Най-добрите RA Twitter дръжки на годината

Ревматоидният артрит (РА) е възпалително заболяване, което е хронично и болезнено. За хората, които страдат от това, наличието на система за подкрепа може да направи всичко различно в света.

В Twitterсферата има много активни акаунти, които непрекъснато предоставят страхотна информация, подкрепа и хумор, които се въртят около RA. Независимо дали сте активни в Twitter, или просто се нуждаете от някъде, за да потърсите страхотни прозрения, тези акаунти се класират като най-добрите за 2015 г.

@АртритАшли

Ашли Бойнс-Шък живее с ревматоиден артрит, както и с целиакия, лупус и няколко други състояния. Тя е блогър и автор на “Sick Idiot”, гордее се с това, че държи позитивно и не се страхува да сподели своите борби. В Twitter @АртритАшли, тя споделя полезни връзки, както и диети и методи за справяне, които й помагат в ежедневието.

@RA_Guy

Това е ръкохватката на Rheumatoid Arthritis Guy, блог, описан като хроника на „приключенията на супергерой в неговото пътуване през хронична болка и инвалидизиращо възпаление“. Колкото до човека отзад @RA_Guy, той е 30-годишен мъж, който е живял с диагнозата си само през последните пет години. Но не му липсват вдъхновение и хумор.

@ArthritisDigest

Arthritis Digest е списание за различни форми на артрит. Това е техният акаунт в Twitter. Тук ще намерите информация и статии за остеоартрит, ревматоиден артрит, лупус, фибромиалгия и др. Ако искате да сте в крак с новостите в изследванията и лечението на артрита, @ArthritisDigest е вашето място за най-подходящата и заслужаваща новини информация.

@RA_Information

Всички публикации от @RA_Information директно обратно към техния блог, където ще намерите информация за РА, както и за други медицински състояния. Понякога тази ръкохватка в Twitter ще кани последователи да участват в анкети и изследвания, така че ако искате да предоставяте свои собствени истории и прозрения, това може да бъде полезен акаунт, който да следвате.

@RtoidArthRRitis

Според @RtoidArthRRitis, техните туитове са „съдържание, курирано на живо от водещи влиятели на ревматоиден артрит“. Какво означава това? Това означава, че приложението Right Relevance сканира Twitter за публикации, свързани с RA, и след това ги пренася направо на своите последователи. Те предоставят най-новите изследвания на РА и също така събират акаунти, които да следвате.

@NRAS_UK

Официалният акаунт в Twitter на Националното общество за ревматоиден артрит в Обединеното кралство, @NRAS_UK подчертава усилията на организацията с нестопанска цел да осигури подкрепа и информираност на хората, живеещи с РА. Това е благотворителна организация, ръководена от пациенти, и единствена по рода си, според NRAS. Това е изключително активен акаунт, който изглежда предлага истинска общностна атмосфера сред своите последователи.

@rawarrior

Rheumatoid Arthritis Warrior е блог, управляван от Кели Йънг, президент на Фондацията за ревматоидни пациенти. В акаунта й в Twitter @rawarrior, ще намерите връзки към най-новите й публикации в блога – някои от тях общи, а други доста лични. Целта на Йънг, казва тя, е да помогне на хората да намерят информацията, от която се нуждаят, за да живеят успешно с РА, да повишат осведомеността за състоянието и да представят историята на човека по уникален начин.

@ArthritisFdn

Следват близо 25 000 души, @ArthritisFdn е популярната официална страница в Twitter на Arthritis Foundation. Тук ще намерите най-новите изследвания, лични истории и уникален поглед върху това какво прави фондацията в общностите в САЩ.

@hausmannMD

Д-р Джонатан Хаусман е ревматолог в Бостънската детска болница и Beth Israel Deaconess Medical Center. Неговият интерес към автовъзпалителните заболявания ръководи медицинската му кариера и страницата му в Twitter, @hausmannMD. Д-р Хаусман споделя свои собствени изследвания и изследвания от други специалисти в неговата област.

@AFWPA

Да не се бърка с @ArthritisFdn, @AFWPA е Фондация за артрит на Западна Пенсилвания. Въпреки че този акаунт споделя елементи от особен интерес за тези в Западна Пенсилвания, не е нужно да живеете там, за да оцените техните туитове. Ще намерите и ценни връзки към нови изследвания и лични истории от хората, живеещи с РА.

Свържи се

РА е трудно и понякога инвалидизиращо състояние. Когато вие или любим човек се борите с РА, подкрепата идва от различни ъгли. И когато използвате социални медии, тези акаунти могат да осигурят общност, богата на информация, подкрепа и помощ.

Открийте повече

Discussion about this post

Recommended

Don't Miss