Велосипед SoulCycle At-Home: Трябва ли да го купите?

Soul Cycle у дома велосипед

След пускането си на пазара, велосипедът SoulCycle At-Home се превърна в един от най-популярните велоергометри на пазара.

С елегантен, издръжлив дизайн и впечатляващ набор от функции, велосипедът SoulCycle At-Home се конкурира с конкуренти от висок клас като Peloton.

Въпреки това, с високата си цена, много хора може да се чудят дали велосипедът SoulCycle At-Home си заслужава инвестицията.

Тази статия разглежда задълбочено велосипеда SoulCycle At-Home, за да ви помогне да определите дали си струва да закупите.

Какво представлява велосипедът SoulCycle At-Home?

SoulCycle е популярно фитнес студио, което предлага уроци по колоездене на закрито на множество места в Съединените щати.

Класовете съчетават високо интензивно кардио със силови тренировки за горната част на тялото и координирана хореография.

Наскоро SoulCycle пусна велосипеда SoulCycle At-Home, който позволява на потребителите да предават поточно класове на SoulCycle от дома.

Въпреки че има висока цена, моторът е удобна алтернатива на обикновените класове SoulCycle, които могат да варират от $26–$50 на клас, в зависимост от вашето местоположение.

Велосипедът също така се свързва с приложението Equinox+, което предоставя богат избор от тренировки за цялото тяло от различни други популярни фитнес студия.

ЗАПОЧНЕТЕ С SoulCycle

Спецификации и характеристики на велосипеда SoulCycle At-Home

Велосипедът SoulCycle At-Home е оборудван с вградени високоговорители и е с активиран WiFi и Bluetooth, което ви позволява да сдвоите мотора със слушалките или монитора на пулса.

Той също така включва двустранни педали, които са съвместими или с LOOK Delta, или с скоби в стил SDP.

Освен това моторът разполага с 21,5-инчов (54,6-см) сензорен екран за достъп до приложението Equinox+ – дигитална платформа, която предоставя SoulCycle класове на живо и при поискване, заедно с други тренировки от популярни студия като Solidcore, Rumble и Pure Yoga.

Примерите за видовете тренировки, налични в приложението, включват:

  • Колоездене
  • медитация
  • йога
  • високоинтензивна интервална тренировка (HIIT)
  • бягане
  • ходене
  • силова тренировка

За разлика от някои от своите конкуренти, приложението Equinox+ не предлага класация по време на класове на живо. Въпреки това, той осигурява проследяване на живо, което следи вашето разстояние, изходна мощност и брой изгорени калории.

Докато велосипедът SoulCycle At-Home изисква 12-месечен абонамент за достъп до тренировки, можете да използвате режима на безплатно каране, за да предавате поточно предавания или да слушате музика, докато въртите, вместо да посещавате клас.

Велосипедът е подходящ за потребители с различни размери, тъй като има товароносимост до 350 паунда (158,7 кг) и е подходящ за потребители с височина от 4’10” (147 см) до 6’10” (208 см).

Допълнителните спецификации включват:

  • Размери: 62,2 × 22,2 инча (158 × 56,4 см)
  • Тегло: 142 паунда (64,4 кг) с прикрепен сензорен екран

Цена

Велосипедът SoulCycle At-Home в момента се продава за $2500, което включва безплатна доставка и монтаж.

За да направи мотора по-достъпен, компанията предлага няколко опции за финансиране за квалифицирани клиенти, като цените започват от $64,10 на месец с 0% лихва за 39 месеца.

Достъпът до Equinox+ е безплатен за членове на Equinox и струва $40 на месец за нечленове.

Велосипедът също изисква обувки за колоездене, които можете да закупите отделно за около $100–$200.

Може също да искате да закупите комплект ръчни тежести, които са достъпни на уебсайта на компанията срещу допълнителни $10–$50.

За да защити вашата покупка, велосипедът включва ограничена гаранция, с 1-годишна гаранция за сензорния екран и хардуерните части, плюс 5-годишна гаранция за рамката.

ОТИДЕТЕ КЪМ SoulCycle

Ползи

Не е изненадващо, че велосипедът SoulCycle At-Home е идеален за феновете на класовете SoulCycle.

Със своя голям сензорен екран и елегантен и стилен дизайн SoulCycle At-Home носи изживяването от тренировка в колоездачно студио точно във вашата всекидневна.

Велосипедът се свързва и с приложението Equinox+, което предоставя редица класове извън колоезденето, което го прави чудесен начин да влезете в тренировка за цялото тяло.

Освен това, това е един от малкото велотренажори, който ви позволява да се свързвате към стрийминг услуги като Netflix, Spotify или Disney+ за лесно забавление, докато карате.

Нещо повече, той има голям капацитет на тегло и може лесно да побере потребители с различни размери.

Потенциални минуси

Велосипедът SoulCycle At-Home е по-скъп от много други велосипеди за упражнения на пазара.

Освен това изисква допълнителни разходи, включително обувки за колоездене и месечно членство в приложението Equinox+, което е важно съображение за тези с ограничен бюджет.

Хората с ограничено пространство може също да искат да изберат вместо това сгъваем велосипед, който позволява лесно съхранение, когато велосипедът ви не се използва.

За разлика от някои конкуренти, велосипедът SoulCycle At-Home понастоящем не предлага класация по време на своите класове на живо, което е недостатък за тези, които обичат да се състезават със семейството или приятелите, за да останат мотивирани.

Освен това, той не регулира съпротивлението ви автоматично по време на часовете и вместо това изисква от вас да промените съпротивлението ръчно с помощта на регулируемото копче.

Сравнение с конкуренти

На пазара има много други велосипеди за упражнения, които споделят няколко прилики с велосипеда SoulCycle At-Home.

Peloton, например, е популярна марка велосипеди за упражнения от висок клас.

Велосипедът Peloton и велосипедът SoulCycle At-Home споделят ключови характеристики, включително сензорен екран, вградени високоговорители, стрийминг класове и Bluetooth връзка.

Въпреки това, Peloton настройва вашето съпротивление дигитално по време на часовете, за да съответства на това на вашия инструктор, докато SoulCycle изисква от вас да промените съпротивлението си ръчно.

Оригиналният велосипед Peloton също се продава за $1895, което го прави по-евтина опция.

Echelon е друга компания, която произвежда висококачествени велосипеди за упражнения, някои от които са значително по-евтини от велосипеда SoulCycle At-Home, като цените започват от $1040.

Велосипедите Echelon са проектирани да работят с приложението Echelon Fit, което предоставя достъп до различни уроци по колоездене и тренировки на живо и при поискване.

Въпреки това, само моделите от по-висок клас разполагат с вграден сензорен екран, който може да бъде важен фактор, който трябва да се вземе предвид, в зависимост от вашите нужди.

Трябва ли да го купите?

Велосипедът SoulCycle At-Home е ценна инвестиция за феновете на SoulCycle, които търсят удобна алтернатива на личните часове.

Освен това, тъй като един клас за завъртане на SoulCycle може да струва до $50 в определени области, закупуването на мотора може дори да ви спести пари в дългосрочен план.

Освен това е висококачествен, стилен и издръжлив велосипед с по-високи ограничения за тегло и височина от много подобни продукти.

Въпреки това, той е по-скъп от много други велосипеди за упражнения и изисква месечно членство в Equinox+ за достъп до класове.

Освен това на мотора липсват няколко функции, включително автоматични корекции на съпротивлението, механизъм за сгъване и класации, което може да бъде пречка за някои хора предвид високата му цена.

Долния ред

Велосипедът SoulCycle At-Home е велоергометър от висок клас, който се свързва с Equinox+, за да предава на живо и при поискване класове SoulCycle направо от дома.

Може да си струва инвестицията за феновете на SoulCycle, които търсят удобна алтернатива на въртенето в студиото.

Въпреки това, моторът може да не е много подходящ за всеки, тъй като е много скъп и му липсват някои функции, които се предлагат от конкурентите.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss