9-те най-добри бебешки ножички за нокти

Най-добрите бебешки нокторезачки

 • Най-добрите цялостни бебешки нокторезачки: FridaBaby NailFrida SnipperClipper Комплект
 • Най-добрите ножици за нокти за спящи бебета: ZoLi BUZZ B
 • Най-добрите бебешки ножички за нокти с пила за нокти: Ножици и ножици за нокти UpwardBaby
 • Най-добрият електрически тример: Бебешки тример за нокти с чекмеджето на Little Martin
 • Най-добрите бебешки ножички за нокти за потни длани: Safety 1st Sleepy Baby ножички за нокти
 • Най-добрият комплект за подрязване на бебешки нокти: Комплект за бебешки маникюр Tweezerman
 • Най-добрите бебешки ножици за нокти: Piyo Piyo Бебешки ножици за нокти
 • Най-добрите бебешки ножички за нокти за бюджета: The First Years American Red Cross Deluxe нокторезачка с лупа
 • Най-добре да растете с вашето бебе: RHOOST Нокторезачка за бебета

В списъка с неща, които ви карат да се нервирате, когато се грижите за бебето си, рязането на ноктите му вероятно е на върха. Единственото нещо по-мъничко от очарователните им малки пръстчета са малките нокти, които седят върху тях.

И ноктите на бебето растат с изненадващо бързи темпове. Много добре може да се наложи да ги подстригвате толкова често, колкото веднъж седмично.

Защо подрязването на ноктите на вашето малко дете е толкова важно? Главно, за да им предотвратят надраскването по лицето или други части на тялото, но също така и за да предпазят мръсотията и мръсотията от пълзене под нокътя.

За разлика от възрастните, бебетата не разбират, че ако почесат нещо, което сърби, като досадни петна от екзема или капачка на люлката, те могат да се наранят допълнително.

Както при повечето бебешки продукти, няма недостиг на опции за бебешки нокторезачки. Някои обаче се оказват по-удобни и по-удобни от други.

Как избрахме най-добрите бебешки ножички за нокти

За да създадем този списък, ние се свързахме с новите родители, за да научим какви бебешки нокторезачки и комплекти за грижа са намерили за най-полезни през първата година на детето си.

Освен това разчитахме до голяма степен на отзиви и оценки на клиенти, за да разберем кои функции най-много харесват родителите — и кои не им харесват.

Ето някои от най-добрите бебешки ножички за нокти на пазара днес, които ще ви улеснят да поддържате ноктите на вашето бебе чисти и подрязани.

Ръководство за ценообразуване

 • $ = под $10
 • $$ = $10–$20
 • $$$ = над $20

Изборът на Healthline Parenthood за най-добрите бебешки нокторезачки

Най-доброто като цяло

Frida Baby NailFrida SnipperClipper Комплект

Цена: $$

От създателите на прочутата смукачка за сополи идва този брилянтен комплект машинки за подстригване без драскотини. Той ви дава прозорец за надникване, така че можете да видите точно какво изрязвате и да се надяваме да предотвратите дори най-малкото подхлъзване.

Освен това ножиците са извити, така че остриетата се припокриват и осигуряват пълно рязане. Предлага се и с S-образна пила за нокти, която е специално проектирана за малки пръсти и контури близо до нокътя на вашето бебе.

Най-добре за спящи бебета

ZoLi BUZZ B

Цена: $$$

Дори не искате да се справите с това, че трябва да режете ноктите на бебето си? Изберете този тример за нокти, работещ с батерии, който ги пилее нежно и може да се използва дори, докато бебето спи.

Има две различни настройки на мощността, които можете да контролирате, и се предлага с удобен калъф за съхранение, който е чудесен за пътуване. Освен това, той е предназначен за новородени и може да се използва през цялата детска възраст.

Най-добре с пила за нокти

Ножици и ножици за нокти UpwardBaby

Цена: $$

Този комплект “всичко в едно” се предлага с всичко необходимо, за да се грижите за ноктите на вашето бебе – включително пила, разбира се. Вероятно ще откриете, че пилата е много по-лесен начин да поддържате ноктите на вашето малко дете под контрол, отколкото да използвате само ножица или машинка за подстригване.

В комплекта са включени още:

* два чифта ножици, с различни дължини
* нежен филтър за стъкло
* пинсета за нос
* ножичка за нокти

Най-добрият електрически тример

Бебешки тример за нокти с чекмеджето на Little Martin

Цена: $$$

Електрическите тримери са страхотни за постигане на прецизни резултати, без да причиняват никакви порязвания или прорези. Този високотехнологичен модел разполага с LED предна светлина, за да ви помогне да виждате какво правите.

Той също така има множество настройки за управление, включително висока или ниска скорост и въртене по часовниковата стрелка или обратно. Работи с батерии и се предлага с три различни приставки за употреба и от възрастни.

Най-добре за потни длани

Safety 1st Sleepy Baby ножички за нокти

Цена: $

Само един поглед към тези ножици за нокти и ще разберете, че не се забъркват. Те правят задачата по рязане на ноктите на вашето бебе да се чувства много по-малко работа.

Най-доброто им предимство е дизайнът с лесен захват, който е чудесен за потни длани. Машинките за подстригване се предлагат и с малка лампичка, която осветява ноктите на вашето бебе, така че можете да видите какво правите дори когато осветлението е слабо.

Най-добрият комплект за подрязване на ноктите

Комплект за бебешки маникюр Tweezerman

Цена: $$

Ако наистина искате да поддържате ноктите на вашето бебе в отлично състояние, можете да положите всички усилия и да закупите този комплект за маникюр. Включва:

* ножичка за нокти
* четка за подстригване
* ножици за подрязване
* пила за нокти

Родителите казват, че им харесва колко лесен е за използване всеки продукт и колко прецизно машинките за подстригване и ножиците могат да изрежат ноктите на бебето им.

Най-добрите бебешки ножици за нокти

Piyo Piyo Бебешки ножици за нокти

Цена: $

Тези ножици за нокти улесняват подрязването дори на ноктите на вашето новородено – просто ги режете бавно, сякаш режете парче хартия.

Разбира се, те са много по-малко остри от обикновените ножици, а специалният им дизайн със заоблен връх помага за предотвратяване на случайни порязвания. Дръжката се вписва удобно в двете ръце, за да ви осигури стабилен захват без приплъзване.

Най-доброто за бюджета

The First Years American Red Cross Deluxe нокторезачка с лупа

Цена: $

Въпреки супер ниската цена на тази бебешка нокторезачка, тя не пести от качеството.

Има ергономичен дизайн, който улеснява лесното захващане и сгъваема лупа, така че можете да виждате отблизо, за да предотвратите случайни порязвания. Освен това е чудесно за новородени, по-големи бебета и малки деца.

Най-добре да расте с вашето бебе

RHOOST Нокторезачка за бебета

Цена: $

Тази нокторезачка има всички функции, които повечето родители търсят:

* нехлъзгаща се силиконова дръжка
* ергономична форма, която се чувства удобно в ръцете ви
* остриета, които не оставят ноктите след себе си

Освен това е супер достъпен и дълготраен, благодарение на бамбуковия си материал. Това означава, че вероятно ще ви бъде от полза за по-голямата част от детството на вашето бебе.

Повечето ножички за нокти за кърмачета са лесни за използване от родителите, така че вероятно ще бъдете доволни от каквато и покупка да направите.

Надяваме се, че тези предложения ви дават информация, която да ви помогне да насочите решението си, за да можете лесно да поддържате ноктите на вашето малко дете добре и подрязани.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss