Amazon Prime Day сделки: Вземете 50% отстъпка за Nutricost креатин монохидрат на прах

Изображение на креатин на прах.
  • За деня на Amazon Prime, Nutricost Creatine Monohydrate Powder ще се продава с над 50% отстъпка от нормалната цена на дребно.
  • Креатинът на прах е популярна добавка и множество проучвания показват, че може да помогне за изграждане на мускули и подобряване на спортните постижения.
  • Nutricost Creatine Monohydrate има повече от 12 000 отзива в Amazon с оценка от 4,5 звезди.

Креатинът се е доказал като една от най-популярните добавки за набиране на сила и изграждане на мускули – и има защо.

Има много проучвания, които показват, че добавянето на креатин е свързано с повишено сила, издръжливости мускулна маса за хора, които спортуват.

За всеки, който се интересува от ползите за здравето от креатина, сега е чудесен момент да започне. Nutricost Creatine Monohydrate Micronized Powder се предлага с голяма отстъпка по време на Amazon’s Основната разпродажба за ранен достъп, която се провежда от 11 до 12 октомври.

Обикновено $59,95, сега можете да получите контейнер със 100 порции с над 50% отстъпка само за $22,36. Нека да разгледаме защо Nutricost Creatine е страхотна сделка.

Купете креатин Nutricost от Amazon

Ползите от използването на микронизиран креатин

Потенциалните ползи от креатина включват помощ в краткосрочен и дългосрочен план мускулен растежподобрено упражнение производителности помощ краткосрочна памет.

Различните видове креатин се различават по състав, разтворимост и ефективност, като някои са по-разтворими от други, което може да увеличи тяхната ефективност.

Според изследвания в Вестник на Международното дружество по спортно хранене, най-бързият начин да увеличите нивата на креатин в мускулите си е чрез „предварително натоварване“. Това включва зареждане с 20 грама креатин дневно в продължение на 5 до 7 дни и след това се придържате към поддържаща доза от 2 до 10 грама на ден.

Друг вариант е да опитате 3 грама дневно.

Но не забравяйте, че винаги се препоръчва да говорите с доставчик на здравни услуги, преди да започнете нов фитнес режим или да изпробвате нови добавки.

Креатин монохидрат е най-често срещаната форма на креатин и видът, който е анализиран в повечето изследвания.

Креатиновият прах на Nutricost е микронизиран; това означава, че молекулите на креатина са разделени, за да се увеличи тяхната повърхност. Ползите от микронизирания креатин монохидрат включват по-бързо усвояване и повишена ефективност.

Креатинът Nutricost също е вегетариански и е направен без изкуствени оцветители или аромати.

Потенциални странични ефекти на креатина

Има потенциални странични ефекти на креатина, включително подуване на корема, наддаване на тегло, дехидратация и увреждане на бъбреците.

Според това проучване публикуван в Вестник за спортна медицина и физическа годностповечето съобщения за странични ефекти на креатина, като мускулни крампи и стомашно разстройство, са „анекдотични“.

Това е така, защото използваните казуси не представляват добре контролирани проучвания, така че все още не е установена причинно-следствена връзка между приема на креатин и тези странични ефекти.

Въпреки това, единственият страничен ефект, който е потвърден от много проучвания на креатин монохидрат, е увеличената телесна маса.

Изследователите от проучването казаха също, че проучванията, направени за интегриране на това, което е известно въз основа на анекдотични съобщения за странични ефекти, показват, че за здрави хора дори дългосрочната употреба може да се счита за безопасна и ефективна.

Nutricost креатин монохидрат микронизиран прах

Хората преглеждат отзивите, преди да направят покупка от Amazon, и не само оценката със звезди е важна.

Колкото повече отзиви оставят хората, толкова повече хора са опитали този продукт и са били достатъчно впечатлени, за да оставят отзив.

Микронизиран прах с креатин монохидрат Nutricost има над 12 000 отзива в Amazon и оценка от 4,5 звезди.

Много проучвания стигат до заключението, че креатин монохидратът е ефективна добавка за увеличаване на силата и размера на мускулите.

Nutricost Creatine Monohydrate Micronized Powder в момента се предлага на голяма отстъпка в Amazon.

Healthline знае, че вашето доверие е спечелено и ние внимателно проверяваме онези продукти и услуги, които смятаме, че могат да бъдат полезни инструменти за вашето лично пътуване до здравето.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss