Преглед на NuFACE 2022: плюсове и минуси, цени и много други

Стандартите за красота не са единствените неща, които се променят през вековете. Както тенденциите за красота идват и си отиват, така и различните техники, които хората използват, за да се съобразят с тях. Хората винаги са намирали хитри начини да променят външния си вид, а технологиите стават все по-добри.

От доста време хората се опитват да устоят на естествените ефекти на времето върху кожата си. Изглежда, че има крем за почти всеки проблем с кожата, за който се сетите, а сега има подходящо устройство за грижа за кожата у дома.

Домашните микротокови устройства са най-новите модни устройства за красота, които обещават да повдигнат и тонизират лицето ви от дома. Но работят ли? Ние се заехме да разберем какво се носи около NuFACE, водещата марка домашни устройства с микроток.

Какво е NuFACE?

NuFACE е производител на продукти и устройства за грижа за кожата. Известен е най-вече с устройствата си за домашно тонизиране на лицето, които използват микротокова технология. Въпреки че технологията съществува от края на 70-те години на миналия век, тя не винаги е била използвана за целите на красотата. Първоначално устройствата с микроток се използват за облекчаване на болката и заздравяване на рани. Това се превърна в козметична процедура през 90-те години.

Въпреки че можете да получите процедура за лице с микроток, извършена от лицензиран естетик или дерматолог, тези процедури се добавят бързо. NuFACE създава микротокови устройства за домашни условия, които са по-рентабилни в дългосрочен план и твърдят, че предлагат подобни резултати. Уредите често се сравняват с тренировки за лице, тъй като укрепват лицевите мускули.

Предимства и недостатъци

Професионалисти

 • подобряват видимите признаци на стареене
 • намаляване на фините линии и бръчки
 • озаряват тъпотата
 • повишаване тонуса на кожата
 • може да се използва върху лицето и тялото
 • може да бъде алтернатива на инжекциите с ботокс
 • отнема само 5 минути на третирана зона
 • е без болка

минуси

 • резултатите не са постоянни
 • трябва многократно да купувате гел грунд
 • трябва да се използва ежедневно
 • резултатите обикновено са незначителни
 • може да бъде болезнено, ако не се използва правилно

За кого е NuFACE?

NuFACE е за всеки, който търси домашен лек за предотвратяване на видимите признаци на стареене, като отпусната кожа, неравномерна текстура и тъпота. Въпреки че това не е постоянно решение за неизбежното набръчкване и загуба на стегнатост, които естествено възникват с течение на времето, потребителите на NuFACE може да видят временни подобрения във вида на стегнатостта и блясъка на кожата си.

Освен това е по-малко инвазивна алтернатива на леченията против стареене като инжекции с ботокс, дермални пълнители и други процедури, които са скъпи и свързани с много странични ефекти.

Спецификации и характеристики на NuFACE

NuFACE предлага четири основни устройства, които се предлагат в различни комплекти с различни аксесоари и приставки. Те започват от $115 и достигат до $399 за самите устройства. Всички устройства са разрешени от FDA и одобрени от естетици, според NuFACE, и трябва да се използват с гел или серум за най-добри резултати. Ето как се различават.

Троица

NuFACE Trinity е награждаваното и най-продавано устройство на марката. Ако сте чели нещо онлайн за устройство NuFACE, вероятно е това. Устройството се предлага със стандартната приставка с две сфери, която контурира лицето, за да намали появата на фини линии и бръчки. Според клинични проучвания 85% от потребителите са имали подобрение на контура на лицето при използване на това устройство.

Мини

За бюджетен или лесен за пътуване вариант, помислете за NuFACE Mini. Това е по-малка версия на Троицата. Изглежда почти идентично и работи по същия начин. Тъй като е по-малък, може да отнеме повече време за използване върху цялото ви лице, но трябва да отнеме само около 5 минути, според NuFACE.

КОРЕКЦИЯ

За по-малки, по-трудно достъпни места, NuFACE FIX може да бъде удобен инструмент. Държите го като писалка, така че имате повече контрол около деликатните зони, като очите и устните. Той използва същата микротокова технология като пълноразмерния продукт, но има за цел да сложи край на рутината. Сферите с размер на грахово зърно вероятно са твърде малки за цялото ви лице, така че това е устройство, което да вземете, ако искате да обърнете допълнително внимание на очите и устата. Предполага се не само, че заличава бръчките, но също така може да създаде вид на по-пълни устни.

NuBODY

След като сте изпробвали устройствата за лице NuFACE, може да се интересувате от постигането на същите предимства в цялото ви тяло. Тук се намесва апаратът NuBODY. Той може да третира по-големи части от тялото с четирите си сфери, като ръце, седалище и корем, само за няколко минути. Според клиничните проучвания на NuFACE, 92% от жените показват повишаване на тена на кожата след използване на устройството NuBODY в продължение на 30 дни.

Къде да взема NuFACE

Пълната гама от продукти и устройства за грижа за кожата NuFACE се предлага директно от производителя на mynuface.com. Други онлайн търговци на дребно, които предлагат някои или всички устройства, включват Ulta Beauty, Sephora, Amazon и Dermstore. Някои универсални магазини като Nordstrom и Neiman Marcus също носят марката.

Пазарувайте в Sephora Пазарувайте в NuFACE

Как да използвате NuFACE

Всички устройства NuFACE работят по подобен начин. Всяко устройство излъчва слаби токове (известни още като микротокове), които изпращат нежни вълни през кожата към лицевите мускули отдолу. Той имитира естественото течение на тялото, за да се справи с различни кожни проблеми, като фини линии и бръчки. Основната му цел е тонизиране, повдигане и контуриране.

За да използвате устройството, започнете с чисто лице. Измийте лицето си с почистващ препарат без масло.

Ще трябва да нанесете обилно количество гел грунд върху областта, която искате да контурирате. Стартовите комплекти за всяко устройство включват гел грунд, но ще трябва да закупите повече, когато свършите.

Включете уреда и го поставете върху участъка от кожата, който искате да контурирате. Използвате устройството, като го поставите върху кожата, задържите го там и го преместите на друга позиция, когато чуете един до два звукови сигнала. Може да изглежда, че сферите се движат, но не плъзнете устройството по кожата. NuFACE предлага уроци на своя уебсайт, за да започнете.

Действително ли NuFACE работи?

Да, устройствата NuFACE действително работят, но това не е чудодейно бързо решение. Микротоковата технология е законна и много потребители виждат резултати.

Резултатите обаче обикновено са едва доловими и ще трябва да бъдете последователни. То трябва да е допълнение към режима ви за грижа за кожата и всички процедури в кабинета.

Отзиви на клиенти и репутация на марката

Отзивите за марката и нейните продукти са поляризирани.

NuFACE е собственост на The Carol Cole Company, която не е акредитирана от BBB и получава C- на Better Business Bureau. Оплакванията до BBB се отнасят главно до предполагаемото лошо обслужване на клиентите и гаранционната политика на компанията.

Клиентите на Trustpilot също не бяха много доволни от марката, давайки й средна оценка от 2,2 от 5 звезди. Оплакванията до Trustpilot бяха съсредоточени главно около технически затруднения с бутона за захранване, но някои бяха доволни от покупките си.

Много отзиви на клиенти съобщават за техните положителни резултати. „Има забележима разлика в челюстите ми“, пише купувач на Amazon. Положителните отзиви препоръчват да използвате устройството последователно, за да видите резултати, но не и да очаквате нереалистични резултати, сравними с лифтинг на лицето.

Други видяха резултати, но не по добър начин. Един рецензент на Amazon заяви, че това прави обратното на ботокса – стяга мускулите на лицето, вместо да ги отпуска, правейки бръчките по-забележими. Други критики включват постоянната необходимост от смяна на гел грунд, неотзивчиви бутони и неприятно изживяване. Въпреки че не би трябвало да е болезнено, някои потребители казват, че са го изпитали.

NuFACE безопасност

Когато се използва правилно, NuFACE като цяло е безопасен. NuFACE обаче не трябва да се използва на шията близо до щитовидната жлеза. Марката също така препоръчва да не използвате нейните устройства, ако сте под 18 години, бременна сте, имате електронни имплантирани устройства като пейсмейкър, имате гърчове или имате рак. Също така трябва да избягвате да го използвате върху възпалена кожа и лезии.

Някои потребители съобщават за случаи на увреждане на нервите и болка в лицето след използване на устройството. Други съобщават за случаи на аритмия, спукани капиляри и парене.

Според NuFACE устройствата са одобрени от FDA за безопасност.

Препоръчителни алтернативи

Ако устройство с микроток не е подходящо за вас, има други алтернативи в света на грижата за кожата.

Локалните продукти за грижа за кожата, като серуми, овлажнители и кремове, могат да ви помогнат да се грижите за кожата си. Обикновено са достъпни, но трябва да се сменят често. Продуктите за грижа за кожата трябва да бъдат основна част от вашата рутина, за да поддържате кожата хидратирана, но може да отнеме много време, за да видите резултатите.

Подобни домашни устройства включват микродермабразио в домашни условия и устройства за LED светлинна терапия.

NuFACE срещу конкуренти

NuFACE Троица Уред за тонизиране на лице Foreo BEAR ZIIP Beauty Nano Current Device FaceGym Pure Lift Face
Цена 339 долара $329 $495 520 долара
Основни функции използва микротокове за укрепване на лицевите мускули, което спомага за озаряване и стегната кожа има пет интензитета за избор, съвместими с ап нанотоковете са по-малки от микротоковете и проникват по-дълбоко в кожата съдържа три настройки, за да тренирате лицето си с помощта на технология с тройна вълна
Необходим е праймер, гел или серум да да да да

Как да започнете

NuFACE предлага стартови комплекти за всяко устройство. Те съдържат всичко необходимо, за да започнете: самото устройство, зарядно устройство и прайм гел. Някои включват множество прикачени файлове или дори множество устройства. Не забравяйте да започнете с чисто лице и винаги нанасяйте слой от праймър гела.

Кога да посетите лекар

Ако получите някакви отрицателни резултати от използването на микротоково устройство NuFACE, трябва да се консултирате с вашия лекар или дерматолог. Използването на устройството върху активно акне, подозрителни лезии и възпалена кожа може да влоши съществуващите проблеми. Ако почувствате болка или дискомфорт, когато използвате устройството, незабавно спрете да го използвате и се свържете с медицински специалист, ако болката продължава.

Често задавани въпроси

Колко време траят резултатите от NuFACE?

Резултатите от устройствата NuFACE обикновено са временни и продължават няколко дни.

Кога трябва да използвате NuFACE?

Трябва да използвате NuFACE, след като сте измили и подсушили лицето си и сте нанесли слой от праймър гела. Можете да използвате уреда сутрин или вечер. Препоръчително е да използвате устройството веднъж на 24 часа за 5 минути.

Можете ли да използвате NuFACE без гел?

Грунд гелът е важна стъпка от използването на устройства NuFACE. Той е проводим и активира микротоковото устройство. Без гела устройството може да причини парене, дискомфорт и болка. Също така няма да работи толкова добре.

Колко близо можете да използвате NuFACE до очите си?

Можете да използвате NuFACE около бузите и областта около очите, но устройството не трябва да докосва окото ви или да се използва под очите.

Има много уреди за красота у дома, които набират популярност, а NuFace Trinity е един от най-популярните. Лечението с микроток не е толкова широко известно, но може да се използва за подобряване на някои от признаците на стареене. Те са особено полезни за възстановяване на загубата на твърдост и тъпота.

Въпреки това домашните устройства като NuFACE могат да направят толкова много. Резултатите обикновено са едва доловими и временни, така че може да не е промяната на играта, на която се надявахте. Докато използвате устройството правилно, безопасно и последователно, може да сте един от щастливите потребители, които успешно включват NuFACE в своята рутина.


Лейси Муинос е писателка за здраве, здраве и красота, базирана в Южна Калифорния. Има бакалавърска степен по английски език. Работата й се появява в дигитални публикации като Livestrong, Verywell, Business Insider, Eat This Not That и други. Когато не пише, Лейси вероятно преследва другите си интереси: грижа за кожата, готвене на растителна основа, пилатес и пътуване. Можете да сте в крак с нея, като я посетите уебсайт или нея блог.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss