Писмо от редактора: Подготовка за най-добрата учебна година досега

Илюстрация на ръце, пишещи в тетрадка с надпис „Отново на училище“ с големи букви.
Илюстрация от Мая Частейн

Когато си дете, лятото е вълшебно време между тях. И въпреки че нямате същото възприятие за време като възрастен, скокът, който се случва от края на класовете до началото на часовете, се чувства монументален. Преместването в клас е голяма стъпка за децата и родители.

Някои от най-силните ми спомени от лятото са свързани с подготовката за завръщане в училище.

Има спомени за стресови моменти, прекарани в тревожно определяне какво да облека за първия ден, спор с майка ми за това, че нито една от дрехите ми не е добра – безпокойство, породено от проблеми с имиджа на тялото и несигурност, които много млади момичета и жени, които имат прераснал в може да се идентифицира с.

Спомням си с обич пазаруването с майка ми преди училище в местния Staples. Все още мога да помириша чистата хартия и да визуализирам редиците от цветни гел химикалки.

Оставянето зад гърба на лятото доведе до нови тревоги за това как ще протече учебната година, но в тези класьори, тетрадки и папки имаше шанс да започне на чисто.

Подозирам, че повечето родители – включително моите – се чувстват по същия начин, когато новата учебна година е на хоризонта. Те са обнадеждени и развълнувани, но същевременно нервни за това, което предстои – през цялото време се занимават с други грижи за възрастни като плащане на сметките и осигуряване на грижи за деца, които са твърде малки, за да се приберат вкъщи в празна къща след училище.

Тази година, докато измисляме как да живеем в свят, който е по-съзнателен за здравето, родителите и децата имат задачата да се ориентират към връщането на училище, като същевременно пазят себе си и другите от нараняване.

И така, в допълнение към обичайните притеснения за връщане в училище, родителите и децата трябва да се борят с ново нормално, което се чувства всичко друго.

Представяме ви новите правила на Healthline за Back to School Hub

Новите правила на Healthline за Back to School Hub са тук, за да подкрепят родителите и лицата, които се грижат за тях, докато се подготвят за септември, така че да могат да влязат в новата година, чувствайки се най-добре.

Новите правила са свързани с преразглеждане на стари, изпитани съвети и съвети и поставяне на акцент върху самообслужването им. Не става въпрос само за това да се насочите към учебната година, като правите X, Y и Z, за да сте здрави. Става въпрос за това, че родител и дете започват от десния крак физически, без да жертват психическото си благополучие.

Независимо дали става въпрос за експертни съвети за предотвратяване на заболявания или лични истории от родители за това как да се справят, когато болничните дни неизбежно настъпят, нашият център за нови правила възприема холистичен подход към здравословния сезон за връщане в училище.

Контролният списък върши чудеса с училищните пособия. Но физическото и психическото здраве на децата и родителите не са универсални. Ние сме тук, за да ви помогнем да се подготвите за най-добрия учебен сезон досега.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss