Преглед на бягащата пътека Horizon T101 2022: плюсове, минуси, характеристики, цени и още

Жена тренира на бягаща пътека Horizon T101
Илюстрация от Алексис Лира

Готови ли сте да закупите бягаща пътека, но се чувствате претоварени от всички опции? Докато търсите в разнообразието от различни продукти и марки, има вероятност да попаднете на Horizon T101.

Произведен от Horizon Fitness, Horizon T101 е един от най-популярните модели на компанията. Той е известен със своя удобен сгъваем дизайн, лесен монтаж, вградени програми за тренировки и достъпна цена.

Ето по-отблизо основните характеристики на бягащата пътека Horizon T101, за да можете да определите дали си струва да закупите.

Бягаща пътека Horizon T101 с един поглед

 • Предимства и недостатъци
 • Спецификации
 • Цена
 • Отзиви на клиенти и репутация на марката
 • Други продукти на Horizon
 • Сравнение с конкуренти
 • Трябва ли да го купите?
 • ЧЗВ
 • Долния ред
Бягаща пътека Horizon T101

Бягащата пътека Horizon T101 отнема само 30 минути за настройка и е проектирана с мисъл за начинаещи бегачи.

Той е оборудван с различни функции, които да направят вашата тренировка по-приятна, включително държач за устройство, охлаждащ вентилатор, амортисьор, USB порт и Bluetooth високоговорители.

Бягащата пътека може да се сгъва и между тренировките, което я прави чудесен вариант за хора в апартаменти или общи жилищни пространства.

Той не включва сензорен екран и има ограничени опции за скорост и наклон, но е значително по-евтин от много конкуренти, което може да е привлекателно за тези с ограничен бюджет.

Предимства и недостатъци

Професионалисти

 • лесен за настройка
 • може да се сгъва и съхранява между тренировките
 • оборудван с Bluetooth високоговорители, държач за устройство, сърдечен монитор и 30 програми за тренировка
 • бюджетен, с отстъпки и възможности за финансиране
 • безплатна доставка
 • доживотна гаранция за рамката и двигателя, плюс 1 година гаранция за части и труд

Против

 • не включва сензорен екран или достъп до класове на живо или при поискване
 • ограничени опции за скорост и наклон
 • може да не е подходящ за по-високи хора

Спецификации

Бягащата пътека Horizon T101 разполага с монитор за сърдечен ритъм, Bluetooth високоговорител и защитен държач за устройство, който ви позволява да предавате поточно любимите си телевизионни предавания или тренировки с помощта на вашия смартфон или таблет.

Въпреки че не предоставя свои собствени класове на живо или по заявка, можете да използвате бягащата пътека с много популярни фитнес приложения – като iFit, Daily Burn или Peloton – на вашето смарт устройство.

Horizon T101 улеснява добавянето на разнообразие и интензивност към вашите тренировки със скорости до 10 мили (16 км) в час, наклон до 10% и 30 вградени програми за тренировка.

Той също така е оборудван с три LED екрана, които показват информация за вашата тренировка, включително:

 • сърдечен ритъм
 • разстояние
 • наклон
 • скорост
 • време
 • изгорени калории

Бягащата пътека побира потребители до 300 паунда (136 кг) и разполага с 55-инчова (140-сантиметрова) подложка за бягане, която е проектирана да минимизира ефектите върху ставите ви.

Всяка покупка идва с доживотна гаранция за рамката и двигателя, заедно с 1 година гаранция за части и труд.

Цена

Horizon T101 в момента се предлага онлайн за $999, но може да успеете да го намерите в продажба. Безплатната доставка е включена в покупката ви, заедно с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Освен това Horizon предлага няколко опции за финансиране, включително 0% ГПР за клиенти, които отговарят на изискванията.

Налични са допълнителни увеличения за вашите части и гаранция за труд: $119,99 за 3-годишно усилване или $149,99 за 5-годишно увеличение.

Пазарувайте сега в Horizon

Отзиви на клиенти и репутация на марката

Johnson Health Tech е компанията майка за Horizon fitness и е със седалище в Тайван. Horizon Fitness е създадена през 1998 г., така че компанията има над 2 десетилетия опит в производството на оборудване Horizon.

Имаше множество оплаквания относно забавена доставка и повреда на продукта по време на настройката, което доведе до получаването на лоша оценка на Johnson Health Tech от Better Business Bureau (BBB).

Компанията е записала и разрешила редица оплаквания на уебсайта на BBB през последните 3 години.

Нашият процес на проверка

Horizon Fitness премина през задълбочения процес на проверка на Healthline и през медицински преглед преди публикуването.

Няма медицински или здравни претенции, направени от компанията и продуктите не трябва да представляват правна или заплаха за безопасността на купувачите.

Други продукти на Horizon

Интересувате ли се от някои други продукти на Horizon? Ето някои популярни.

Horizon EX-59 Елиптичен

Подобно на бягащата пътека T101, EX-59 Elliptical може да бъде настроена за 30 минути или по-малко. Той включва Bluetooth високоговорители и държач за устройство за тези, които искат да предават любимите си фитнес класове.

Въпреки че устройството се продава на дребно за $999, може да успеете да го намерите до $499 (с планове за плащане до $42 на месец), а доживотната гаранция за рамка е привлекателна за много потребители.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, е, че има по-къса дължина на крачката в сравнение с други елипсовидни модели, като Schwinn 430 и предварително програмиран елиптичен тренажор Sunny Health and Fitness.

Комфортен R лежащ велосипед

Ако търсите повече опора за гърба по време на тренировки, лежащият велосипед Comfort R на Horizon се продава за 1099 долара. Можете да го намерите в продажба за $899, с планове за плащане до $25 на месец.

Този лежащ велосипед има 10 програми и 16 нива на съпротивление, за да предложи предизвикателно каране. Потребителите оценяват стъпката през рамката, за да улеснят качването и слизането. Меката седалка и тихото магнитно съпротивление също правят по-приятно каране.

Потребителите отбелязват, че тъй като екранът не е осветен, може да бъде по-труден за четене, така че може да помислите за това, преди да закупите. Велосипедът също не е с активиран Bluetooth и няма вградени високоговорители или USB порт.

Бягаща пътека Horizon 7.8 AT

По-скъпа опция за бягаща пътека Horizon, 7.8 AT се продава за 2699 долара. Можете да го намерите в продажба за $1999 или само $56 на месец с план за плащане.

Някои разлики от T101 включват допълнителна повърхност за бягане (22 x 60 инча или 55,9 x 152,4 см) и по-високо препоръчително максимално тегло на потребителя от 350 паунда (158,8 кг).

7.8 AT е проектиран с предвид студийните класове. Той може да поеме скорост до 12 mph и има 15% обхват на наклон.

На тази бягаща пътека обаче липсват някои от технологиите, които предлагат други бягащи пътеки от висок клас. Например, все още ще ви трябва таблет или друго смарт устройство, ако искате да се възползвате от приложение за тренировка.

В допълнение към недостатъците на простия LCD екран, бягащата пътека е и по-тежка от много други бягащи пътеки на пазара с 400 паунда (181,4 кг).

Сравнение с конкуренти

С безплатна доставка и набор от отстъпки, бягащата пътека Horizon T101 е рентабилна алтернатива на други популярни бягащи пътеки на пазара.

NordicTrack Commercial 1750, например, се продава на дребно за $1899 – в сравнение с $999 на Horizon T101.

За разлика от много конкуренти, Horizon T101 също е лесен за сглобяване и може да се сгъва и съхранява между тренировките, което може да е за предпочитане за тези, които нямат място.

Въпреки това, той не разполага със сензорен екран или не предлага стрийминг класове, което може да е важно за някои хора.

Опциите за скорост и наклон на Horizon T101 също са по-ограничени от тези на някои конкуренти.

Например, Nautilus T618 предлага максимална скорост от 12 мили (19 км) в час и наклон до 15%, докато Horizon T101 стига само до 10 мили (16 км) в час и 10% наклон.

И накрая, тези, които са по-високи, може да пожелаят да изберат бягаща пътека с по-голяма палуба за бягане, за да поеме по-дълги крачки, като Horizon T303, който има 60-инчов (152-см) колан.

Трябва ли да го купите?

Horizon T101 може да бъде привлекателна опция за начинаещи, които искат да включат повече активност в своите рутини.

Той е сгъваем, лесен за използване и рентабилен. Освен това, той е оборудван с няколко важни функции, като монитор за сърдечен ритъм, държач за устройство и Bluetooth високоговорители.

Въпреки това, може да не е най-подходящият за тези, които предпочитат по-напреднали опции за обучение, включително по-широк диапазон от нива на скорост и наклон.

Въпреки че се предлага с 30 програмирани тренировки, не е чудесно, ако предпочитате класове на живо или по заявка, водени от инструктор.

Често задавани въпроси

Подходяща ли е бягащата пътека Horizon T101 за мен?

Ако търсите бягаща пътека с всички звънци и свирки (включително тонове планове за стрийминг упражнения), Horizon T101 вероятно не е подходящ.

Въпреки това, за по-нов бегач или някой, който иска да харчи по-малко, може да постави отметка в някои ключови квадратчета.

Колко струва бягащата пътека Horizon T101?

Horizon T101 в момента се продава за $999. Въпреки това, може да успеете да го намерите в продажба за $699.

Ако това е повече пари, отколкото позволява бюджетът ви, има налични планове за плащане само за $30/месец.

Мога ли да използвам iFit с бягащи пътеки Horizon?

Бягащата пътека Horizon T101 не е предназначена за поточно предаване на тренировки с приложението iFit, но можете да използвате вашия смартфон или друго устройство за достъп до iFit тренировки, докато сте на бягащата пътека.

Долния ред

Horizon T101 е една от най-популярните бягащи пътеки, които Horizon произвежда.

Той е сгъваем, лесен за настройка и включва няколко впечатляващи функции, които могат да направят тренировката ви по-приятна.

Въпреки че не предлага стрийминг класове и предлага по-малко възможности за обучение в сравнение с други модели, това е изгодна за бюджета опция за начинаещи.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss