Преглед на възглавницата Coop за 2022 г

Оригинална възглавница Coop

Получаването на добър нощен сън е от решаващо значение. Всъщност проучванията показват, че липсата на сън може да доведе до мозъчна мъгла, замаяност, раздразнителност и невъзможност да се свърши нещо.

Понякога възникват проблеми със съня, защото не използваме правилния арсенал за сън: неудобен матрак, възглавница, която не подравнява шията, и сърбящи чаршафи.

Според изследвания, използването на оптимална възглавница за подходяща опора и подравняване на врата може да допринесе за подобряване на качеството на съня.

Coop Home Goods е онлайн магазин, който продава възглавници, калъфки за възглавници, комплекти чаршафи, подматраци, протектори за матраци и маски за сън.

В Original Coop Pillow се рекламира като възглавница №1 по продажби в Америка. В този преглед ще се съсредоточим върху това, което го прави открояващ се.

Плюсове и минуси на оригиналната възглавница Coop

Изграждане и запълване

През годините може да сте се оказали в ситуация на Златокос. Някои възглавници са твърде твърди. Други имат твърде малко пълнеж.

Оригиналната възглавница на Coop е персонализирана. Всяка възглавница се доставя с чанта от половин килограм пълнеж, така че можете да добавяте или премахвате по ваш вкус.

Колкото повече пълнеж добавите, толкова по-твърда и повдигната става възглавницата ви. Само не забравяйте да разбъркате след това, за да разпределите равномерно пълнежа. Чрез редовно регулиране на пълнежа можете да оформите възглавницата си, за да се приспособи към променящите се позиции за сън.

Много конкуриращи се марки възглавници пълнят възглавниците с остатъци от пяна. Coop обаче използва хипоалергенна смес от нарязана мемори пяна и микрофибър, която е нарязана на малки парченца.

Тази мемори пяна оформя по-лесно контурите на главата ви, така че възглавницата може да ви помогне да спите по-добре.

Мемори пяната на Coop е сертифицирана от CertiPUR-US и Greenguard Gold, за да осигури ниски химически емисии. Това означава, че възглавницата е направена без съставки като озоноразрушаващи вещества, живак, олово и тежки метали и формалдехид.

И накрая, всяка възглавница е капсулирана в калъф, който може да се сваля, да се пере в пералня, да диша и да е направен от фирмената материя Lulltra (полиестерна и устойчива вискозна коприна от бамбук).

Вътрешната подплата е изработена от разтеглив, лек полиестер и може да се разкопчае, за да получите достъп до пълнежа на възглавницата.

Възглавницата е с височина 6 инча, когато е нова, и можете да закупите още пълнители за пълнене на възглавници на уебсайта.

Изпълнение на възглавницата

Original Coop Pillow е изработена от мемори пяна и пълнеж от микрофибър, което е чудесно за спящи, които искат пълен контрол върху формата и усещането на възглавницата си.

Как се чувства възглавницата наистина зависи от това какво иска спящият – добавянето на пълнеж прави възглавницата по-твърда и по-висока, докато премахването на пълнежа прави възглавницата по-мека и по-тънка.

Издръжливост

Оригиналната възглавница Coop трябва да издържи дълго време, защото е изработена от висококачествени материали. Предлага се с 5 години гаранция. Освен това може да се пере в пералня, така че няма да стане жертва на бактерии или прахови акари.

Въпреки това е важно да се отбележи, че възглавниците с мемори пяна не издържат толкова дълго, колкото възглавниците от пух или латекс.

твърдост

Оригиналната възглавница Coop е регулируема, така че може да бъде толкова твърда, колкото е необходима на спящия, в зависимост от това колко пълнеж вмъква или премахва спалното място.

Задържане на формата

Тъй като пълнежът е регулируем, оригиналната възглавница Coop запазва формата си добре. Спящите могат да коригират възглавницата, ако забележат някакви спадове или сплескване.

Съответствие

Възглавниците с мемори пяна имат репутацията, че отговарят на главата и шията. Original Coop Pillow е чудесен вариант за тези, които искат да потънат във възглавницата си през нощта.

За кого е добре?

Тъй като възглавницата е толкова регулируема, тя може да бъде добър избор за много видове спални.

Странични траверси

Страничните спящи се препоръчват да използват възглавница с висок таван, за да гарантират, че шията и главата им са в неутрално положение и да поддържат гръбначния стълб. Точките на натиск във врата могат да възникнат, ако спящият отстрани продължава да спи на възглавница, която е твърде тънка или мека.

Спящите, които тежат по-малко от 130 паунда, може да искат да премахнат пълнежа от възглавницата, за да осигурят по-ниско таванско помещение, което работи за тяхната рамка.

Задни спални

Спалните на гърба трябва да се стремят към ниска до средна таванска възглавница за подходящо количество подкрепа. Спящите на гърба могат да усетят как главата и шията им се придържат към възглавницата благодарение на мемори пяната.

Правилното количество пълнеж наистина зависи от теглото на спящите. Coop Home Goods предполагат, че задните траверси първоначално премахват една четвърт от пълнежа и от там се настройват.

Спящите, които тежат по-малко от 130 паунда, могат да изберат да премахнат още повече пълнеж, така че главите им да не са подпряни твърде високо.

Спящи на стомаха

Въпреки че много отзиви хвалят функцията за регулиране, някои хора, спящи в стомаха, все още я намират за твърде висока – дори когато премахват прилично количество пълнеж.

Coop Home Goods препоръчва да премахнете една трета от пълнежа от възглавницата, ако спите по корем.

Регулиране на температурата

Известно е, че възглавниците с мемори пяна улавят топлината. Ако сте някой, който се притеснява от прегряване – което може да наруши съня ви – възглавницата Eden може да е по-добър избор за вас, тъй като е пълна с охлаждащ гел.

Стоки за дома на Coop тест на уебсайта на компанията може да ви насочи в правилната посока.

Цени и опции

Цените може да се променят, но оригиналната възглавница Coop обикновено започва около $72.

Освен оригиналната възглавница Coop, марката продава и:

  • Eden Pillow: мека възглавница с гел
  • Възглавница за пътуване и къмпинг: малка, преносима възглавница със средно твърд пълнеж
  • Възглавница за малко дете: версия 19 на 13 инча на оригиналната възглавница Coop, пригодена за деца на възраст от 2 до 8 години
  • Поддържаща възглавница с четири позиции: твърда възглавница от мемори пяна за гърба и бедрата
  • Възглавница за коляно: възглавница, предназначена да създаде пространство между краката ви, докато спите

Всички възглавници са без жестокост, хипоалергенни, дишащи, устойчиви на прахови акари и произведени в Съединените щати.

В сравнение с други възглавници с мемори пяна на пазара, Coop попада в средата на ценовия спектър.

Отзиви на клиенти

Повечето от продуктите на Coop са високо оценени. Original Coop Pillow има над 14 000 рецензии на уебсайта, средно 4,7 от 5 звезди.

Повечето рецензенти хвалят възглавницата, че е удобна и издръжлива. Няколко души твърдят, че това е разрешило безсънието им, а някои вече „спят като бебета“.

Няколко души съобщават за силна миризма, когато за първи път получат възглавницата. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате за химическата миризма. Coop използва само пяна, сертифицирана от CertiPUR-US.

Марката съобщава, че пяната Visco Elastic има тенденция да има миризма, когато е нова, и всяка възглавница Coop е прясно произведена преди изпращане.

За да освободите възглавницата си от миризмата, Coop препоръчва да я проветрите или да я поставите в сушилнята на ниска температура за 1 до 2 часа с няколко сушилня.

Потребителите на Original Coop Pillow казват, че възглавницата издържа около 3 години при редовна употреба.

The Better Business Bureau все още не е оценило Coop Home Goods.

Фирмени политики

Доставка

В момента Coop предлага безплатна стандартна доставка до 48 съседни Съединени щати. Стандартната доставка отнема от 7 до 10 работни дни.

Канадските клиенти могат да направят поръчка на Amazon.ca. Въпреки това, те трябва да покрият собствените си разходи за връщане на доставка, ако не са доволни от поръчката си.

Условия за връщане

Coop предлага 100-нощен тест за сън за всички продукти, с изключение на маските за очи.

Ако не сте доволни от вашата възглавница, просто изпратете имейл или се обадете на компанията и те ще ви изпратят предплатен етикет за връщане, за да върнете артикула в рамките на 30 дни.

След като компанията получи вашия артикул, ще получите пълно възстановяване на сумата в рамките на 2 работни дни. Нежно използвани възглавници се даряват на местни благотворителни организации.

Ако чакате по-дълго от 30-дневния прозорец за доставка, отговаряте на условията за кредит от магазина само под формата на карта за подарък.

Гаранция

Възглавниците на Coop се предлагат с 5-годишна гаранция, която покрива материални щети, възникнали при правилна употреба или дефект на производителя.

Марката не носи отговорност за случайни или последващи щети от използването на нейните продукти.

Гаранцията не важи, ако не спазвате инструкциите за пране и неправилно използвате или злоупотребите с възглавницата. Всички гаранционни претенции извън Съединените щати са отговорни за доставката и приложимите мита и данъци.

Гаранциите важат само за продукти, закупени директно от Coop Home Goods или от неговите оторизирани продавачи.

Често задавани въпроси

Как да коригирам възглавницата си Coop?

Първата стъпка е да отворите както ципа на външния капак, така и на вътрешната подплата. Оттам просто добавяте или премахвате запълване до желаното ниво. Накрая закопчайте възглавницата с цип и я разрошете, за да преразпределите пълнежа.

Как да измия моята Coop възглавница?

Coop Home Goods не препоръчва да миете възглавницата си повече от веднъж годишно. В случай на разливане, закрепете ципа затворен с предпазен щифт, за да сте сигурни, че мемори пяната няма да се разлее.

Не използвайте омекотител или белина. Измийте възглавницата си в студена вода на деликатен цикъл и изсушете възглавницата си на ниска температура, преди да я използвате.

Мога ли да използвам собствената си калъфка за възглавница?

Използването на собствена калъфка за възглавница може да блокира дишането и охлаждащите свойства на възглавницата.

Original Coop Pillow ви позволява да приспособите възглавницата си, за да отговаря на вашия размер, форма или позиция за сън. Ако искате да подобрите качеството на съня си, много рецензенти казват, че оригиналната възглавница Coop е чудесен вариант.

Като възглавници с мемори пяна, оригиналната възглавница Coop също е доста достъпна и много потребители я смятат, че си заслужава цената.


Иман Балагам е писател, базиран в Хюстън, Тексас. Когато тя не се смее на собствените си шеги или купува скъп пудинг с чиа, тя може да бъде намерена да чете фантастични романи, да хваща курс по завъртане, да превърта през TikTok или да чака забавения полет на Spirit да се качи. Можете да видите повече от нейните работи върху нея уебсайт.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss