Зимата наближава: Сега е моментът да се запасите със задължителни аптечки

Ако вашият шкаф за лекарства е пълен само с паяжини и капки за кашлица с изтекъл срок на годност, сега може да е подходящ момент да го презаредите и подготвите за зимата.

Членовете на Amazon Prime могат да го натрупат с един замах Заредете и спестете — нова оферта за отстъпка, която спестява на купувачите 20% от тяхната количка, съдържаща отговарящи на условията артикули на стойност $50.

Благодарение на значките „Запазете и спестете“ около имената на продуктите ще знаете кои артикули включва офертата. Освен това филтрите ви помагат да намерите само отговарящи на условията предложения за запасяване и запазване за по-бързо пазаруване. Освен задължителни аптечки, можете също да пазарувате тази оферта от отговарящи на условията добавки, консумативи за почистване и грижи за домашни любимци.

Разровихме тези елементи, за да помогнем на подготовката ви за зимата да стане още по-бърза. Продължете да превъртате за нашите проверени основни неща в аптечката.

Изопропил алкохол

Изопропил алкохол

Поддържането на няколко бутилки изопропилов алкохол винаги е добра идея. Производителите често хвърлят известния дезинфектант в дезинфектанти за ръце и някои домакински почистващи препарати.

Изопропиловият алкохол има множество приложения в дома (освежава гъби, почиства неръждаема стомана, щори, бижута и списъкът може да продължи). Знаете ли, че може безопасно да дезинфекцира и вашия мобилен телефон? Просто се уверете, че никой в ​​дома ви не го поглъща (не е че вид алкохол).

Пазарувайте сега в Amazon
Магнезиев сулфат

Магнезиев сулфат

Студен зимен ден винаги може да използва топла вана. Поръсването на малко английска сол във вашата вана може не само да е релаксиращо, но може също така да помогне за успокояване на болките в краката, възпалените мускули и схванатите стави. Тази торбичка с 3-килограмова английска сол на марката Amazon е с аромат на евкалипт, но се предлага и с аромати на лавандула и розмарин.

Пазарувайте сега в Amazon
Ибупрофен

Ибупрофен

Ибупрофенът е многозадачен. Лекарството без рецепта (OTC) е болкоуспокояващо (нестероидно противовъзпалително лекарство), което може да намали температурата и да облекчи лека болка, като болки в тялото, главоболие, зъбобол и менструална болка.

Може да сте използвали версиите на марката ибупрофен преди (Advil, Motrin, Midol и т.н.), но този избор е продукт на Amazon с 500 таблетки на бутилка. Той е проектиран да действа по подобен начин.

Имайте предвид, че ибупрофенът може да взаимодейства с други лекарства и не е безопасен за употреба от всички. Винаги е най-добре да говорите с Вашия лекар, преди да го използвате, особено ако имате определени здравословни проблеми и нашите медицински експерти препоръчват да хапнете нещо, когато приемате ибупрофен, за да избегнете стомашно разстройство.

Пазарувайте сега в Amazon
Киселинен редуктор

Киселинен редуктор

Честите киселини са нещо, което може да искате да изпреварите. Някои лечения, като омепразол, се предлагат без рецепта и можете да ги приемате само веднъж на ден. Тези таблетки със забавено освобождаване от Amazon са предназначени за хора, които изпитват киселини поне два пъти седмично.

Рецензенти на Amazon дават високи оценки на тези таблетки омепразол, като казват, че са доволни от качеството и харесват спестяванията в сравнение с опциите на имената на марката. Най-добре е да се консултирате с вашия лекар, ако смятате, че киселините ви са по-тежки или ако забележите, че извънборсовите опции не работят за вас.

Пазарувайте сега в Amazon
Дневна и нощна опаковка против настинка и грип

Дневен/нощен пакет за настинка и грип

Този типичен артикул от аптечка се предлага от Amazon в двойна опаковка. Една бутилка за настинка и грип е предназначена за употреба през деня (така че няма да отлагате деня), а прикрепената бутилка за нощно време може да ви помогне да спите по-добре при симптомите на настинка и грип (и е с вкус на череша).

Ако ги сравните с продуктите на марката за настинка и грип, тук можете да спестите доста, дори преди да приложите офертата Запаси и спести. Най-добре е да се консултирате с лекар, преди да ги приемете, особено ако имате алергии към лекарства или сърдечно заболяване.

Пазарувайте сега в Amazon
Бинтове

Бинтове

Добра идея е да държите превръзки в шкафа си, но хвърлянето на някои в чантата за фитнес, портфейла и жабката също е добър ход. Тази кутия със 100 превръзки Amazon трябва да ви стигне известно време. Компанията казва, че те могат да издържат до 24 часа, което не е лош живот за превръзка.

Пазарувайте сега в Amazon
Антибиотик за първа помощ

Антибиотик за първа помощ

Малките изгаряния са истинска болка. Ако вашият не е спешен случай и имате нужда от облекчение у дома бързо, този продукт с максимална сила може да свърши работа.

Мехлемът Amazon е антибиотик, който предлага облекчение при изгаряне. Може да ви помогне да успокоите и да ви предпази и от потенциална инфекция. Изглежда лесен за използване. Просто внимателно почистете зоната преди да нанесете продукта и след това я покрийте със стерилна превръзка.

Пазарувайте сега в Amazon
Капки за очи

Капки за очи

Има много причини зад раздразнените червени очи (нараняване, алергии, прекомерна употреба на контактни лещи и т.н.), но за щастие можете да облекчите очите си с капки за очи. Тези капки от Amazon идват на много по-ниска цена в сравнение с популярните марки, които ще намерите на рафта, и са високо оценени от потребителите.

Пазарувайте сега в Amazon
Гуми с мелатонин

Гуми с мелатонин

Някои хора избират да приемат мелатонин за подобряване на съня. Има своите плюсове и минуси (за: може да помогне на хора с безсъние, против: може да причини сънливост, замаяност, гадене и т.н.).

За хора, които знаят как им се отразява това, помага да намерят надежден продукт на разумна цена. Тази опция за марка Amazon е веган, без глутен и с вкус на ягода. Най-добре е да се консултирате с вашия лекар, преди да добавите добавка към вашата рутина.

Пазарувайте сега в Amazon
Памучни кръгове

Памучни кръгове

Има много приложения за тях: нежно почистване на тялото (един рецензент ги използва, за да почисти ушите на кучето си), премахване на грим, нанасяне на продукти за грижа за кожата, премахване на лак за нокти и т.н. С тази покупка ще получите 6 пакета от 100 кръгове и рецензенти казват, че си заслужава.

Пазарувайте сега в Amazon

Добра идея е най-важните неща да бъдат заключени на място, преди да настъпи зимата. Предложението на Amazon Натрупване и спестяване спестява 20% от $50 отговарящи на условията артикули на Amazon. Списъкът ни включва удобни артикули за аптечки, проверени от нашия екип.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss