6 комплекта маси и столове за вашето малко дете

Най-накрая идва моментът в живота на всяко дете, когато то е готово за комплект маса и столове, които са предназначени само за тях. Пазаруването на комплект маса и стол за малко дете е важен етап.

Всички маси за малки деца са сладки (малки мебели!), но ще ви трябва и нещо издръжливо, което може да премине от хранене към обучение или сесии по изкуства и занаяти. Така че, докато обмисляте да добавите маса и стол за малко дете към дома си, разгледайте някои от нашите препоръки, за да стесните търсенето си.

Какво да търсите в комплект маса и стол за малко дете

Когато пазарувате детска маса за вашето малко дете, имайте предвид следното:

  • размер. Вашият комплект мебели за малко дете трябва да е с правилния размер за лесно използване от 2- до 5-годишно дете – в диапазона от 20- до 25-инчови височина.
  • Места за сядане. Докато комплект с един или два стола може да е добре, ако вашето малко дете е единствено дете (засега!), комплект с четири стола може да е по-добър, ако се опитвате да настаните няколко деца в домакинството си или ако сте домакин на дати за игра редовно.
  • Дизайн. Тук няма правилен или грешен вариант, но ще трябва да решите къде искате да държите комплекта маса и стол за малко дете. Помислете дали искате нещо, което да се съчетава повече с общия декор на вашия дом, или ако сте добре с по-детски дизайн.
  • Материали. Комплектите маси за малки деца, които отговарят на правителствените стандарти, ще бъдат направени от безопасни за деца материали, но все пак можете да избирате между опции от дърво, пластмаса и дори метална рамка. Разумно е да дадете приоритет на повърхности, които са лесни за почистване, за да можете бързо да изтриете тези неизбежни бъркотии.
  • Издръжливост. Като се има предвид, че фазата на малко дете може да варира на възраст от 2 до 5 години, вероятно ще искате комплект маса, който може да издържи повече от година. Потърсете трайни решения, които могат да издържат на всичко, което вашето малко дете хвърли към него – което може да бъде много. И се уверете, че масата може да издържи теглото им, защото, да, вашето малко дете може дори да се опита да стои на нея!
  • Преносимост. Това е хубава функция, ако мислите да донесете масата на вашето малко дете със себе си, за да посетите приятели или роднини. В този сценарий потърсете комплекти за маси със сгъваеми крака и сгъваеми столове, за да можете да ги поставите в багажника, без да заемате твърде много място.

Бележки за безопасност

Ако купувате комплект маса и столове от реномиран онлайн търговец или търговец на тухли и хоросан, можете да бъдете достатъчно уверени, че мебелите са издържали всички изисквания за безопасност на САЩ.

Ако наследявате или купувате комплект втора употреба, можете да посетите уебсайта на Комисията за безопасност на потребителските продукти, за да проверите дали комплектът мебели не е в списъка за изтегляне. Също така, проверете го внимателно, за да се уверите, че няма признаци на значително износване по ставите на мебелите.

Как избрахме тези маси и столчета за малко дете

За този списък разгледахме размера, опциите за сядане, дизайна, материалите, издръжливостта, преносимостта и разбира се обратната връзка от истински родители като вас.

Ръководство за цена и размери

  • $ = под $50
  • $$ = $50 – $100
  • $$$ = над $100

Всички измервания на височина (H), дължина (L) и ширина (W) са в инчове.

6 от най-добрите комплекти маси и столове за малки деца

Най-добрият бюджетен комплект маса и столове

Маса за скромни екипажи и 4 стола

Цена: $
Измервания на таблицата: 17 В x 20 Д x 20 Ш

Този комплект маса от пет части от Humble Crew е идеален за стаята за игри и се предлага с маса и четири стола. Предлага се в няколко различни цвята и е направен от лесна за почистване пластмаса (което е идеално, ако имате разхвърлян ядец на ръцете си).

Въпреки че монтаж е изисква се, родителите харесват, че комплектът е лесен за сглобяване и не изисква никакви инструменти. И докато отзивите са изключително положителни, много родители предупреждават, че този комплект трябва да се използва върху килим или дунапрен постелка, за да се предотврати плъзгане.

Най-добрата маса за дейности за съхранение

UTEX 2-в-1 Детска маса за много дейности и 2 стола

Цена: $$$
Измервания на таблицата: 21 В x 25,6 Д x 25,6 Ш

Признаваме, че този избор е малко излишен, но този комплект маса и два стола получава сериозна родителска похвала за използването на вградени чекмеджета за съхранение под масата. Освен това, ако сте родител, който иска комплект маса за малко дете, който да се съчетава с останалата част от декора на дома ви, този елегантен бял комплект ще отговаря на сметката.

Родителите също обичат, че идва с подвижен и обръщащ се плот, който може да се превключва между гладка повърхност за хранене или занаяти и удобна за Лего повърхност (само малки, оригинални Legos). Някои родители обаче казват, че са прекарали около 2 часа в сглобяването на тази маса, така че може да искате да имате под ръка резервно копие.

Най-добра маса за дейности с лесен за почистване плот

Детска маса и 2 столчета Costzon

Цена: $$$
Измервания на таблицата: 20 В x 27 Д x 27 Ш

Тази маса от Costzon разполага с лесна за почистване пластмасова повърхност, четири подвижни кутии за съхранение и два подходящи, леки стола. Комплектът получава възторжени отзиви от родителите за лесно сглобяване, допълнително съхранение и здрав дизайн – краката на масата дори имат вендузи на дъното, за да помогнат на масата да се придържа към твърда дървесина!

Повечето родители са много доволни от тази маса, но някои казват, че кутиите за съхранение не винаги остават прикрепени към масата и докато масата изглежда достатъчно лесна за изграждане, няколко хора споменават, че трябва да се обърнат към обслужването на клиенти за помощ сглобяване на столовете.

Най-добрата маса за дейности за малки пространства

Делта Детски стол Бюро с кош за съхранение

Цена: $-$$
Измервания на таблицата: 23,2 В x 20,5 Д x 22,8 Ш

Ако пространството във вашия дом е на първо място, тогава тази проста комбинация стол-бюро от Delta Children е страхотно решение. Тази малка настройка е направена от инженерно дърво и се предлага или в плътни нюанси, или ярко украсена с популярни герои като Мики Маус, Елмо и PJ Masks.

Преглеждащите родители казват, че това бюро е достатъчно лесно за сглобяване и се чувства здраво. И повечето хора се възхищават на чекмеджето за съхранение под седалката и че има подвижна поставка за чаши, за да държите маркери и цветни моливи.

Най-добрият преносим комплект маса и стол

Комплект маса за занимания с цветя и лъкове на Disney Junior Mini Mouse

Цена: $
Измервания на таблицата: 16,5 В x 20 Д x 20 Ш

Независимо дали имате нужда от удобно място за вашето малко дете, за да настрои магазин в къщата на роднина, или просто търсите решение за спестяване на място, този преносим комплект маса и стол от Disney Junior може да ви бъде полезен. С Мики или Мини Маус, тази маса и подходящ стол се сгъват лесно за транспортиране или съхранение.

Този комплект е изработен от тръбен метал с винилови повърхности на масата и стола, които лесно се избърсват с влажна кърпа. Столът може да издържи до 70 паунда, но родителите предупреждават, че е така много малък. И ще трябва да сглобите тази маса и стол сами, но инструментите са включени.

Версията на Мини Маус на тази маса в момента не е на склад, но можете да намерите Мики тук!

Най-добрата маса за активност с ергономичен стол

Детски комплект маса от средата на века Costzon

Цена: $$$
Измервания на таблицата: 20 H x 23,5 D

Този вдъхновен от средата на века комплект маса и столове от Costzon разполага с четири ергономично проектирани, удобни за малко дете стола, които се предлагат с облегалки и подлакътници. Той е проектиран да бъде поддържащ, но несъмнено е една от най-удобните за дизайн опции в този списък!

Че този комплект има едно от най-високите ограничения за тегло, като всеки стол поддържа до 110 паунда, така че децата на различни възрасти да могат да седят заедно. Въпреки това си струва да се отбележи, че повечето родители, които са закупили този комплект, казват, че сглобяването е било истинска глупост.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss