Преглед на подравняващите байтове

Byte aligners са популярна опция за грижа за устната кухина за възрастни, с няколко различни налични опции. Ето всичко, което трябва да знаете за това как се представят тези алайнери и как се сравняват с други марки.

човек, държащ дентален алайнер
Карол Йепес / Гети изображения – Куратор Моника Пардо

Byte е платформа за грижа за устната кухина, която работи в САЩ с мрежа от лицензирани ортодонти и зъболекари. Тези професионалисти предписват и насочват персонализирани планове за лечение у дома за одобрените от FDA невидими алайнери на Byte на по-ниска цена от традиционните възможности за лечение.

Продължавайте да четете за повече информация относно това какво представляват Byte aligners, как работят и какво ще ви струват.

Какво предлага Byte

Byte предлага следните алайнери за подобряване на вашите зъби и усмивка.

Byte All-Day Aligners

Byte All-Day Aligners са невидими алайнери, изработени от полимерно фолио с медицинско качество, което не съдържа BPA. Те са направени по поръчка, за да паснат и постепенно да изместят зъбите ви там, където трябва да бъдат. Всеки алайнер се носи в продължение на 1 седмица, поне 22 часа на ден, преди да започнете следващия комплект.

Byte All-Night Aligners

Byte All-Night Aligners изправят зъбите ви, докато спите. Тези алайнери са направени от дебел полимерен материал с медицинско качество, без BPA, устойчив на смилане (така че, ако сте склонни да скърцате със зъби в съня си, те могат да ви помогнат). Тези алайнери трябва да се носят най-малко 10 последователни часа.

HyperByte устройство

Включено във всеки план за лечение е регистрираното от FDA HyperByte устройство на Byte, което помага да поставите вашите алайнери по-близо до вашите зъби. Нежните „масажиращи“ микро импулси HFV (високочестотни вибрации) преминават от корена на зъба до костта и представляват вид вибрационна терапия, която се използва от години от ортодонтите.

Байт професионалисти

  • дистанционното лечение е по-удобно от личните срещи
  • достъпни опции за план за плащане
  • по-кратко време за лечение в сравнение с конкурентите (4 срещу 6+ месеца)
  • персонализирани планове за лечение, създадени и наблюдавани от лицензирани зъболекари и ортодонти
  • алайнерите са по-евтини и по-удобни от традиционните брекети
  • доживотна гаранция за повторна оценка, ако зъбите не са подредени след лечение
  • много по-ефективен при устойчивост на петна от други подобни продукти

Байт минуси

  • дистанционното лечение може да бъде по-малко предвидимо от личното лечение
  • не може напълно да лекува тежки проблеми с подреждането на зъбите като прекомерна захапка
  • по-скъпи от другите опции
Беше ли Ви полезно?
ЗАПОЧНЕТЕ С Byte

Как работят байтовете за подравняване

Алайнерите са тави или устройства, които се плъзгат върху зъбите ви и ги движат бавно, като използват лек натиск, преминаващ от корените на зъба към челюстта.

Тези алайнери се сменят редовно и се носят в продължение на много часове. Вашата челюстна кост реагира с течение на времето, като премества зъбните гнезда, а вашите зъби я следват. Тъй като тези смени и промени са малки и бавни, лечението с алайнер обикновено е нежно и сравнително удобно.

Алайнерите на Byte изместват и изправят зъбите ви и коригират проблемите със струпването и разстоянието. Те се открояват, защото са доказано по-гладки и почти 90% по-устойчиви на петна от другите на пазара — което е фантастично, ако харесвате неща като кафе или червено вино.

Отнема средно около 4 месеца, за да видите резултатите, много по-бързо от стандартните скоби или други продукти за подравняване.

Алайнерите от Byte са лесни за използване от комфорта на дома, без да се налага да посещавате лично ортодонт или зъболекар.

Марката предлага доживотна гаранция, устройството HyperByte и избелване без допълнителни разходи.

Цена, схема на плащане и онлайн поръчка

Byte Impression Kit обикновено струва $95 (които се възстановяват напълно, ако вашият практикуващ прецени, че Byte не е подходящ за вас), но в момента се продава за $29,95 с промоционалния код BYTE23. All Day Aligners са $1,999 или, ако сте подходящи за All-Night системата, това е $2,399. Всяка опция включва ускорителното устройство HyperByte заедно с избелващия продукт за зъби BrightByte.

Чрез Byte Protection Plan, който струва $749, имате възможност да закупите допълнителни фиксатори за 5 години, за да поддържате позицията на зъбите и усмивката си. Планът също така покрива всякакви замени за изгубени или откраднати алайнери.

За да направите общите разходи по-управляеми, можете да изберете да правите месечни плащания с авансово плащане от $249 чрез програмата на марката BytePay. Марката предлага и други програми за финансиране без необходимост от авансово плащане, като Affirm и CareCredit.

Ако имате застраховка, Byte я приема. За да направите процеса по-лесен и бърз и да разберете точно каква сума имате, най-добре е да работите директно с тях. Вие просто предоставяте вашата застрахователна информация и те разглеждат подробностите и обработват възстановяването от ваше име.

Поръчване и доставка

Започването е лесно и Byte доставя до всички щати на САЩ. Просто поръчайте своя комплект отпечатъци онлайн, следвайте инструкциите, за да вземете отпечатъците си, попълнете информацията за акаунта си и качете вашите снимки. След около 4–6 седмици ще получите вашите алайнери.

ОТИДЕТЕ НА Байт

Репутация на марката и отзиви от клиенти

Отзивите на клиентите за Byte като цяло изглеждат смесени, въпреки че повечето са доста положителни.

Например, Consumer Affairs показва оценка от 2,4/5 звезди въз основа на 80 отзива от миналата година, докато BBB дава на Byte оценка A+. Много потребители харесаха кратките планове за лечение, опцията само за PM, одобрението за финансиране и доживотната гаранция, но фактът, че не всеки отговаря на условията и разходите са по-високи от другите, беше недостатък.

Освен това Trustpilot оценява Byte 4,2/5 въз основа на 4701 отзива. Много рецензенти харесаха ефективността на алайнерите за бързо и удобно изправяне на зъбите им. Въпреки това хората отбелязаха и по-високите цени на Byte в сравнение с конкурентите и някои не видяха големи резултати, въпреки че това не е мнозинството.

Какво предлагат конкурентите

Ето как Byte се сравнява с някои от своите конкуренти.

Професионалисти минуси цена
Alignerco * по-достъпна опция от другите
* множество опции за план за плащане
– без застрахователен екип (вие управлявате възстановяването, ако отговаряте на условията)
– по-дълго време на лечение от други
от $945
Strayt * пробен комплект за избелване и тави помагат, преди да се ангажирате с третиране с подравнител
* лични сканирания в някои области
– задържане на кредитна карта от $98 за среща за сканиране
– без преки застрахователни искове
от $1,596
SmileDirectClub * опции за дистанционно или лично лечение чрез голяма мрежа от зъболекари в САЩ
* безплатна избелваща процедура с опция Night aligner
– дистанционното лечение може да бъде ограничено или по-малко предвидимо от личните посещения
– поддръжката на клиенти може да бъде труднодостъпна
от $2,050
Нова усмивка * дискретен дизайн с назъбени ръбове
* приложението проследява напредъка на вашето лечение
– по-нова компания, така че няма много отзиви
– алайнерите могат да бъдат неудобни, особено в началото
от $1899

Кога да говорите с лекар

Ако имате сериозни проблеми със зъбите, дискомфорт или неправилно подравняване, винаги е най-добре да говорите с лекар, зъболекар или друг здравен специалист. Освен това, ако по време на лечението с алайнер се тревожите за резултатите или как се развиват нещата, не забравяйте да се консултирате с професионалист.

Често задавани въпроси

От колко време Byte е в бизнеса?

Със седалище в Лос Анджелис, Byte стартира през 2017 г. и оттогава се разраства бързо. Сега е собственост на Dentsply Sirona, която работи повече от 130 години и е най-големият в света производител на професионални стоматологични продукти и технологии.

Какво представляват устройствата за подравняване на зъбите?

Алайнерите са устройства, които се плъзгат върху вашите зъби и бавно ги преместват с лек натиск от корените на зъба към челюстта ви. С течение на времето вашата челюстна кост премества зъбните гнезда и на свой ред зъбите ви следват.

Зъболекарите препоръчват ли Byte?

Вашият зъболекар може да препоръча байт, ако имате лека неправилна оклузия или неправилно подравняване и се нуждаете само от малки корекции. Въпреки това, ако имате по-сложен случай, вашият зъболекар вероятно ще предложи традиционно ортодонтско лечение.

Byte срещу Invisalign: Кое е по-добро?

Invisalign обикновено най-добре подхожда на хора със сериозни или сложни проблеми с подравняването, докато Byte е чудесен вариант за тези с леки до умерени проблеми с подравняването.

Заслужава ли си Byte?

Докато Byte се предлага с по-висока цена от другите, потребителите съобщават, че плановете за лечение и устройствата изглеждат надеждни, бързи, ефективни и си заслужават.

Като цяло, Byte изглежда като полезна опция, ако искате бързо да коригирате леки до умерени проблеми с подреждането на зъбите.

Предимствата като удобството на дистанционното лечение, кратките времена за лечение и доживотната гаранция са склонни да надделяват над недостатъците като цената и малко по-малко предвидимото лечение от личното. Потребителите обикновено имат положителен опит с триците, тяхното лечение и резултати.

Преди да продължите напред, консултирайте се с вашия зъболекар, за да изключите всички основни проблеми преди лечението, като кариес или инфекция.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss