Какво трябва да знаете за очилата DL

Getty Images/Maskot

Ако пазарувате очила, вие сте в добра компания. Vision Council изчислява, че около 164 милиона възрастни в САЩ носят очила с рецепта. Има много търговци на дребно, които да отговорят на нуждите на тази огромна клиентска база, включително както онлайн, така и обикновени магазини.

DL Eyewear, основана от актьора Дан Леви, има интересен хибриден модел. Те продават слънчеви очила и оптични рамки онлайн, които след това можете да занесете в офиса на местния оптик и да ги поставите с вашата рецепта. Прочетете, за да научите повече за DL Eyewear и как работи поръчването.

Какво е DL очила?

От 2013 г. DL Eyewear предлага дизайнерски рамки на по-ниски цени в сравнение с марките с висока мода. Техните очила са проектирани така, че да отговарят на различни форми и размери на лицето.

Какви продукти носи DL Eyewear?

DL Eyewear продава рамки за очила без рецепта. Предлагат около 10 рамки за слънчеви очила и 10 оптични рамки в различни цветове и нюанси на лещите. Много от оптичните рамки се предлагат и като слънчеви очила.

DL Eyewear редовно добавя нови издания към своята гама дизайнерски рамки, които можете да намерите в раздела Нови версии на уебсайта им.

Не забравяйте, че компанията предлага рамки, които можете да занесете на вашия оптик или оптик, за да ви поставите лещи с рецепта. Прочетете повече за техния процес на уебсайта на DL Eyewear.

Пазарувайте рамки в DL Eyewear Пазарувайте слънчеви очила от DL Eyewear

Колко струват очилата от DL Eyewear?

Рамките на DL очила са $135. Това не взема предвид разходите за попълване на рецептата, които могат да струват стотици долари в зависимост от нуждите ви от рецепта и офиса на вашия оптометрист.

Имайте предвид, че при закупуване на рамки без рецепта или очила, които нямат лещи с рецепта, трябва да очаквате да платите данък върху вашите рамки.

Доставката на DL очила струва $10.

Относно поръчката от DL Eyewear

Уебсайтът на DL Eyewear има лесна навигация. Можете да избирате от разделите New Releases, Optical или Sun в горната част на уебсайта, за да разгледате тяхната колекция. Няма фантастични филтри – просто превъртете надолу, за да видите техните рамки. Ако искате да научите повече за това какво представлява марката DL Eyewear, щракнете върху разделите Марка и Вижте с любов.

Ако видите чифт очила, които не са на склад, изпратете имейла си и поискайте да бъдете уведомени, когато артикулът е отново на склад.

Поръчване

Преди да прегледате уебсайта на DL, може да искате да помислите за типа рамки, които търсите – дали това е едра, огромна рамка като Macpherson или кръгла рамка като Beaumont.

DL Eyewear не предоставя никакви функции за пробване, но винаги можете да отидете първо в офиса на оптометрист или търговец на дребно, за да пробвате различни рамки и да видите кои форми и стилове харесвате най-добре.

След като имате обща представа кои рамки работят най-добре за формата на лицето ви, можете да започнете да разглеждате колекцията им. Описанието на продуктовата страница също така предлага удобно обобщение на формата на лицето, която е най-подходяща за рамката.

Имайте предвид, че всяка рамка се предлага в селекция от цветове. Например, Уайтхол е дебел пътешественик, който се предлага в медена костенурка, матово черно, матов тютюн, костенурка Оксфорд и дим.

Когато избирате вашите рамки, изберете желания цвят и посочете дали искате лещи, блокиращи синята светлина. След като сте доволни от избора си, щракнете върху „Добавяне в количката“ и след това върху „Поръчка“. Тъй като DL Eyewear не изпълнява рецепти, нищо повече не е необходимо да се качва.

Получаване на вашата пратка

Уебсайтът не предоставя никаква информация за това кога хората могат да очакват да пристигнат очилата си, но ако имате проблеми с получаването на поръчката си, свържете се с отдела за обслужване на клиенти на info@dleyewear.com.

Политика за връщане на очила DL

Клиентите, които не са доволни от своите рамки, могат да ги върнат в рамките на 30 дни след покупката им. Имайте предвид, че вашето връщане не покрива разходите за доставка.

Репутация на DL очила

DL Eyewear има силно присъствие на марката, отчасти поради профила на своя основател: актьор и писател Дан Леви. Компанията няма рейтинг Trustpilot или BBB, но има страница в Instagram с 85 000 последователи, където можете да намерите публикации за техните продукти.

В основата на тяхната марка е мотото им „Вижте с любов“, което се отнася до филантропските усилия на компанията. Всяка година те даряват процент от печалбите си на организацията с нестопанска цел LISC, която предлага финансово облекчение на малките предприятия, които са негативно засегнати от COVID-19.

Компанията също така следва устойчив бизнес модел и се опитва да намали въглеродния отпечатък на техните материали. Ето защо, според уебсайта на компанията, много от техните рамки имат ограничени серии и често не са на склад.

Алтернативи на DL очила

Повечето други онлайн търговци на очила могат да изпълнят рецепта за зрение и правенето на всичко наведнъж може да бъде по-евтино в дългосрочен план.

Например BonLook, който предлага дизайнерски рамки, които са подобни на DL Eyewear, може да предостави рамка и да изпълни основна рецепта за $100 до $150.

Друг подобен търговец на дребно е Warby Parker. Те проектират своите продукти вътрешно и могат да ви настроят с рамки и рецепта за $95.

Разбира се, изпитаният и верен метод е да отидете в офиса на местния оптик. Те не само ще знаят рецептата ви, но могат да ви посъветват относно правилната кройка и размер. Някои измервания, като височината на сегмента в бифокални и прогресивни лещи, се правят най-добре лично въз основа на рамките, които искате да закупите.

Имайте предвид, че изборът на рамка не е само въпрос на стил. Къде се намира рамката на лицето ви, по-специално къде са зениците ви в центъра на лещите, е от решаващо значение за това дали очилата могат да отговорят на нуждите ви за корекция на очите и да са удобни.

В един Проучване от 2011 гизследователите откриха, че почти половината от очилата с рецепта, които са поръчали от онлайн търговците на дребно, не отговарят на оптичните или физическите изисквания на зрителните нужди на пациента.

Струва ли си DL Eyewear?

DL Eyewear предлага малка, но мощна гама от модни спецификации за тези, които искат висша мода без разходи. Те може да са най-добри, ако искате да носите определен външен вид без лещи с рецепта.

Ако искате рецептата ви да бъде попълнена от оптик или оптик, но не харесвате техните опции за рамка, DL Eyewear може да бъде добър вариант.


Йохана Сорентино е писател, редактор и пътешественик. Нейният апетит за овластяваща информация и страхотно разказване на истории се съпоставя само с апетита й за сирене и шоколад. Научете повече за нея на johannasorrentino.com.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss