Amazon Prime Day сделки: Шампоан Pura D’Or с биотин за изтъняла коса

Изображение на шампоан с биотин Pura D'or
  • Загубата на коса може да засегне различни хора и стресът от пандемия със сигурност не помага.
  • Този Amazon Prime Day можете да разгледате биотин шампоана Pura D’or, насочен към борба с изтъняването на косата.
  • Шампоанът ще се продава за $20,99 от $29,99 по време на Amazon Prime Early Access Sale.

Никой не може да отрече, че последните няколко години бяха стресиращи и Университетът на Юта изброява вирусните инфекции и емоционалния стрес като два от многото фактори, които могат да причинят изтъняване на косата.

Това обаче не означава, че трябва да седнете и да приемете изтъняването като неизбежен процес.

Има един шампоан против изтъняване, наречен Pura D’Or Original Gold Label Шампоан против изтъняване с биотин.

Този шампоан е предназначен за възрастни и съдържа съставки, за които е показано, че предпазват скалпа ви, като същевременно насърчават по-гъста коса.

Шампоанът също ще се продава за $20,99 от $29,99 като част от Amazon’s Разпродажба за ранен достъп на Prime, която е изключително за членове на Prime и започва на 11 октомври.

Разпродажбата този месец е само за членове на Prime, но все още има време да се регистрирате за членство в Prime по време на разпродажбата, като се възползвате от безплатен 30-дневен пробен период.

Купете шампоан Pura D’or тук

Какво е биотин?

Биотинът, наричан също витамин B-7, е основно хранително вещество, което насърчава доброто здраве на кожата, помага за регулирането на вашия LDL (лош) холестерол и кръвна захар – и което е важно, е необходим на телата ни да произвеждат кератин, протеин, от който се нуждаем за здрави нокти и коса.

Има проучвания което показва, че 38 процента от жените, страдащи от косопад, са имали дефицит на биотин.

Шампоанът Pura D’Or съдържа съставки, които блокират DHT

Дихидротестостеронът (DHT) е a хормон че в излишък може да причини косопад.

Освен биотин, Шампоанът Pura D’Or за сгъстяване на косата е формулиран с изключителна, патентована смес от 17 потенциални съставки, блокиращи DHT.

Те включват екстракт от коприва, тиквени семки и масло от семена на черен кимион.

Едно малко проучване от 2011 г. показва, че екстрактът от коприва намалява нивата на възпалителен агент, свързан с косопад, наречен NF-kBи намаленото възпаление може да насърчи по-здрава коса.

Скорошни изследвания върху мишки показва, че маслото от тиквени семки има благоприятен ефект върху насърчаването на растежа на косата и може да се разглежда като обещаваща алтернатива за лечение на мъжки тип косопад.

Съдържа много полезни масла

Шампоанът Pura D’Or за сгъстяване на косата също включва органично арганово масло, масло от витамин Е, масло от чаено дърво, наред с други съставки, които помагат за овлажняване на скалпа, за насърчаване на по-гъста и плътна коса за възрастни.

Съдържа и палмето. един проучване при мишки е установено, че екстрактът от палмето значително насърчава растежа на фоликулите и намалява възпалителния отговор. Друго проучване с палмето и трихоген зеленчуков комплекс установи, че почти 50 процента от участниците са имали растеж на косата.

Шампоанът Pura D’Or е направен без сулфати и парабени. Също така се произвежда и бутилира в съоръжение за възобновяеми енергийни източници в Южна Калифорния.

Хиляди положителни отзиви в Amazon

Повечето от нас няма да оставят рецензия за продукта, освен ако не сме супер впечатлени от това, което сме купили – а с хилядите рецензии клиентите на шампоана Pura D’Or очевидно са впечатлени.

Pura D’Or Original Gold Label Anti-Thinning Biotin Shampoo в момента има близо 24 000 отзива и средна оценка от 4,3 звезди в Amazon.

Шампоанът Pura D’Or Original Gold Label против изтъняване с биотин е клинично тестван за насърчаване на по-здрава, плътна коса и съдържа съставки, доказани от независими изследвания, че насърчават растежа на косата.

Шампоанът Pura D’Or има хиляди положителни отзиви в Amazon и струва само $29,99 за една бутилка от 16 унции.

Healthline знае, че доверието се печели и ние се ангажираме да създаваме проучено, основано на доказателства съдържание, на което можете да се доверите, с връзки към проверени продукти и услуги, които ви помагат да живеете най-здравословния си живот.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss