрешна прашка с пълен достъп за кърмене.

Сутиен за кърмачки Passion Spice Elle

$39,99 в TummyStyle. Микрофибърна материя, сладък тръбопровод и ремъци с рънки правят този сутиен, в който си струва да инвестирате.

Любопитни сте какви други продукти бихте искали по време на бременността си? Вижте осемте най-добри възглавници за бременност!

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss