Сравнение на матраци Cocoon срещу Casper

Тази статия първоначално е публикувана в Mattress Finder.

За да ви помогне да намерите правилните продукти и инструменти за сън за вашите нужди, Healthline си партнира със сертифицираните експерти от Mattress Finder, за да предостави на нашите читатели изчерпателни прегледи на напълно изпитани и тествани матраци.

Преглед на матрак Cocoon от Sealy

Матраците Cocoon от Sealy са подходящи за:

 • хора, които харесват мемори пяна
 • горещи спални с ограничен бюджет
 • хора, които обичат по-твърди легла

подробности:

 • безплатна доставка и връщане
 • Пробен период от 100 нощувки
 • 10 години гаранция
 • произведено в Съединените щати

Индустрията на леглата в кутия наистина се разрасна през последните няколко години, отчасти благодарение на голямото предложение за стойност директно към потребителя (DTC), което компаниите за матраци предлагат. Cocoon от Sealy и Casper не правят изключение.

И двете компании предлагат безплатна доставка, безрисков пробен период от 100 нощувки и безплатно връщане.

Да, това означава, че матракът ще пристигне на прага ви в малка кутия в рамките на няколко дни. Край на пазаруването из множество физически магазини и сами да зареждате матраци.

След това получавате 100 нощувки, за да изпробвате матрака. Ако не ви харесва след втората вечер или 98-ата вечер, обадете се на Sealy или Casper и те ще ви върнат парите и ще дойдат да вземат матрака безплатно.

Плюс това, на всичкото отгоре, и двете компании подкрепят своите матраци с 10-годишна гаранция. Излишно е да казвам, че Sealy и Casper се опитват да направят възможно най-лесно за потребителите да изпробват техните матраци, защото те са толкова уверени, че ще харесате техния продукт.

И е трудно да се спори. И двата матрака са доста страхотни, но се различават донякъде. Нека да стигнем до тези ревюта на матраци „легла в кутия“.

Преглед на матрак Cocoon от Sealy

Sealy не е нов в играта с матраци. Това е една от най-утвърдените и добре познати марки в индустрията.

Сийли обаче е нов в DTC, индустрията на леглото в кутия. Сийли пусна първото си легло в кутия, Cocoon, през 2016 г. и то бързо излетя.

Линията Cocoon включва два различни матрака. Имате Cocoon Classic, който е основният матрак, и Cocoon Chill, който е проектиран да разсейва по-добре топлината.

Sealy също ви дава възможност да персонализирате донякъде всеки матрак. Можете да избирате между меко или твърдо усещане. За целите на този преглед обаче ще говорим за средно мекия модел Cocoon Chill, така че имайте това предвид.

Конструкция на матрак Cocoon

Матрак Cocoon е съставен от три слоя пяна. Имате долния слой, който е супер еластичен и осигурява опората на матрака. След това имате това, което Sealy нарича своя „комфортен слой“.

По принцип, ако изберете меката версия, тя ще има повече усещане „в леглото“, отколкото „на леглото“, ако изберете твърдия модел.

След това отгоре има слой от висококачествена мемори пяна, която се адаптира към размера и формата на вашето тяло. Крайният резултат е супер комфортно усещане от мемори пяна.

Но ако преди сте спали на традиционен матрак с мемори пяна, вероятно сте забелязали, че може да ви стане доста горещо през нощта поради физическите свойства на някои материали от мемори пяна.

Е, това е мястото, където „хладът“ в Cocoon Chill влиза в играта. Матракът Cocoon Chill има разтегливо плетено покритие, за което се казва, че е наситено с подходящ материал за промяна на фазата.

Това са много красиви думи, за да се каже, че покритието е в състояние да абсорбира и разсейва топлината. И определено работи доста добре.

Cocoon Chill беше един от най-готините, ако не и най-готиният матрак за спане, който тествахме. Всъщност си помислихме, че нещо може да не е наред, защото покривката беше почти мокра на пипане, когато за първи път разопаковахме матрака – доста лудост.

Това е отдел, в който Cocoon определено има предимство пред Casper. Не че Каспър е лош в никакъв случай. Просто смятаме, че матракът Cocoon Chill върши малко по-добра работа при регулиране на топлината.

Сравнителен преглед на матраци Cocoon от sealy
Cocoon Chill върши чудесна работа за регулиране на топлината.

Твърдост на матрака Cocoon, трансфер на движение и цялостно усещане

Ние даваме на Cocoon Chill Soft 5,5 от 10 по нашата скала за твърдост: 1 е като да лежите на 12-годишна възглавница и 10 е твърд като камък.

Така че, с резултат като този, ние очевидно смятаме, че постига доста добър баланс между това да е мек и същевременно да предоставя доста голяма подкрепа.

Малко по-твърд е от Casper, но не много. Сега тествахме мекия модел, така че най-доброто ни предположение би било, че твърдият модел ще се приземи някъде между 6 и 6,5 по нашата скала – което би било по-близо до подобните на Bear Mattress.

Смятахме, че Cocoon би бил идеален за комбо спящи хора – всъщност всеки, който се върти между спане по гръб, страна и корем през нощта. Достатъчно мек е за страничен спане, но достатъчно твърд за гръб и корем.

Ако обаче спите изключително на ваша страна, може да обмислите Casper пред Cocoon, тъй като Casper е малко по-мек.

По отношение на трансфера на движение, матрак Sealy Cocoon се представя доста добре. Всъщност това беше един от най-добрите матраци, които сме тествали.

Сложихме кутия бира в края на леглото и започнахме да скачаме от другия край, сякаш любимият ни футболен отбор току-що спечели Супербоул. Кутията изобщо не беше смутена.

Така че, ако се случи партньорът ви да се върти доста посред нощ, няма да се притеснявате, че ще се събудите.

Cocoon от Sealy цена

Матраците Cocoon са на доста умерени цени в сравнение с останалата част от индустрията.

Cocoon Classic е най-евтиният между трите различни матрака. Цените за класическия модел варират от $399 за Twin до $999 за King. Cocoon Chill е малко по-скъп, като цените варират от:

Размер Цена (MSRP)
близнак 600 долара
Twin XL 650 долара
Пълна 760 долара
кралица $930
Крал 1150 долара
Кал Кинг 1150 долара

Добрата новина е, че Sealy е една от компаниите за матраци, които доста често имат отстъпки и кодове на купони. Всъщност точно сега можете да получите $100 отстъпка от всеки матрак с код RIZKNOWS.

Отзиви за матраци Cocoon

Ако бъдем натиснати, за да изберем, ще трябва да изберем модела Chill вместо модела Classic, само защото много харесваме неговите възможности за охлаждане. Така или иначе обаче е трудно да бъдем критични към двата матрака Cocoon.

Осигуряват чудесен баланс между комфорт и стабилност. Те са на умерена цена и моделът Chill е страхотен в регулирането на топлината.

От гледна точка на решението Cocoon by Sealy срещу Casper, решението е трудно. Както ще видите след минута, има какво да харесате във всеки матрак.

В крайна сметка всичко се свежда до това какви характеристики и характеристики ви харесват повече, тъй като и двата матрака са на почти еднаква цена.

Ако харесвате малко по-поддържащо усещане и поддържането на прохлада по време на сън е основна грижа, трудно е да отхвърлите Cocoon Chill.

Преглед на матрак Casper

Матраците Casper са подходящи за:

 • хора, които търсят удобен матрак на достъпна цена
 • всеки, който се интересува от матрак легло в кутия

подробности:

 • безплатна доставка и връщане
 • Пробен период от 100 нощувки
 • 10 години гаранция
 • произведено в Съединените щати

Преглед на матрак Casper

Ако четете това, вероятно нямате нужда от въведение в Casper. Вероятно най-вероятно сте чували името преди. Каспър не е изобретил концепцията за легло в кутия, но със сигурност е помогнал за поставянето на индустрията в светлината на прожекторите.

Това беше една от първите компании за матраци DTC, която наистина привлече националното внимание и в резултат на това те се разраснаха до компания с над 100 милиона долара почти за една нощ.

Конструкция на матрак Casper

Подобно на матрак Cocoon, матрак Casper е конструиран с различни слоеве пяна. Casper има само още един слой. Започва с 5-инчов долен слой, за да осигури опора за леглото.

Следва слой Zoned Support пяна, последван от слой чувствителна мемори пяна. И накрая отгоре имате слой пяна с отворени клетки.

Предполага се, че горният слой използва конвекция и проводимост, за да отвежда топлината от тялото ви. Честно казано, това е малко прекалено наука за мен. Ще кажа, че матракът Casper е доста добър в регулирането на топлината.

СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ: $200 отстъпка за избрани матраци Casper с код RIZKNOWS

Никога не съм се събуждал посред нощ, мокър в пот или нещо подобно, просто бих казал, че Cocoon Chill има лек крак тук. След това, за да увиете всичко (буквално), е тъкана покривка, която можете да свалите с цип, но Каспър препоръчва просто да я почистите на място, вместо да я перете в машина.

Casper твърдост, отзивчивост и трансфер на движение

Както бе споменато по-рано, матракът Casper е малко под Cocoon по скалата за твърдост. Даваме на матрака 4,75 до 5,75 от 10, което означава, че смятаме, че има перфектен баланс между това да е мек и удобен, като същевременно осигурява необходимата опора, необходима за тялото ви.

Наистина е хубав микс. Каспър определено е измислил това нещо. След като легнете, всичко, което искате да направите, е да подремнете или да гледате Netflix.

Едно нещо, което трябва да отбележите: ако случайно седнете или стоите на определено място, матракът се компресира малко, но след като легнете и разпънете тялото си, той върши добра работа, като притиска по-тежките ви части от тялото и осигурява необходимото поддържа.

Освен това Casper е най-типичният матрак за комбинирани и странични спални. Ако се търкаляте много в съня си, завършвайки по гръб, страна и корем в някакъв момент през цялата нощ, Casper е наистина добър матрак за вас.

Ако спите предимно по гръб и корем, може да помислите за по-твърд матрак, но Casper ще се справи добре. Ако имате по-голямо телесно тегло, Casper вероятно не е най-добрият вариант, само защото е доста мек. В този случай Cocoon може да е по-добър вариант.

Освен това прехвърлянето на движение е доста добро с Casper. Той също премина теста ни за бира, така че няма нужда да се притеснявате, ако партньорът ви се движи много насън.

Минимален трансфер на движение с Casper.

Цена на матрак Casper и код на купон

Матраците Casper са на цена малко по-висока от Cocoon Chill. Цените варират от $595 за Twin до $1295 за King.

Подобно на Sealy обаче, понякога можете да намерите код за отстъпка за матрак Casper или код за купон за матрак Casper, за да извадите допълнителни $50 или повече от покупката си. Точно сега можете използвайте код RIZKNOWS за $200 отстъпка.

Присъда за преглед на легло Casper

Матрак Casper е солиден избор, без съмнение. Компанията нямаше да е там, където е днес, ако продуктът не отговаряше на очакванията. Матракът е изключително удобен и върши доста прилична работа, за да ви охлади.

По отношение на Cocoon Chill, някак вече намекнах защо бихте предпочели едно пред друго по-горе. В случая на Casper, ако харесвате малко по-меко усещане, мисля, че Casper е правилният начин.

Мисля, че наистина ще ви хареса как горният слой пяна очертава контурите на тялото ви и осигурява лек отскок. Като се има предвид обаче, че и двете са на една и съща цена, наистина не можете да сбъркате и в двата случая. А сега вземете малко Zzz.

The Търсач на матраци екипът се състои от сертифицирани професионалисти, които са страстни да помагат на потребителите да подобрят съня си. Ние щателно тестваме всеки матрак, който прегледаме, чрез поредица от практически, практически проверки и оценки. Пишем всяка рецензия, като очакваме, че нашите най-близки приятели и членове на семейството разчитат на нас за своите решения за матраци и продукти за спане, така че честността и автентичността са основни принципи на нашия процес на проверка.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss